Και ναι ξέρω πως έχει Fiat κινητήρα...ακόμα και το Suzuki Swift έχει κινητήρα Fiat Diesel...,
Να φανταστώ και το Suzuki Swift είναι κουβάς και βρωμάει ε...? όλοι εδώ μέσα με τις Aston Martin και τα Zonda...
JordanSalonica έγραψε:Ωχ είπε ο τρελός κάτι καλό για diesel? Καλά πως μπόρεσε? Πάμε μια όλοι να τον φάμε....
elteo έγραψε:JordanSalonica έγραψε:Ωχ είπε ο τρελός κάτι καλό για diesel? Καλά πως μπόρεσε? Πάμε μια όλοι να τον φάμε....
JordanSalonica έγραψε:Και ναι ξέρω πως έχει Fiat κινητήρα...ακόμα και το Suzuki Swift έχει κινητήρα Fiat Diesel...,
Να φανταστώ και το Suzuki Swift είναι κουβάς και βρωμάει ε...? όλοι εδώ μέσα με τις Aston Martin και τα Zonda...
JordanSalonica έγραψε:Αν εγώ έχω γυαλιά όπως λες...εσείς που θάβετε όποιον πει οτιδήποτε καλό για το diesel τότε πρέπει να φοράτε μάσκα...
Ο άνθρωπος έγραψε πράγματα π έχει δει μετά από πολλά χρόνια και μέσα από μεγάλη εμπειρία..και η απάντηση του άλλου είναι... ''ότι να ναι''
Τελικά η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη....
JordanSalonica έγραψε:Ρε πλάκα με κάνεις? το 15χρονο είναι βρισιά ή υποτιμητικό? Μην κάνετε αυτά που κοροιδεύατε στους 4TF
JordanSalonica έγραψε:...
Τώρα βέβαια σε κάτι λάρισες και χωριά που ξαφνικά είχαν όλοι porsche cayenne και τώρα τα δίνουν 10-15 χιλιάρικα και δεν τα παίρνει κανείς...σόρρυ αλλά καλά να πάθουν...
UnHaCkAbLe έγραψε:Εμένα άλλη απορία μου δημιουργήθηκε ... το "Καλλίτερο" τι είναι?!?
καλλίτερος
Ετυμολογία: καλλίτερος < παλαιότερη γραφή του συγκριτικού βαθμού του επιθέτου καλός, επηρεασμένη από το αρχαιοελληνικό κάλλιστος - Επίθετο
καλλίτερος
→ δείτε τη λέξη: καλύτερος
JordanSalonica έγραψε:Η αξιοπιστία της Fiat δεν μ'αρέσει στα υλικά,τα πλαστικά κλπ...όταν είχα το fiat panda όλα μέσα διαλύονταν σχετικά εύκολα...
Και με τον 1.1 βενζινοκίνητο....υπέροχος κινητήρας..πραγματικά το αμάξι κυλούσε στο δρόμο...απλά έκαιγε απίστευτα πολύ λάδι...αλλά από την Hertz μας είπαν πως ήταν προβληματικά κάποια από τα αμάξια που είχαν...άρα υπέθεσα πως δεν είναι ένα γενικευμένο πρόβλημα...
Αν έχει παραπάνω εμπειρία κλπ κλπ και γράφει ποστ ''ότι να ναι'' και το δημοσιεύει κιόλας...πέρα του ότι χάνει το δίκιο του...αυτό που νομίζει ότι έχει...ε δεν θα τον πάρει κανείς σοβαρά...
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]