Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#159729 Δεν διαφωνώ αλλά και τι να κάνω να γεμίσω τρύπες πανταχόθεν; Τα ντουλάπια είναι κολλημένα πίσω στον τοίχο, χιλιοστά ο αέρας
Άβαταρ μέλους
By glf
#159730 στο δικό μου που είναι neff βγάζει αέρα προς τα μπροστά. προς το χερούλι δηλαδή. και είναι αυτό ακριβώς που κρατάει το κανάτι από την υπερθέρμανση
Άβαταρ μέλους
By otso
#159733 η λυση η δικη μου ηταν (εφτιαξα βεβαια μονος μου τα ντουλαπια) πισω πλατη δεν υπαρχει, στο πατωμα του ντουλαπιου λειπει ενα τετραγωνο στην μεση , δηλ εχει 7εκ γυρω γυρω, μπροστα και κατω στα μπαζα που λενε οι μαραγκοι, αυτο που κλεινει το κενο μεταξυ ντουλαπιου και πατωματος εχω κανει μεγαλη χαραμαδα , θα μπορουσα να το ειχα γεμισει τρυπουλες , επανω τωρα ο φουρνος με τοπανω μερος του ντουλαπιου εχει κενο 3 με 4 εκ και του εχω βαλει σιτα μεταλλικη . ετσι υπαρχει συνεχη ροη αερα, ακομα και μετα απο σβησιμο τον εχω τραβηξει και τα παντα ειναι κρυα.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
glf έγραψε:στο δικό μου που είναι neff βγάζει αέρα προς τα μπροστά. προς το χερούλι δηλαδή. και είναι αυτό ακριβώς που κρατάει το κανάτι από την υπερθέρμανση

Neff έχω κι΄ εγώ και πράγματι βγαίνει ο αέρας από μπροστά. Βγαίνει μάλιστα βεβιασμένα (με ανεμιστηράκι).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#160097 Στο manual λέει ότι ο ζεστός αέρας βγαίνει από την πόρτα, από μπροστά δηλαδή.

Στο manual εγκατάστασης δείχνει ότι η πρίζα πρέπει να μπει στο κάτω μέρος του φούρνου, στην ευθεία που είναι και το φις που μπαίνει. Ο τεχνικός μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα να μπει και αλλού, πάνω δεξιά, αφού από πίσω είναι κρύο και ο φούρνος είναι μονωμένος με υαλοβάμβακα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#160627 Μπήκαν φούρνος και εστίες :thumbsup:
Εστίες
http://www.neff.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%C ... T44N2.html

Φούρνος
http://www.bosch-home.gr/%CF%80%CF%81%C ... earch#tab1

Για κατσαρολικά εδώ ρωτάμε; :lol:

Το πλ. ρούχων το έβαλα προς το παρόν στο μπάνιο, αλλά γέμισε ο χώρος. Δεν ενοχλεί βέβαια εκεί που είναι (πίσω από την πόρτα). Έχω και την επιλογή να το βάλω στο πίσω μπαλκόνι, είναι καλύτερα να μπει εκεί; Και αν ναι, θέλει κάποιο σπιτάκι;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#160633 Ίδιος φούρνος με του κουμπάρου μου! Ελπίζω να μη σου κάνει τα ίδια. :s_thumbsup

Dimitris_P έγραψε: Για κατσαρολικά εδώ ρωτάμε; :lol:

Προχωρήστε στο βάθος, στον δεύτερο διάδρομο δεξιά, ακριβώς μετά τις καρέκλες κουζίνας. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Dimitris_P έγραψε: Έχω και την επιλογή να το βάλω στο πίσω μπαλκόνι, είναι καλύτερα να μπει εκεί; Και αν ναι, θέλει κάποιο σπιτάκι;

