Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By criuser
#161708 Το ΝΙΜΒΥ ισχύει απόλυτα και γιά τους ανθρώπους , ιδιαίτερα τους αριστερούς παντός αριστερόμετρου :lol:

Ολοι σας να σκοτωθείτε , όλοι μας να δοξαστούμε :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By kacey
#161744 @nass
πιο πισω με ειχες ρωτησει τι προτεινω, σου ειχα απαντησει. ξαναδιαβασε τα. Το "να σφιξουν οι κωλοι στο πως ερχονται και στο πως τους διαχειριζομαστε" δεν σημαινει να τους αφησουμε εκει. σημαινει να γινεται το πραγμα με μια σωστη διαδικασια, που θα εχουμε ορισει και συμφωνησει μεταξυ μας εμεις (ολη η ευρωπη), και μεχρι τοτε να αποθαρρυνονται απο το να μπαινουν στα σαπιοκαραβα και να πνιγονται στο αιγαιο.
markvag έγραψε:
kacey έγραψε:γιατι πρεπει οι δυο επιλογες να ειναι "μπατε σκυλοι αλεστε και θα σας στειλουμε στους επομενους" (και μετα να σκουζουμε που οι επομενοι εκλεισαν τη πορτα και μας ξεμειναν εδω? τι ακριβως περιμεναμε οτι θα γινει?) vs "κοιμομαστε ησυχοι ενω εκατονταδες χιλιαδες απελπισμενοι πεθαινουν της πεινας"?

Είπε κανείς να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε;;;;; :hmmm:

Ναι, βεβαιως, και προκρινεται και ως λυση: να ερχονται ολοι εδω και να τους βοηθαμε να πανε (και να τους φορτωσουμε) στους επομενους.
Νίκος Παππάς έγραψε:Δηλαδη αν ειχαμε εμφυλιο εδω και ηθελες να φυγεις θα πηγαινες σε Αλβανια, Σκοπια, Βουλγαρια που ειναι διπλα και δεν κινδυνευεις , η θα πηγαινες καπου αλλου στην Ευρωπη για να προσπαθησεις να φτιαξεις την ζωη σου οπως την ειχες εδω η και καλυτερα ;;
( Μην μου πες πως εισαι πολιτης ΕΕ και μπορεις να πας οπου θες, πες πως δεν εισαι)
Δεν ξερω αλλα οι οποιες δυσκολιες δεν θα σταματαγαν το κυμα μεταναστευσης, οπως δεν σταματησαν τα χρονια που η πληροφορια κα οι μετακινησεις ηταν πολυ πιο δυσκολες απο σημερα.

αυτο που σου λεω ειναι οτι απο τη στιγμη που στη τουρκια δεν με σφαζουν, δεν θα επελεγα να πνιγω στο αιγαιο για να βρεθω καπου καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#161771 @trident
Μπούρου Μπούρου, τελικα κι εσυ μια απο τα ιδια.
Οι άλλοι να πάνε να κάνουν οι ίδιοι αυτα που ζητάνε από το κράτος, εσυ "αν" "θα" και "όταν το κανουν όλοι".

Μια από τα ίδια δλδ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#161784 trident1971 εγώ πάντως μπορώ να πληρώσω αν ζητηθεί. Δεν έχω χρόνο να προσφέρω εθελοντική εργασία, αλλά αν πουν κάποιοι πχ, "δώσε 100€" για τους πρόσφυγες, ευχαρίστως.
Θεωρώ λογικό κάτι τέτοιο. Οπότε είμαστε πάτσι τώρα; Κάνουμε και οι δύο πράγματα; Ή δεν είσαι ευχαριστημένος και θέλεις να δώσω και χώρο στο σπίτι μου;
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#161786 Οχι ειναι παρά πολύ απλό.

Οι μεν ζητάνε το κράτος (δλδ όλους μας) να επιφορτιστουμε με το έξτρα κόστος περίθαλψης κλπ, και η απάντηση που παίρνουν απο trident et al είναι "δεν σε βλεπω να εχεις παρει καποιο. Σπιτι σου => υποκριτής ψεύτο ευαίσθητος"

Όταν οι ίδιοι λένε ομως να κανει το κράτος καλύτερη φύλαξη κλπ (παλι δλδ κάποιο έξτρα κόστος για όλους) και πάρουν την απάντηση "εσυ γιατί δεν εχεις τραβήξει να κανείς περίπολο" (aka γιατί δεν εφαρμόζουν την δική ΤΟΥΣ λογική), η απάντηση ηταν "αν το κράτος το ζητήσει απο όλους (εκτός κι αν ο trident ειναι σε καποιο ειδικό κατάλογο κλήσης και μου εχει διαφύγει), τότε θα το κανω και εγω"
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:trident1971 εγώ πάντως μπορώ να πληρώσω αν ζητηθεί. Δεν έχω χρόνο να προσφέρω εθελοντική εργασία, αλλά αν πουν κάποιοι πχ, "δώσε 100€" για τους πρόσφυγες, ευχαρίστως.
Θεωρώ λογικό κάτι τέτοιο. Οπότε είμαστε πάτσι τώρα; Κάνουμε και οι δύο πράγματα; Ή δεν είσαι ευχαριστημένος και θέλεις να δώσω και χώρο στο σπίτι μου;

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!
καί ΘΕΛΕΙΣ, και ΔΙΑΤΙΘΕΣΑΙ να βαλεις χερι στη τσεπη. Δεν θα ασχοληθω τωρα με το αν ειναι λιγο, πολυ, αν φτανει και για ποσο, μου αρκει η προθεση. Τις πραξεις κανε τις μονος σου να δεις οτι δεν βγαινει. Το παρκο βλακειας της Κυρα Τασιας για 250 ατομα ποσο κοστισε? Ποσο κοστος εχει η συντηρηση του? Ποσο η λειτουργια του?

