Το ότι μερικές περιοχές του κέντρου (για τον Δήμο δεν το συζητάμε), δεν έχουν ψυχή δεν είναι καινούριο ούτε μπαρμπαΓιάννης trademark.
jtblaster έγραψε:egobrain έγραψε:jtblaster έγραψε:Δεν λέω να μην γίνουν αλλά δεν μπορεί να έχουν τα πεζοδρομία σε Δεσπερέ και Αγγελάκη με κλίση 20 μοιρών και να ξαναφτιάχνουν την Αγ. Θεοδώρας και την Γ. Σταύρου. Λύσε ρε μπαρμπα Γιαννη πρώτα κάποια άλλα προβλήματα του δήμου !!! Και να μην αρχίσω για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία του ιστορικού κέντρου ...
ετερον εκατερον ρε συ :)
για αναπλαση αξονα αγιασοφιας μιλαμε
Αντε ας μην γκρινιάξω άλλο![]()

jtblaster έγραψε:Παρακαλώ πολύ τους ανθρώπους των βάλτων να μην χαίρονται με τα 1-2 προβληματάκια που αντιμετωπίζουμε!
Έχω τη Νίτσα που ίσα ίσα χωράει στα κωλόστενα, έχω της ηλίθιες μονοδρομήσεις, έχω και κάθε τρεις και λίγο μία νέα λακούβα ή ένα νέο μηχάνημα παρατημένο σε ένα καινούριο σημείο κι εγώ να αγχώνομαι για την εμφάνιση της γουρουνίτσας μου!

jtblaster έγραψε:Εκεί αργούν και παραπάνω τα έργα, γιατί το τσιμεντάρατε όπως όπως το βάλτο και αν σκάψεις 10cm βρίσκεις νερό, βρύα και λειχήνες ...

krom έγραψε:Το LycoLounge τι λέει από ποικιλίες μπύρας?
krom έγραψε:Το LycoLounge τι λέει από ποικιλίες μπύρας?
Θα γνωρισουμε και τους νεους mod και ιδιοκτητες.... ξανα

dstou έγραψε:Που πάμε για ψαρομεζέ στο κέντρο
dstou έγραψε: που για μπουγάτσα κρέμα
dstou έγραψε:Που πάμε για ψαρομεζέ στο κέντρο της Θες-άλλο-νοίκι-ς και που για μπουγάτσα κρέμα, έχω να πάω από το 2005.
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]