Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#11656 Όχι, πες και για τα διόδια και την εισφορά αλληλεγγύης! :s_biggrin

Το ότι μερικές περιοχές του κέντρου (για τον Δήμο δεν το συζητάμε), δεν έχουν ψυχή δεν είναι καινούριο ούτε μπαρμπαΓιάννης trademark.
Άβαταρ μέλους
By markvag
jtblaster έγραψε:
egobrain έγραψε:
jtblaster έγραψε:Δεν λέω να μην γίνουν αλλά δεν μπορεί να έχουν τα πεζοδρομία σε Δεσπερέ και Αγγελάκη με κλίση 20 μοιρών και να ξαναφτιάχνουν την Αγ. Θεοδώρας και την Γ. Σταύρου. Λύσε ρε μπαρμπα Γιαννη πρώτα κάποια άλλα προβλήματα του δήμου !!! Και να μην αρχίσω για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία του ιστορικού κέντρου ...

ετερον εκατερον ρε συ :)
για αναπλαση αξονα αγιασοφιας μιλαμε

Αντε ας μην γκρινιάξω άλλο :s_biggrin :s_biggrin

Σωστά, ξεκίνα διαδικασίες για βίζα για μετανάστευση... :s_biggrin :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By markvag
jtblaster έγραψε:Παρακαλώ πολύ τους ανθρώπους των βάλτων να μην χαίρονται με τα 1-2 προβληματάκια που αντιμετωπίζουμε!

Ναι... όταν δεν θα μπορείς να μπεις σπίτι σου... :shifty:

BTW, σε νιώθω μιας και πλέον μένω κι εγώ στο κέντρο του βάλτου και ο δήμος εδώ και 5 μήνες δεν κάνει άλλη δουλειά από το να ανοίγει και να κλείνει τρύπες... :s_mad :s_mad :s_mad Έχω τη Νίτσα που ίσα ίσα χωράει στα κωλόστενα, έχω της ηλίθιες μονοδρομήσεις, έχω και κάθε τρεις και λίγο μία νέα λακούβα ή ένα νέο μηχάνημα παρατημένο σε ένα καινούριο σημείο κι εγώ να αγχώνομαι για την εμφάνιση της γουρουνίτσας μου! :s_mad :s_mad :s_mad
Άβαταρ μέλους
By jtblaster
#11758 Εκεί αργούν και παραπάνω τα έργα, γιατί το τσιμεντάρατε όπως όπως το βάλτο και αν σκάψεις 10cm βρίσκεις νερό, βρύα και λειχήνες ...
Άβαταρ μέλους
By markvag
jtblaster έγραψε:Εκεί αργούν και παραπάνω τα έργα, γιατί το τσιμεντάρατε όπως όπως το βάλτο και αν σκάψεις 10cm βρίσκεις νερό, βρύα και λειχήνες ...

Βρύα και λειχήνες βρίσκεις στον δήμο... Και κυρίως σε αυτούς που σχεδιάζουν το κυκλοφοριακό... :s_mad

Απ' ότι μου είπε λαϊκός συνφορουμίτης, η υπεύθυνη ήταν φοιτήτρια του Βούγια, οπότε καταλαβαίνεις... :s_crazy :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By elvet
#11872 Μάλλον θα τραβήξει αρκετά και η "ανάπλαση της Αγ. Σοφίας"
"Aνθρώπινα οστά και ίχνη βυζαντινού τείχους βρέθηκαν στα έργα της Αγ.Σοφίας"
http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=193908
Άβαταρ μέλους
By dstou
#15894 Που πάμε για ψαρομεζέ στο κέντρο της Θες-άλλο-νοίκι-ς και που για μπουγάτσα κρέμα, έχω να πάω από το 2005.
Άβαταρ μέλους
By corsair
krom έγραψε:Το LycoLounge τι λέει από ποικιλίες μπύρας?

και γω ψηνομαι για μια μπυρα στα κεντρικα των 4Τ στην Βορεια Ελλάδα :s_biggrin Θα γνωρισουμε και τους νεους mod και ιδιοκτητες.... ξανα :shifty:

Να το κανονισουμε βρε παιδια... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
dstou έγραψε:Που πάμε για ψαρομεζέ στο κέντρο

δεν το λες κέντρο αλλά νταξ, δε μπεστ να 'ουμ http://www.gastronomos.gr/estiatoria/35 ... essaloniki
dstou έγραψε: που για μπουγάτσα κρέμα

40°36'51.2"N 22°57'27.8"E
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
dstou έγραψε:Που πάμε για ψαρομεζέ στο κέντρο της Θες-άλλο-νοίκι-ς και που για μπουγάτσα κρέμα, έχω να πάω από το 2005.

Για το χοντρό αλάτι επί της Ερμού στη Μοδιάνο έχω ακούσει καλά λόγια - δεν έχω πάει. Αν μας πεις τι στυλ θέλεις, νομίζω θα είμαστε πιο χρήσιμοι. Ακριβό/φτηνό, μουσική, τοποθεσία, μεσημέρι/βράδυ;

Μπουγάτσα κρέμα θα βρεις της προκοπής στα περισσότερα σημεία, το τυρί είναι το δύσκολο. Ο Φυλλαδόρος που σου έγραψε ο Jorge είναι ρισπέκ, στο κέντρο έχει επίσης Δούκας Α.Ε. στην Εθνικής Αμύνης και Σβώλου, Γιάννης στη Μητροπόλεως και Νικηφόρου Φωκά περίπου, Δωδώνη στη Βενιζέλου, Ανώτερο στην Αγίου Δημητρίου δίπλα στο Διοικητήριο (προσωπική επιλογή κέντρου). Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω γιατί έχω κόψει εδώ και καιρό τις μπουγατσοβόλτες. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By dstou
#16201 Eυχαριστώ. Μιλάω μόνο για κέντρο πέριξ Μοδιάνο, Αγ. Σοφία, Ικτίνου, Τσιμισκή,Νίκης, Λευκός και τα τοιαύτα. Μαγαζί χωρίς ζωντανή μουσική, από μέσο και πάνω.