Τωρα πρεπει να πεισουμε και τους υπολοιπους. Πως το κοβεις? Εχουν τη διαθεση σου? Γιατι εγω δεν το βλεπω, να πω την αληθεια. Λεκτικα μπορει, αλλα εκει, στη βραση, μαλλον θα την κανουν με ελαφρα, δεν συζηταμε να αφησουν 100αρικο :(

@mjacoβ
ηδη παιρνουμε λεφτα για να τους κρατησουμε εξω. Λεφτα για να τους φερουμε δεν βλεπω.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#161799 Ευτυχώς, από την άλλη, εθελοντές με τα λουκάνικα έτοιμα στην εξώπορτα, χιλιάδες.

Με το ζόρι τους κρατάμε να μην φύγουν για παραμεθόριο και δεν μείνει κανείς πισω να δουλεύει.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Η Αμυγδαλέζα πόσο κόστισε; Οι περιπολίες των λιμενικών; Οι σφαίρες που θέλει να δίνει ο j.marr; Είναι τσάμπα όλα αυτά;

Ο jmarr νομίζω απο Μόλυβο γράφει στο φόρουμζ. Στα διαλείμματα που δεν γαζώνει τις θάλασσες.

Για δες την ΙΡ. Νομίζω το επιβεβαιώνει.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:Η Αμυγδαλέζα πόσο κόστισε; Οι περιπολίες των λιμενικών; Οι σφαίρες που θέλει να δίνει ο j.marr; Είναι τσάμπα όλα αυτά;

κανω κατι επειδη αναγκαζομαι (αναγκαζομαι γιατι αποφασιζουν και ερχονται), και το κανω για να διαφυλαξω τη νομιμοτητα και να αποτρεψω και τους επομενους (τουλαχιστον μεχρι να εχω μια ολοκληρωμενη λυση με τη συνεργασια και των αλλων κρατων)

vs.

τους φτιαχνω καταλυμματα να αραξουν για οσο θελουν εκεινοι, δειχνοντας τους οτι δεν τρεχει καστανο με το να μπαινουν οπως και απο οπου θελουν, αφου τους εχω οχι απλα κλεισει το ματι αλλα βροντοφωναξει "ελατε ολοι", ενω ελπιζω οτι θα τους ταχυδρομισω στις βορειοτερες χωρες και θα τους μετατρεψω σε προβλημα αλλου. και αν μου τους επιστρεψουν, ε ας κατσουν εδω να λιαζονται.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#161816 Δεν αράζουν, όλοι να φύγουν θέλουν. Κάνεις καταλύματα γιατί δεν μπορείς να τους αφήσεις στο δρόμο για πολλούς λόγους.
Την λύση τα άλλα κράτη θα την δώσουν όταν αναγκαστούν από τις εξελίξεις.
Σαφώς σε συμφέρει να τους στείλεις ΕΚΕΙ παρά να δίνεις μάχη στα σύνορά σου. Καμία Γερμανία δεν θα σε λυπηθεί έτσι. Τώρα που έχει ένα εκατομμύριο ήδη μέσα, μπορεί να σε λυπηθεί όμως...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
criuser έγραψε:Άμα έλεγε το κράτος να χρεώσει κάθε ΑΦΜ από 50 € για τους λαθρομετανάστες να δούμε πόσο θα μίλαγαν οι λαθρολαγνοι :whistlink:

Ο Ορμπάν για τον φράχτη πόσο χρεώνει άραγε;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#161821 [/quote]

Ελα ντε, εγω ουτε την Αμυγδαλεζα ηθελα.
Οσο για τις σφαιρες, η μονη αληθεια ειναι οτι ειναι με καμμια 10ρια κιβωτια πειθεις χιλιαδες να μην ερθουν. Beat that.

Anonymous Founder έγραψε:Δεν αράζουν, όλοι να φύγουν θέλουν. Κάνεις καταλύματα γιατί δεν μπορείς να τους αφήσεις στο δρόμο για πολλούς λόγους.
Την λύση τα άλλα κράτη θα την δώσουν όταν αναγκαστούν από τις εξελίξεις.
Σαφώς σε συμφέρει να τους στείλεις ΕΚΕΙ παρά να δίνεις μάχη στα σύνορά σου. Καμία Γερμανία δεν θα σε λυπηθεί έτσι. Τώρα που έχει ένα εκατομμύριο ήδη μέσα, μπορεί να σε λυπηθεί όμως...

Το να μην ειμαστε παραδειγμα για λυπηση, δεν ειναι καλυτερο και πιο συμφερον απο ολες τις αποψεις?