Ένας whistleblower δε θα βρισκόταν;
GTS έγραψε:Δεν νομιζω ότι είναι αξιόπιστος αυτος. Η ατμοσφαιρικη μολυνση δεν αρρωσταινει κοσμο; Άλλο το θεμα είναι ότι η νομοθεσια απαγορευει defeat devices.
Hellenic tifosi έγραψε:Πάντως ρε σεις μου φαίνεται ασύλληπτα ανόητη κίνηση της V.W. Δεν είναι μαϊμουδιά που την κάνουν 4-5 άτομα, το ξέρουν μόνο αυτοί και τέλος, πρακτικά δεκάδες άτομα θα έπρεπε να ξέρουν ότι γίνεται κάτι τέτοιο.
IKE έγραψε:
δεν είναι τόσο ξεκάθαρη μαϊμουδιά όσο δείχνουν οι τίτλοι που αναπαράγει ο ένας τον άλλον. Όλα τα μοντέλα έχουν ειδικούς χάρτες για κάθε διαφορετικές παραμέτρους συνθηκών. Το τι είναι νομότυπο και τι όχι δεν νομίζω να είναι ξεκάθαρο και όταν βγει το πόρισμα δεν θα ασχολείται τόσο ο κόσμος.
Το ερώτημα δηλαδή είναι αν είναι όντως μαϊμουδιά και αν ναι, πόσο μαϊμουδιά είναι (και πόσο ξεκάθαρο είναι το τι συνιστά μαϊμουδιά).
dimviii έγραψε:IKE έγραψε:
δεν είναι τόσο ξεκάθαρη μαϊμουδιά όσο δείχνουν οι τίτλοι που αναπαράγει ο ένας τον άλλον. Όλα τα μοντέλα έχουν ειδικούς χάρτες για κάθε διαφορετικές παραμέτρους συνθηκών. Το τι είναι νομότυπο και τι όχι δεν νομίζω να είναι ξεκάθαρο και όταν βγει το πόρισμα δεν θα ασχολείται τόσο ο κόσμος.
Το ερώτημα δηλαδή είναι αν είναι όντως μαϊμουδιά και αν ναι, πόσο μαϊμουδιά είναι (και πόσο ξεκάθαρο είναι το τι συνιστά μαϊμουδιά).
δλδ η vw ζητησε τζαμπα συγγνωμη,οι Αμερικανικες αρχες εκαναν λαθος,και ολα τα μοντελα εχουν ειδικους χαρτες.Ρε τι μαθαινει κανεις.
IKE έγραψε:δεν είναι τόσο ξεκάθαρη μαϊμουδιά όσο δείχνουν οι τίτλοι που αναπαράγει ο ένας τον άλλον. Όλα τα μοντέλα έχουν ειδικούς χάρτες για κάθε διαφορετικές παραμέτρους συνθηκών. Το τι είναι νομότυπο και τι όχι δεν νομίζω να είναι ξεκάθαρο και όταν βγει το πόρισμα δεν θα ασχολείται τόσο ο κόσμος.
Last year, Hyundai and Kia paid $100 million, and gave up clean-air credits valued at $200 million, for inflating fuel-economy numbers on more than 1 million vehicles.
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]