Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#155764 Mπερδέψατε τους Punto.Αλλος ο PuntoLord και αλλος o PuntoFato.
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By iceman
#155782 Qq 2014 1,5 diesel
Μαρουσι, αρκιτσα, Δελφοί, Ναύπακτος, Κυλλήνη.
Κυλλήνη - Καλαμάτα
Καλαμάτα - Αθήνα
Σύνολο 870 χιλιόμετρα
Σβελτη οδήγηση και φουκ κλίμα με ενα τεποζιτο (55 λίτρα)
Άβαταρ μέλους
By NickTG
NickTG έγραψε:Μοντέλο: Toyota RAV4
Έκδοση: MK2 8/2004
Διαδρομή: Μικτή
Κατανάλωση: 9.8 l/100 km (44 λίτρα για 450 χλμ)

Σημειώσεις:
Λίγο ανεβασμένη θα την έλεγα.
Μάλλον πρέπει να ψάξω τι χρειάζεται αλλαγή. :s_tongue

Στις ίδιες διαδρομές με πιο νευρική οδήγηση όμως με Daihatsu Sirion 1.3 μοντέλο 2008 είμαι στα 6.8 με 7.1.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Anonymous Founder έγραψε:Ψιχάλες, Λίγη βροχή, μέτρια βροχή, πολλή βροχή, καρέκλες;
ξεκίνησα με χαμηλή βροχή, μετά σταμάτησε, είχε σπρέυ αρκετό στους γερμανικούς δρόμους. Αυστρία είχε συννεφιά. Στο Brenner ενώ ψιχάλιζε όταν έφτασα δεν είχε καθόλου σπρέυ, πολύ καλή άσφαλτος.
Ιταλία προς Ανκόνα ηλιόλουστος καιρός. Ελλάδα 31 βαθμούς σήμερα!
Off topic : τα πιο όμορφα McDonald's που έχω δει... Αυστρία

Εικόνα

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#158549 Εικόνα
Β170, 118hp (?). Παλλήνη-Βάρκιζα μέσω Σπάτων. Όλη η οικογένεια (2+2) με τις αποσκευές του σκ.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Anonymous Founder έγραψε:Ψιχάλες, Λίγη βροχή, μέτρια βροχή, πολλή βροχή, καρέκλες;

Ελβετία έριχνε καρέκλες με 6 βαθμούς το βράδυ χτες, πάλι καλά που δεν κατεβαινω με μηχανή
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#161713 λογικοτατη καταναλωση!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#161914 Χθες, Ταξίδι από Αθήνα, κέντρο με κέντρο Αγρινίου, μέση ταχύτητα ένα άθλιο 65 χλμ/ώρα, μέση κατανάλωση 9.4 λίτρα/100.
Υπήρχε κόφτης στο διπλανό κάθισμα, αν και το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η κίνηση και ο δρόμος...
Στην συνέχεια, μόνος μου, Αγρίνιο κέντρο, Γιάννενα κέντρο, 1:30 ωρίτσα με δύο στάσεις για κατούρημα γιατί με έπιασε ο καφές... Μπορούσα και καλύτερα προφανώς, αλλά έφτασα με τις αναθυμιάσεις... :lipsealed:
O δρόμος χρειάζεται επειγόντως συντήρηση πάντως, ευτυχώς που η Ιόνια Οδός προχωράει. Έχουν δώσει και το ένα ρεύμα της καινούριας χάραξης πριν το Κεφαλόβρυσο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#162102 Πολύ βαρύ πόδι δεν έχετε;
Εικόνα
Εντάξει, προφανώς και οι συνθήκες παίζουν μεγάλο ρόλο. Η κατανάλωση της φωτογραφίας αφορά διαδρομή αποκλειστικά σε ΕΟ, σχετικά flat, με 3 ενήλικες και full αποσκευές (+ roof box).

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#162135 Σε οδήγηση μέσα στην πόλη, πολύ δύσκολα πέφτω κάτω από 11-12l/100km. Όσο ελαφρύ πόδι και να έχω, όσο ευσυνείδητα και αν αλλάζω ταχύτητες στην ώρα τους.

Εκτός πόλης, το 7 το έχω ανετότατα.