- 10 Σεπ 2015, 17:10
Nikos! έγραψε:......
Επειδή πάντως είχα ζμπορ οικογενειακό, με μικρά παιδιά ήταν το τελευταίο που χρειαζόμουν. Οι ανάγκες τώρα είναι διαφορετικές. 
Δίκιο σε όλα, αλλά ξέρεις τι γίνεται?
Όταν είσαι πιεσμένος από την καθημερινότητα, την πατρότητα και το χρόνο που αυτή χρειάζεται, έχεις περιορισμένα οικονομικά, σε τρώει το σαράκι της αυτοκίνησης και της προόδου προς τα σαράντα, θεωρείς ότι δεν κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, δεν θέλει πολύ να πέσεις στην παγίδα και να προσπαθήσεις να τα κάνεις "όλα σε ένα νοικοκυρεμένα" :
-Να παίρνω γυναίκα και παιδιά (μην πουν ότι είμαι και ανεύθυνος φιλοτομαριστής), άρα να έχει σχετικά άνετα πίσω καθίσματα και πορτμπαγκάζ...
-Να έχει γκάζι γιά όποτε...
-Να μην δώκω και λεφτά...(απολύτως σεβαστό)
-Να φεύγει και το ΕΒΨ,ΤΤΨ,ΕΤΡ,ΕΣΠ κλπ..
-Να είναι και "μπάνικο" , αφού την κάνω που την κάνω την |λογοκρισία|...
....και φτάνεις να κάνεις το ημίμετρο και να μουντζώνεσαι σε κανά χρόνο!
Μάρκο καλέ μου, όταν άνοιξες το θέμα δεν μπορείς να διανοηθείς σε πόσο ίδιο δίλημμα με βρήκες, με τη διαφορά ότι έχω ένα παιδί!
Όι λύσεις είναι απλές στο πρόβλημα:
'H θα πάρεις αμιγώς σπορ (πχ ΡΧ8, που εσένα δεν σού κάνει)
'Η θα πάρεις δυνατή ΒΜW (>150 χόρσια για Ε90 που ψήνεσαι , γιατί το παντιλικάκι δεν θα έρχεται όσο ευκολα ονειρεύεσαι και εύχεσαι κατά την επιστροφή από τη δουλειά), άρα ακριβή και με αρκετά τέλη..
'Η θα πάρεις το σπορ μοντέλο της εκάστοτε γκάμας (πχ RS,GTI,OPC κλπ) . Λύσεις τύπου 1.8tsi αντί RS octavia, Αστρα 1.6τ αντί ΟΠΣ και πάει λέγοντας, το μόνο που θα προσφέρουν είναι παροδική, ταχύτερη υποκατάσταση της Πικάσσο, η οποία θα διαρκέσει ένα κάποιο χρόνο και ποτέ δεν θα δώσει το οδηγικό ενδιαφέρον που ψάχνεις..
Τέλος , υπάρχει και η σωσότερη λύση όλων και την οποία πρότειναν αρκετοί συμμετέχοντες :
Φθηνό Ραλλάκι , ή ακόμα καλύτερα ένα ΜΧ5 με μπλοκέ (αν και θέλει θάρρος η επιλογή father...) και έληξε το ζήτημα!
Δικό σου το μαχαίρι, αλλά πρόσεξε τι καρπούζι θα παρεις!