και ειναι και λεφτας θα σου δωσει την δουλεια;
otso έγραψε:htanso21 εισαι αγαπητο μελος σε ενα φορουμ που ολοι οι αθηναιοι ειναι η παντρεμενοι η φανατικοι εργενηδες για να παρεις καμμια δουλεια. για να δουμε τωρα που θα παει στην εκκλησια ο HF
και ανταποδίδω!

και δεν ξεχνάω.
Corto Maltese έγραψε:Το τελευταίο διάστημα είναι δυστυχώς αρκετά συνηθισμένο να αρνιούνται πολλοί προσκλήσεις και να αποφεύγουν επισκέψεις για να μην πάνε με "άδεια χέρια". Ως εκ τούτου, πλέον όποιον προσκαλώ του διευκρινίζω να μην τολμήσει να φέρει κάτι γιατί αν φέρει δε θα τον ξαναφωνάξω. Εκτός αν έρχεται πρώτη φορά σπίτι μου, που το ξέρω πως θα φέρει ότι και να γίνει (αν και πάλι δεν το θέλω) όπως θα έκανα κι εγώ.
htanso21 έγραψε:Peterpan να ζήσετε! :D
Οταν ερθει η ωρα μονο πολιτικό θα κανω, εχω βαρεθεί τα γαμοβαφτισια![]()
Αν επιτρέπεται, ποσο σας πήγε η φωτογραφία κτλ;
καλα να παθω!
htanso21 έγραψε:Και εγω ο μαλακας καθομουν και έκανα γάμους με τις ίδιες παροχές με λιγότερα απο τα μισά!εγώ έχω πάθει πλάκα με το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που πάνε σε αυτόν. Ή παίζει γερή έκπτωση (γιατί τα 2.300€ τα δείχνει σε χαρτάκι-τιμοκατάλογο) κ εμένα με ήθελε θύμα, ή άλλοι δίνουν 2.300 μαύρα μόνο για φωτογράφο... Γιατί ΦΠΑ δεν τον κόβω να κόβει για 2.300€καλα να παθω!
htanso21 έγραψε:Και εγω ο μαλακας καθομουν και έκανα γάμους με τις ίδιες παροχές με λιγότερα απο τα μισά!καλα να παθω!
Geo f1 έγραψε:Ελα παιδια...
Τα χρηματα που ζητανε οι φωτογραφοι ειναι υπερβολικα πολλα για αυτα που προσφερουν. Κοινως το εχουν χεσει λιγο το θεμα.
Δλδ συγγνωμη 3 dvds 1 μεγαλο αλμπουμ και 2 μικρα και να ζητανε τα 2χιλιαρα. Και μαυρα αραπικα..
stavrosg έγραψε:...πέφτει τρελλός ανταγωνισμός από αλεξιπτωτιστές, αρπακολλατζήδες και υπάλληλους άλλων που πιάνουν και καμιά μικροδουλειά στο πλάι, ο κόσμος ακούει τιμές ξεφτίλα και ρίχνεις και το δικό σου επίπεδο με το να ρίχνεις τις τιμές για να μην χάσεις την πελατεία σου...
)
Tasos - Matina wedding by Nikos Koutoulas, on Flickrstavrosg έγραψε:2500 για να δεσμεύσεις 2 άτομα ένα τριήμερο δεν τα λες και πολλά κατά τη γνώμη μου...![]()
Θα περιμένω δηλώσεις Ferrari γιατί το ράδιο του Ha[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]