Ολοι σας να σκοτωθείτε , όλοι μας να δοξαστούμε
markvag έγραψε:kacey έγραψε:γιατι πρεπει οι δυο επιλογες να ειναι "μπατε σκυλοι αλεστε και θα σας στειλουμε στους επομενους" (και μετα να σκουζουμε που οι επομενοι εκλεισαν τη πορτα και μας ξεμειναν εδω? τι ακριβως περιμεναμε οτι θα γινει?) vs "κοιμομαστε ησυχοι ενω εκατονταδες χιλιαδες απελπισμενοι πεθαινουν της πεινας"?
Είπε κανείς να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε;;;;;![]()
Νίκος Παππάς έγραψε:Δηλαδη αν ειχαμε εμφυλιο εδω και ηθελες να φυγεις θα πηγαινες σε Αλβανια, Σκοπια, Βουλγαρια που ειναι διπλα και δεν κινδυνευεις , η θα πηγαινες καπου αλλου στην Ευρωπη για να προσπαθησεις να φτιαξεις την ζωη σου οπως την ειχες εδω η και καλυτερα ;;
( Μην μου πες πως εισαι πολιτης ΕΕ και μπορεις να πας οπου θες, πες πως δεν εισαι)
Δεν ξερω αλλα οι οποιες δυσκολιες δεν θα σταματαγαν το κυμα μεταναστευσης, οπως δεν σταματησαν τα χρονια που η πληροφορια κα οι μετακινησεις ηταν πολυ πιο δυσκολες απο σημερα.
Anonymous Founder έγραψε:trident1971 εγώ πάντως μπορώ να πληρώσω αν ζητηθεί. Δεν έχω χρόνο να προσφέρω εθελοντική εργασία, αλλά αν πουν κάποιοι πχ, "δώσε 100€" για τους πρόσφυγες, ευχαρίστως.
Θεωρώ λογικό κάτι τέτοιο. Οπότε είμαστε πάτσι τώρα; Κάνουμε και οι δύο πράγματα; Ή δεν είσαι ευχαριστημένος και θέλεις να δώσω και χώρο στο σπίτι μου;
Anonymous Founder έγραψε:Η Αμυγδαλέζα πόσο κόστισε; Οι περιπολίες των λιμενικών; Οι σφαίρες που θέλει να δίνει ο j.marr; Είναι τσάμπα όλα αυτά;
Anonymous Founder έγραψε:Η Αμυγδαλέζα πόσο κόστισε; Οι περιπολίες των λιμενικών; Οι σφαίρες που θέλει να δίνει ο j.marr; Είναι τσάμπα όλα αυτά;
criuser έγραψε:Άμα έλεγε το κράτος να χρεώσει κάθε ΑΦΜ από 50 € για τους λαθρομετανάστες να δούμε πόσο θα μίλαγαν οι λαθρολαγνοι
Anonymous Founder έγραψε:Δεν αράζουν, όλοι να φύγουν θέλουν. Κάνεις καταλύματα γιατί δεν μπορείς να τους αφήσεις στο δρόμο για πολλούς λόγους.
Την λύση τα άλλα κράτη θα την δώσουν όταν αναγκαστούν από τις εξελίξεις.
Σαφώς σε συμφέρει να τους στείλεις ΕΚΕΙ παρά να δίνεις μάχη στα σύνορά σου. Καμία Γερμανία δεν θα σε λυπηθεί έτσι. Τώρα που έχει ένα εκατομμύριο ήδη μέσα, μπορεί να σε λυπηθεί όμως...
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]