Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JordanSalonica
#16232 Ωχ είπε ο τρελός κάτι καλό για diesel? Καλά πως μπόρεσε? Πάμε μια όλοι να τον φάμε....

Και ναι ξέρω πως έχει Fiat κινητήρα...ακόμα και το Suzuki Swift έχει κινητήρα Fiat Diesel...,
Να φανταστώ και το Suzuki Swift είναι κουβάς και βρωμάει ε...? όλοι εδώ μέσα με τις Aston Martin και τα Zonda...
Άβαταρ μέλους
By elteo
JordanSalonica έγραψε:Ωχ είπε ο τρελός κάτι καλό για diesel? Καλά πως μπόρεσε? Πάμε μια όλοι να τον φάμε....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
elteo έγραψε:
JordanSalonica έγραψε:Ωχ είπε ο τρελός κάτι καλό για diesel? Καλά πως μπόρεσε? Πάμε μια όλοι να τον φάμε....

Εικόνα

+1.

JordanSalonica βγάλε τα γυαλιά της dieseloκινησης ξαναδιάβασε το topic απο την αρχή. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By JordanSalonica
#16239 Αν εγώ έχω γυαλιά όπως λες...εσείς που θάβετε όποιον πει οτιδήποτε καλό για το diesel τότε πρέπει να φοράτε μάσκα...

Ο άνθρωπος έγραψε πράγματα π έχει δει μετά από πολλά χρόνια και μέσα από μεγάλη εμπειρία..και η απάντηση του άλλου είναι... ''ότι να ναι''

Τελικά η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη....
Άβαταρ μέλους
By NickTG
JordanSalonica έγραψε:Και ναι ξέρω πως έχει Fiat κινητήρα...ακόμα και το Suzuki Swift έχει κινητήρα Fiat Diesel...,
Να φανταστώ και το Suzuki Swift είναι κουβάς και βρωμάει ε...? όλοι εδώ μέσα με τις Aston Martin και τα Zonda...

Που ακριβώς έγραψα κάτι τέτοιο?
Ή που έγραψα πως είναι κακό πως έχει κινητήρα Fiat? Βλέπεις φαντάσματα?

Μια απλή ερώτηση ήταν μιας και βλέπω πως δεν σου κάνει η αξιοπιστία του 500.

JordanSalonica έγραψε:Αν εγώ έχω γυαλιά όπως λες...εσείς που θάβετε όποιον πει οτιδήποτε καλό για το diesel τότε πρέπει να φοράτε μάσκα...

Ο άνθρωπος έγραψε πράγματα π έχει δει μετά από πολλά χρόνια και μέσα από μεγάλη εμπειρία..και η απάντηση του άλλου είναι... ''ότι να ναι''

Τελικά η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη....

Ξέρεις αν αυτός που απάντησε έχει αντίστοιχη ή και περισσότερη εμπειρία από διάφορα οχήματα?
Ή επειδή κάποιος συμφωνεί μαζί σου αυτόματα έχει και δίκιο?
Άβαταρ μέλους
By JordanSalonica
#16242 Η αξιοπιστία της Fiat δεν μ'αρέσει στα υλικά,τα πλαστικά κλπ...όταν είχα το fiat panda όλα μέσα διαλύονταν σχετικά εύκολα...

Και με τον 1.1 βενζινοκίνητο....υπέροχος κινητήρας..πραγματικά το αμάξι κυλούσε στο δρόμο...απλά έκαιγε απίστευτα πολύ λάδι...αλλά από την Hertz μας είπαν πως ήταν προβληματικά κάποια από τα αμάξια που είχαν...άρα υπέθεσα πως δεν είναι ένα γενικευμένο πρόβλημα...

