Η Toyota ειχε πληρωσει 1.2 δισεκατομμύρια.
Η Toyota ειχε πληρωσει 1.2 δισεκατομμύρια.
την υπόθεση. Μάλιστα, θα γίνει και εξωτερική έρευνα
για το συγκεκριμένο θέμα.
Η εμπιστοσύνη των πελατών μας και το κοινό, είναι, και εξακολουθεί να είναι, το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο. Θα κάνουμε ότι πρέπει προκειμένου να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη που τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν εναποθέσει σε μας. Θα κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να αντιστραφεί η βλάβη που έχει προκληθεί από το συγκεκριμένο θέμα. Είναι η πρώτη προτεραιότητα για μένα, προσωπικά, αλλά και για ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο CEO του γερμανικού group.spyros.s έγραψε:Φαντάζεστε τι εχει να γίνει άμα τους ξεμπροστιάσουν και για τους βενζινοκινητήρες; Εκτός αν είστε ρομαντικοί και πιστεύετε ότι κάνουν απάτες μόνο στα ντιζελ...
GTS έγραψε:Το γκρουπ εχει χαμηλες πωλησεις στην Αμερικη παροτι απο παντα ειχε εργοστασιο εκει διπλα (Μεξικο) και εχει κανει τοση προσπαθεια.
καπου διαβασα για 460.000? ειναι χαμηλο αυτο το νουμερο ακομα και για μουρικα?
drdino έγραψε:spyros.s έγραψε:Φαντάζεστε τι εχει να γίνει άμα τους ξεμπροστιάσουν και για τους βενζινοκινητήρες; Εκτός αν είστε ρομαντικοί και πιστεύετε ότι κάνουν απάτες μόνο στα ντιζελ...
Τι γίνεται στους βενζινοκινητηρες;
Απορώ πάντως που τόσο καιρό στην Ευρώπη δεν τους πήρε κανείς επίσημος οργανισμός χαμπάρι...

spyros.s έγραψε:drdino έγραψε:spyros.s έγραψε:Φαντάζεστε τι εχει να γίνει άμα τους ξεμπροστιάσουν και για τους βενζινοκινητήρες; Εκτός αν είστε ρομαντικοί και πιστεύετε ότι κάνουν απάτες μόνο στα ντιζελ...
Τι γίνεται στους βενζινοκινητηρες;
Δεν θυμάσαι τα κόλπα με το upgrade και καλά στο λογισμικο του εγκεφαλου στα γκολφ gt που τα έριχνε καμια δεκαρια ατια για να μην σπάνε; Πουθενα δεν το εγραψαν τα αντικειμενικά περιοδικά τύπου!!!
Δεν θυμάσαι για τις εντυπωσιακα χαμηλές καταναλώσεις και εκπομπές ρύπων που ανακοίνωναν σε σχέση με τον ανταγωνισμό και που δεν επιβεβαιώνονταν πουθενά πέραν των φιλικά προσκείμενων στην vw...περιοδικών ειδικού τύπου;
--------------------
Ακόμα θυμάμαι που έδειχνα την μέση κατανάλωση του δικού μου σε κάτοχο tsi της εποχής και δεν με πίστευε λέγοντας μου ότι έκλεβε το τριπ κομπιούτερ...
Του εξηγούσα γελώντας ότι δεν ήταν το δικό μου αμάξι οικονομικό αλλά το δικό του ενεργοβόρο...
Απορώ πάντως που τόσο καιρό στην Ευρώπη δεν τους πήρε κανείς επίσημος οργανισμός χαμπάρι...
Μάλλον ήταν απασχολημένοι να βγάζουν τα αμάξια της εταιρείας car of the year....
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]