Anonymous Founder έγραψε:Όλα τα παραπάνω σε πρόσφυγες;![]()
Το αγορά περιουσίας εδώ γιατί το βάζεις; Εγώ δεν έχω περιουσία, δεν μπορώ να βρίσκομαι εδώ;
Μήπως πρέπει ν'αγοράσω σπίτι για να θεωρούμαι Έλληνας;![]()
![]()
Πόσοι από αυτούς που έρχονται απελπισμένοι μπορούν να αντέξουν τους όρους σου; Κανένας μήπως;
Σαν τον Ορμπάν που σε μία μέρα εξέτασε και τις 16 αιτήσεις για άσυλο και πρόλαβε και τις απέρριψε όλες!![]()
Μόνον ο Ορμπάν είναι πατριώτης, οι υπόλοιποι που βοηθούν τους πρόσφυγες να φτάσουν στον προορισμό τους είναι πουλημένοι και άχρηστοι...
Η αγορά περιουσίας και όσα άλλα αναφέρω αρχικά , αφορούσε αυτούς που είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και το γράφω σαφέστατα στο σχόλιο μου .
Εγραψα πρώτα μαθαίνεις πόσους έχεις ήδη , πόσα χρόνια είναι ο καθένας , τι έχει κάνει αυτά τα χρόνια , αν τον θέλεις να τον κρατήσεις , αν τον θέλεις να μείνει και μετά βλέπεις τι θα κάνεις με τους άλλους .
Και να σου πω κάτι , τύπους που βγάζουν λεφτά στα φανάρια , σου λέω υπάρχει άτομο που είναι εκεί πάνω από 10 χρόνια , ινδοπακιστανικής εμφάνισης , που τέτοιους ΔΕΝ τους θέλω , εκτός αν πληρώσουν χοντρά γιατί τόσα χρόνια είναι φύρα για την χώρα , όπως και άλλοι που βρίσκονται στην μαύρη οικονομία .
Εχουμε ανθρώπους που είναι εδώ χρόνια , σοβαροί , οικογενειάρχες , με περιουσία που αγαπούν την Ελλάδα και τους έχουμε στην ίδια μοίρα με παράσιτα , με λαμόγια που νοικιάζουν σπίτια στην Κυψέλη και σε άλλες υποβαθμισμένες περιοχές , δεν πληρώνουν νοίκια , κοινόχρηστα , δεκο , κάνουν ζημιές και φεύγουν και πάνε στο επόμενο θύμα .
Ε αυτούς πρέπει να τους διώξω . Αυτά ΔΕΝ μπορούσες να τα κάνεις αυτά στην Βόρεια Ιταλία πριν 40 χρόνια , όπως θα σου πεί κάθε Ελληνας φοιτητής της εποχής εκείνης και πόσο εύκολα η αστυνομία μάζευε τους εξυπνάκηδες .
40 χρόνια μετά δεν μπορούμε να είμαστε σοβαρό κράτος ?

Η μικρή λεπτομέρεια είναι, ότι δεν χρειάζεται ο Σύρος στο χωριό να ξέρει ποιά διαδρομή είναι ευκολότερη-αποτελεσματικότερη, αυτό το ξέρουν μια χαρά τα κυκλώματα διακίνησης, και προσαρμόζουν αντίστοιχα τα τιμολόγιά τους.
)επιμένει.