Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#162136 πολυ θελω να δω πως οδηγατε.....

αυτες οι καταναλωσεις ειναι τουλαχιστον τρελες. ειδικα του λαπα ---> εκτος πολης , ΑΝΕΤΑ 7. what the fuck...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#162141 Ο κινητηρας του εχει ροπη απο το ρελαντι, δεν χρειαζεται να ανεβαζει στροφες σε μεγαλες ταχυτητες και απο εκει και περα θελεις πολυ λιγη βενζινη να τις διατηρησεις, περισσοτερο η αεροδυναμικη παιζει ρολο.
Στην πολη τα πολλα κυβικα θα καψουν πολυ δεν μπορεις να το αποφυγεις.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Απλά εκτός πόλης πάει αργά, και ειδικά σε εθνική οδό, αν είσαι εντός των ορίων, θα κάψεις λίγο.

Δεν πας αργα, μεχρι 140 ειναι οκ για καταναλωση γιατι εχει μακρια 6η. Ομως θα πρεπει να επιταχυνεις πολυ αργα μεχρι αυτα τα χμ.

Αυτο που κανεις εσυ και ανεβαζεις την καταναλωση ειναι οι αποτομες επιταχυνσεις και μετα φρενα, προσπερασεις, ανοιγματα, τελικες κλπ αν τα κανεις με 3λιτρο θα εκτοξευσεις την καταναλωση στα 18+ λιτρα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#162147 Το πετρέλαιο μεσα στην πόλη, με 100 χλμ που έκανα μου έβγαζε με το που φούλαρα (60 λίτρα) αυτονομία 690 χλμ. Δλδ γύρω στα 8,5 λίτρα χονδρικά. Στην εθνική οδό για Ηγουμενίτσα έπεσε στα φυσιολογικά, κάτι λίγο πριν τα 6 λίτρα (θεσνικη-Ηγουμενίτσα σε 2:30 ώρες, πήγαινα λίγο γοργά μη χάσω το πλοίο). Παίζει ρόλο κ η διαδρομή. Στο κομμάτι αυτό με τις ανηφόρες έβγαζε μισό λίτρο παραπάνω κ στον ερχομό, κ στον πηγαιμό. Σε σύγκριση με πεδινό έδαφος.
Αλήθεια οι κάμερες εκεί λειτουργούν;

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By markvag
PeterPan έγραψε: Αλήθεια οι κάμερες εκεί λειτουργούν;

Sent from space >

Φαντάζομαι θα μάθεις σύντομα... :lol: :lol:

Ελπίζω πως όχι βέβαια... :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#162506 Πάντως κι εμένα τα 7 του ΧΛ μου φαίνονται πολύ περιεργα. Εκτός αν η 25 είναι πια τόσο πιο οικονομική από την 30.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#162595 Αν δεν τρέχει, γιατί είναι περίεργα; Αν βγαίνεις στην Ε.Ο και πας με 130 αυτά θα κάψεις.
Εγώ δεν μπορώ να αντέξω να πάω αργά και έχω συμβιβαστεί. Πια κάνω λιγότερα άλλοι 10.000 χλμ το χρόνο, οπότε δεν έγινε και κάτι, σιγά μην σκάσω για μερικά ευρώ, θα πάω όπως θέλω και δεν θα φοβάμαι να πατήσω το γκάζι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#162613 Εντάξει μωρέ, μπορεί να πάει πια αργά ο Λάππας, δεν θα τα χαλάσουμε!
Εγώ νομίζω πως όλα είναι δυνατά, απλώς βασική προϋπόθεση είναι να πας αργά.
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#162643 Η βασιλη προυποθεση ειναι να πηγαινεις μεν αργα αλλα να εχεις και τεραστια υπομονη. Φαντασου να εχεις 200 αλογα και ροπη διλιτρου τουρμπατου και απο τα διοδια να επιταχυνεις πιο αργα και απο την καθυστερηση...

Btw χτες αυθημερον αθηνα κεφαλονια με το laguna. Μεση 8,7 με κατι πατηματα στο πηγαινε εως 230+ ξημερωματα και αδειοι δρομοι γαρ και αρκετη κινηση στην επιστροφη. Τα χλμ στο νησι αν και βενζινοβορα δεν τα υπολογιζω καθως ηταν ελαχιστα. Α στην επιστροφη ο κλιματισμος συνεχεια ανοιχτος.

.
Άβαταρ μέλους
By GTS
REALZEUS έγραψε:Ε, όχι. Με 130 βλέπω 9 και με 160 πάνω από 10. 7 ούτε για πλάκα.

Εχω την εντυπωση ότι εχεις αυτοματο και ο κινητήρας του Λαππα πρεπει να είναι detuned. Αυτά θα εξηγουν τις διαφορες.

Για τις εκλογες πηγαινα γρηγορα (120-160), με κλιμα στο 40% της διαδρομης, 8.5 λιτρα στα 100, γυρω στα 400 χμ.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#162681 Πιθανόν να υπάρχουν διαφορές στους κινητήρες (το 330 βγάζει 54 άλογα επιπλέον), αλλά η ουσία είναι στον πόδι σου. Τελευταία εξόρμηση μέχρι τον Κιθαιρώνα με καλή παρέα να με απασχολεί, μουσικούλα και χαλαρή, αλλά όχι αργή οδήγηση. Το 7αράκι ήρθε εύκολα.