glf έγραψε:στο δικό μου που είναι neff βγάζει αέρα προς τα μπροστά. προς το χερούλι δηλαδή. και είναι αυτό ακριβώς που κρατάει το κανάτι από την υπερθέρμανση
Neff έχω κι΄ εγώ και πράγματι βγαίνει ο αέρας από μπροστά. Βγαίνει μάλιστα βεβιασμένα (με ανεμιστηράκι).
Στο manual εγκατάστασης δείχνει ότι η πρίζα πρέπει να μπει στο κάτω μέρος του φούρνου, στην ευθεία που είναι και το φις που μπαίνει. Ο τεχνικός μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα να μπει και αλλού, πάνω δεξιά, αφού από πίσω είναι κρύο και ο φούρνος είναι μονωμένος με υαλοβάμβακα.
My Flickr
Εστίες
http://www.neff.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%C ... T44N2.html
Φούρνος
http://www.bosch-home.gr/%CF%80%CF%81%C ... earch#tab1
Για κατσαρολικά εδώ ρωτάμε;
Το πλ. ρούχων το έβαλα προς το παρόν στο μπάνιο, αλλά γέμισε ο χώρος. Δεν ενοχλεί βέβαια εκεί που είναι (πίσω από την πόρτα). Έχω και την επιλογή να το βάλω στο πίσω μπαλκόνι, είναι καλύτερα να μπει εκεί; Και αν ναι, θέλει κάποιο σπιτάκι;
My Flickr
Dimitris_P έγραψε: Για κατσαρολικά εδώ ρωτάμε;![]()
Προχωρήστε στο βάθος, στον δεύτερο διάδρομο δεξιά, ακριβώς μετά τις καρέκλες κουζίνας.
Dimitris_P έγραψε: Έχω και την επιλογή να το βάλω στο πίσω μπαλκόνι, είναι καλύτερα να μπει εκεί; Και αν ναι, θέλει κάποιο σπιτάκι;
Και κάπως έτσι, .... οι πολυκατοικίες καταντάνε "γυφταριό".
Συγνώμη Μητσάρα, αλλά ....
ΥΓ : Θα μου πείς, αν δεν το κάνω εγώ σήμερα, θα το κάνει αύριο ο δίπλα, ο απο πάνω κλπ.
Σωστά, εδώ είναι <<Ελλάδα>>, οπότε ... ότι καταλαβαίνεις κάνε!
Dimitris_P έγραψε:Το πλ. ρούχων το έβαλα προς το παρόν στο μπάνιο, αλλά γέμισε ο χώρος. Δεν ενοχλεί βέβαια εκεί που είναι (πίσω από την πόρτα). Έχω και την επιλογή να το βάλω στο πίσω μπαλκόνι, είναι καλύτερα να μπει εκεί; Και αν ναι, θέλει κάποιο σπιτάκι;
Με γεια τα άλλα!!! Αν δεν σε ενοχλεί πάααααααρα πολύ, θα σου πρότεινα να το αφήσεις εκεί. Πιο εύκολα, πιο προσβάσιμο, πιο προστατευμένο, πιο ασφαλές, πιο λειτουργικό και φυσικά πιο ωραίο (γλυτώνεις το εξαιρετικά άσχημο θέαμα συσκευών στα μπαλκόνια, θα σε τρώει μέσα σου)....
Dimitris_P έγραψε:Το πλ. ρούχων το έβαλα προς το παρόν στο μπάνιο, αλλά γέμισε ο χώρος. Δεν ενοχλεί βέβαια εκεί που είναι (πίσω από την πόρτα). Έχω και την επιλογή να το βάλω στο πίσω μπαλκόνι, είναι καλύτερα να μπει εκεί; Και αν ναι, θέλει κάποιο σπιτάκι;
κοτσαρισε επανω του και ενα στεγνωτηριο και θα γινεις υψιστος μαγκας
dimitrisB έγραψε:Dimitris_P έγραψε: Έχω και την επιλογή να το βάλω στο πίσω μπαλκόνι, είναι καλύτερα να μπει εκεί; Και αν ναι, θέλει κάποιο σπιτάκι;
Και κάπως έτσι, .... οι πολυκατοικίες καταντάνε "γυφταριό".![]()
Συγνώμη Μητσάρα, αλλά ....![]()
ΥΓ : Θα μου πείς, αν δεν το κάνω εγώ σήμερα, θα το κάνει αύριο ο δίπλα, ο απο πάνω κλπ.
Σωστά, εδώ είναι <<Ελλάδα>>, οπότε ... ότι καταλαβαίνεις κάνε!
Κοίτα ούτε εμένα μ'αρέσει η ιδέα του μπαλκονιού έξω, όχι τόσο για αισθητικούς λόγους, αφού μιλάμε για το πίσω μπαλκόνι και πλυσταριά στην Ελλάδα δύσκολα βρίσκεις όπως στο Αμέρικα, αλλά γιατί σκέφτομαι να βάλω καμια ντουλάπα.
Pitt έγραψε:Ίδιος φούρνος με του κουμπάρου μου! Ελπίζω να μη σου κάνει τα ίδια.![]()
Ο αέρας βγαίνει από μπροστά, κι εκεί που έβαλα τα καλώδια έχει αρκετό αέρα, δεν κολλάει πάνω στον φούρνο. Ίδωμεν!
My Flickr
.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-