nass έγραψε:Αν κάποιος σκοπεύει να βελτιώσει το αυτοκίνητό του, το να πάρει ήδη βελτιωμένο είναι πολύ οικονομικότερο από το να πάρει μαμά και να τα κάνει όλα από την αρχή.
IKE έγραψε:Μα αυτό είπα από την αρχή, και εμένα μου αρέσει προφανώς να σκαλίζω οτιδήποτε, αλλά το πρόβλημά μου είναι οι αυταπάτες, πρέπει να υπάρχει επίγνωση παίδες. Εδώ ο άλλος λέει ότι προσθέτει +150 άλογα με επαναπρογραμματισμό και δε ξέρει τι είναι η καμπύλη ισχύος ή οι καμπύλες ώσης. Αν έχει χρόνο και χρήμα για χάσιμο, καλά κάνει, αλλά έχω την αίσθηση πως δεν είναι εν γνώση του κάθε κάγκουρα η φάση.
elvet έγραψε:@ Μαρκο,
μπορείς να δεις και κάτι τέτοιο
Εχει επαρκείς χώρους, 5 πόρτες, μπόλικο γκάζι, είναι αρκούντως διακριτικό (δεν είναι καιροί για προκλήσεις), έχει λογική συντήρηση και πολλά συνεργεία και κυρίως μπορείς να συμμετέχεις ακομπλεξάριστα στον καφέ του φόρουμ, όντας στην πλειοψηφία
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6866367/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6128423/
Ωραίο μοτέρ πάντως...

REALZEUS έγραψε:και από συνάντηση του φόρουμ.
JasonLouk έγραψε:
@markvag
στην περίπτωση της 320i θα παιχτεί κάποιο τχιουνινγκ? π.χ αναρτήσεις,μπλοκέ;

Giuseppe Busso έγραψε:Και φυσικά να υπενθυμίσω ότι οι κατασκευαστές στα περισσότερα κοινά θνητά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν κιβώτια ταχυτήτων με όριο ροπής παρόμοια με την μέγιστη ροπή του κινητήρα. Πως εσύ για παράδειγμα θα δώσεις 100Nm ροπής επιπλέον και θα απαιτήσεις να έχει ίδια αντοχή στο χρόνο σε σχέση με ΟΕΜ κατάσταση;.
JasonLouk έγραψε:Δεν θα το λεγα. Μάλλον παω σε λάθος συναντήσεις. ή εσύ.

markvag έγραψε:θα περιοριστώ σε αναρτήσεις, φρένα... οριακά μπλοκέ, αλλά γενικώς δεν είμαι του συγκεκριμένου σπορ...
Άρης έγραψε:Πόσο καίει το ST;
Anonymous Founder έγραψε:αν και κάποιοι τολμηροί έχουν βάλει κομπρέσορα Rotrex στο 150άρι.
alexandros.K έγραψε:τα περισσοτερα χειροκινητα σασμαν αντεχουν αρκετη παραπανω ροπη απο τη μεγιστη του κινητηρα
σιγουρα υπαρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ειναι η μειοψηφία
REALZEUS έγραψε:JasonLouk έγραψε:Δεν θα το λεγα. Μάλλον παω σε λάθος συναντήσεις. ή εσύ.
Απλά είσαι σχετικά νέος και δεν πρόλαβες τις παλιές καλές συναντήσεις και τις ανάλογες οινοποσίες, τόσο εδώ όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]