sknipper έγραψε:
Τελικά ο ενδιαφερόμενος τι σκέφτεται; Έχει καταλήξει κάπου;
Ο ενδιαφερόμενος πρέπει πρώτα να πουλήσει τη Νίτσα και μετά θα δει... Μέχρι τότε μαζεύει ιδέες!

funkyreverend έγραψε:200sx αν δεν έχει προταθεί ακόμα, δεν έχω όρεξη να ανοίγω λινκ στο car (γράφετε κάνα μοντέλο, μερικοί μπαίνουμε από κινητό).
Πάτερ μου, έχει μείνει κανένα απείραχτο όμως;;;;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Δεν κάνεις μια ερώτηση για ανταλλαγή του citroen να δεις τι παίζει;
Το βασικό μου πρόβλημα βέβαια είναι ότι απ' όσο ξέρω καίει κάπου στα 13+... οπότε με τίποτα... Είπαμε δεν μας πολυνοιάζει η κατανάλωση, αλλά όχι και να μας στήσει άγαλμα ο βενζινάς...
Επιπλέον, το vdc απενεργοποιείται;;;;
Ή έχουμε quore sportivo αλλά άμα πας να οδηγήσεις πιο επιθετικά ανάβουν 50 λαμπάκια στο ταμπλό και σου πατάει όλα τα φρένα με τη μία;;;;
Συν το ότι δεν έχω ακούσει και ιδιαίτερα καλά λόγια για τον συγκεκριμένο έμπορο (ΟΚ, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα του είναι μάπα... ή ότι αυτά που άκουσα εγώ αληθεύουν...)
Είναι και αρκετά πάνω από το budget...
Ωραίο, αλλά... νιετ...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Συν το ότι δεν έχω ακούσει και ιδιαίτερα καλά λόγια για τον συγκεκριμένο έμπορο (ΟΚ, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα του είναι μάπα... ή ότι αυτά που άκουσα εγώ αληθεύουν...)
Όταν πούλησα το ΤΤ πάντως, αυτός ο έμπορας μου έδωσε την καλύτερη τιμή σε σχέση με άλλους (άσχετα αν τελικά το έδωσα σε ιδιώτη). Γι αυτό το λόγο τον έχω περισσότερο σε εκτίμηση σε σχέση με άλλους
Και θα ήταν πολύ τυχερός όποιος το έπαιρνε (όχι επειδή είμαι μπροστά :P).
Για την TBI το νούμερο είναι και πολύ χαμηλότερο και πολύ ψηλότερο.
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να γίνεται κάθε φορά η ίδια συζήτηση.
Αν έχεις συνδέσει στο μυαλό σου τη λέξη Alfa Romeo με μεγάλη κατανάλωση (και σκουριά ενδεχομένως) τότε μην ψάχνεσαι για VDC, τέλη, κόστος απόκτησης κλπ.
Πέραν των παραπάνω, μιλάμε για εξαιρετικό αυτοκίνητο που χαίρεσαι να το οδηγείς.
Κάποιος που ξέρει να οδηγεί οικονομικά θα το ρίξει κάτω από 10.
Για αστικές συνθήκες γιατί σε ταξίδια πχ κάποιοι (alfisti) έχουν αναφέρει 8αρια.
Κάποιος που το πηγαίνει τέζα θα κάψει όσο το πατάει.
Simple as that.
Παρόμοια φάση με το κουβεντάκι αυτό είναι η κατανάλωση με βαρελάκι BMC.
Όλοι είχαν την αίσθηση ότι έχει τσιμπήσει προς τα πάνω κατανάλωση και αγνοούσαν το ότι πήγαιναν πολύ περισσότερο γκαζωμένοι για να τσεκάρουν (και να ξανατσεκάρουν
) τον ήχο...
EDDIE_147 έγραψε:...
Εγώ ένα τέτοιο θα έπαιρνα (αν γίνεται σε άλλο χρώμα από το ντοματί, μόνο).
Οι άλφα από ιδιώτες είναι τα καλύτερα μτχ... τρώνε στη μάπα οι πρώτοι ιδιοκτήτες όλο το depreciation και παίρνεις σούπερ αμάξι φτηνά και συνήθως (επειδή είναι και έγκαυλοι) σούπερ καλοδιατηρημένο.
../ ___ \
(O\ | /O)
markvag έγραψε:Επιπλέον, το vdc απενεργοποιείται;;;;Ή έχουμε quore sportivo αλλά άμα πας να οδηγήσεις πιο επιθετικά ανάβουν 50 λαμπάκια στο ταμπλό και σου πατάει όλα τα φρένα με τη μία;;;;
![]()
![]()
Μάρκο χαλάρωσε με το ESP. Ακόμα θυμάμαι ότι σε βγάζαμε με τον drdino από την αμμοπαγίδα της Κ12 στις Σέρρες όταν άρχισες τα off-balance-ίκια.
Έλα, πέρα από το πείραγμα τώρα, οι Alfa έχουν πολύ καλορυθμισμένο ESP. Όμως όσο και αν λατρεύω την TBi, να μην την πάρεις γιατί καίει σαν παπόρι και τα σέρβις των ΑR τσούζουν στον ποπούλι.
EDDIE_147 έγραψε:
Αν έχεις συνδέσει στο μυαλό σου τη λέξη Alfa Romeo με μεγάλη κατανάλωση (και σκουριά ενδεχομένως)
Καμία σχέση! Μακριά από εμένα κολλήματα... Απλά αυτό είχα ακούσει, αν είναι λάθος ΟΚ...
REALZEUS έγραψε:
Μάρκο χαλάρωσε με το ESP. Ακόμα θυμάμαι ότι σε βγάζαμε με τον drdino από την αμμοπαγίδα της Κ12 στις Σέρρες όταν άρχισες τα off-balance-ίκια.![]()

Nikos! έγραψε:Ρε κόλλημα με το esp.![]()
< >
Ε, τι να κάνουμε...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Φίλος μου απέρριψε τη σειρά 1 πριν 3 χρόνια υπέρ του σιρόκο επειδή "είχε ακούσει ότι έκαιγε πολύ".
Τώρα εκτός από τη διαπίστωση ότι 160 άλογα διψανε όσο ...160 άλογα και όχι λιγότερο, εμπλούτισε τις μηχανολογικές του γνώσεις με τις βλάβες του αυτόματου κιβωτίου.
Clio Sport 00 3.5 K και τα ρέστα πολ/στες,βασεις μηχανής και σαζμάν