Και κάπως έτσι, .... οι πολυκατοικίες καταντάνε "γυφταριό". :iconcool:
Συγνώμη Μητσάρα, αλλά .... :protest:
ΥΓ : Θα μου πείς, αν δεν το κάνω εγώ σήμερα, θα το κάνει αύριο ο δίπλα, ο απο πάνω κλπ.
Σωστά, εδώ είναι <<Ελλάδα>>, οπότε ... ότι καταλαβαίνεις κάνε! :oops:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#160637 Πρωτη φορα ακουω για πλυντηριο στο μπαλκονι..!! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Dimitris_P έγραψε:Το πλ. ρούχων το έβαλα προς το παρόν στο μπάνιο, αλλά γέμισε ο χώρος. Δεν ενοχλεί βέβαια εκεί που είναι (πίσω από την πόρτα). Έχω και την επιλογή να το βάλω στο πίσω μπαλκόνι, είναι καλύτερα να μπει εκεί; Και αν ναι, θέλει κάποιο σπιτάκι;

Με γεια τα άλλα!!! Αν δεν σε ενοχλεί πάααααααρα πολύ, θα σου πρότεινα να το αφήσεις εκεί. Πιο εύκολα, πιο προσβάσιμο, πιο προστατευμένο, πιο ασφαλές, πιο λειτουργικό και φυσικά πιο ωραίο (γλυτώνεις το εξαιρετικά άσχημο θέαμα συσκευών στα μπαλκόνια, θα σε τρώει μέσα σου)....
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:Το πλ. ρούχων το έβαλα προς το παρόν στο μπάνιο, αλλά γέμισε ο χώρος. Δεν ενοχλεί βέβαια εκεί που είναι (πίσω από την πόρτα). Έχω και την επιλογή να το βάλω στο πίσω μπαλκόνι, είναι καλύτερα να μπει εκεί; Και αν ναι, θέλει κάποιο σπιτάκι;

κοτσαρισε επανω του και ενα στεγνωτηριο και θα γινεις υψιστος μαγκας
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimitrisB έγραψε:
Dimitris_P έγραψε: Έχω και την επιλογή να το βάλω στο πίσω μπαλκόνι, είναι καλύτερα να μπει εκεί; Και αν ναι, θέλει κάποιο σπιτάκι;

Και κάπως έτσι, .... οι πολυκατοικίες καταντάνε "γυφταριό". :iconcool:
Συγνώμη Μητσάρα, αλλά .... :protest:
ΥΓ : Θα μου πείς, αν δεν το κάνω εγώ σήμερα, θα το κάνει αύριο ο δίπλα, ο απο πάνω κλπ.
Σωστά, εδώ είναι <<Ελλάδα>>, οπότε ... ότι καταλαβαίνεις κάνε! :oops:

Κοίτα ούτε εμένα μ'αρέσει η ιδέα του μπαλκονιού έξω, όχι τόσο για αισθητικούς λόγους, αφού μιλάμε για το πίσω μπαλκόνι και πλυσταριά στην Ελλάδα δύσκολα βρίσκεις όπως στο Αμέρικα, αλλά γιατί σκέφτομαι να βάλω καμια ντουλάπα.

Pitt έγραψε:Ίδιος φούρνος με του κουμπάρου μου! Ελπίζω να μη σου κάνει τα ίδια. :s_thumbsup
Ο αέρας βγαίνει από μπροστά, κι εκεί που έβαλα τα καλώδια έχει αρκετό αέρα, δεν κολλάει πάνω στον φούρνο. Ίδωμεν!
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#160900 Ρε παιδιά τώρα τελευταία το ψυγείο μου έχει αρχίσει να κάνει κάτι περίεργους ήχους κάθε φορά που κλείνω την πορτα,αρχικά σφυριζε σαν να παίζει μουσική και τις τελευταίες μέρες κάνει ενα βουητό σαν τουρμπίνα που κατεβάζει στροφές.Επίσης εχω παρατηρήσει ότι αν πας να ξανα ανοίξεις την πορτα μόλις την έχεις κλείσει κολλάει και θέλει πολυ ζορισμα σαν να σφραγίζει.Είναι Siemens ,χωρίς σύστημα no frost ,Α+++ ενεργειακή κλάση και η αλήθεια είναι ότι δεν το εχω κάνει ποτέ απόψυξη

.