Αν έχει παραπάνω εμπειρία κλπ κλπ και γράφει ποστ ''ότι να ναι'' και το δημοσιεύει κιόλας...πέρα του ότι χάνει το δίκιο του...αυτό που νομίζει ότι έχει...ε δεν θα τον πάρει κανείς σοβαρά...
Άβαταρ μέλους
By bill33
JordanSalonica έγραψε:Ρε πλάκα με κάνεις? το 15χρονο είναι βρισιά ή υποτιμητικό? Μην κάνετε αυτά που κοροιδεύατε στους 4TF

Όταν θα σε κάνω πλάκα θα το καταλάβεις ,να είσαι σίγουρος.[mod]
Άβαταρ μέλους
By leonp
JordanSalonica έγραψε:...
Τώρα βέβαια σε κάτι λάρισες και χωριά που ξαφνικά είχαν όλοι porsche cayenne και τώρα τα δίνουν 10-15 χιλιάρικα και δεν τα παίρνει κανείς...σόρρυ αλλά καλά να πάθουν...

Γιατί καλά να πάθουν φωτεινέ παντογνώστη;
Επειδή δεν πήγανε σε μέντιουμ να τους πει τη μοίρα τους;

Μ' αυτό το σκεπτικό αν αύριο αυξηθεί ο φόρος στο πετρέλαιο και πάει στα 2,5 ευρώ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ που ήθελες πετρελαιοκίνητο.

Το μόνο πάντως που βλέπω εγώ είναι τρικυμία εν κρανίω. :s_biggrin
Καλά να πάθουν.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
UnHaCkAbLe έγραψε:Εμένα άλλη απορία μου δημιουργήθηκε ... το "Καλλίτερο" τι είναι?!?

καλλίτερος

Ετυμολογία: καλλίτερος < παλαιότερη γραφή του συγκριτικού βαθμού του επιθέτου καλός, επηρεασμένη από το αρχαιοελληνικό κάλλιστος - Επίθετο

καλλίτερος
→ δείτε τη λέξη: καλύτερος

Άβαταρ μέλους
By JordanSalonica
#16453 Το καλά να πάθουν πήγαινε στο ότι έπαιρναν τις επιχορηγήσεις για τα χωράφια και πήγαιναν και αγόραζαν Porsche Cayene να κάνουν βόλτες στα χωριά και να τους θαυμάζουν.....ε οι |λογοκρισία| πληρώνονται....

Και mod για ξεκαβάλα λίγο...θα το καταλάβω λέει....
Παρατηρήσεις σε αυτούς που την λένε σε άλλους χωρίς μισό επιχείρημα...
Η εξουσία διαφθείρει να ξες....αυτά που κορόιδευες στους άλλους αν συνεχίσεις έτσι θα είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά που θα κάνεις εσύ....

Άκους εκεί θα το καταλάβω...
Άβαταρ μέλους
By Homeless
JordanSalonica έγραψε:Η αξιοπιστία της Fiat δεν μ'αρέσει στα υλικά,τα πλαστικά κλπ...όταν είχα το fiat panda όλα μέσα διαλύονταν σχετικά εύκολα...

Και με τον 1.1 βενζινοκίνητο....υπέροχος κινητήρας..πραγματικά το αμάξι κυλούσε στο δρόμο...απλά έκαιγε απίστευτα πολύ λάδι...αλλά από την Hertz μας είπαν πως ήταν προβληματικά κάποια από τα αμάξια που είχαν...άρα υπέθεσα πως δεν είναι ένα γενικευμένο πρόβλημα...

Αν έχει παραπάνω εμπειρία κλπ κλπ και γράφει ποστ ''ότι να ναι'' και το δημοσιεύει κιόλας...πέρα του ότι χάνει το δίκιο του...αυτό που νομίζει ότι έχει...ε δεν θα τον πάρει κανείς σοβαρά...

Βρε Ιορδάνη, εχεις οδηγήσει άλλο αυτοκίνητο εκτός από το panda και το corsa? Τι εννοείς με το "το panda πραγματικά κυλούσε στο δρόμο"; Πόσο υπέροχος είναι ο 1.1 του panda;