Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
#149036 Aουτς!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
The Ace έγραψε:Τον λοχία Murphy τον ξέρετε, υποθέτω.

Γιατί τον πέρασες Στρατοδικείο και του έριξες 7 στερήσεις βαθμού; :lol:

Περαστικά για τα υπόλοιπα. :oops:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#149154 Μιλάμε για ΤΟ αστείο
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#149159 Την ίδια απορία έχουν και στο GCC τα μέλη με C5, πολλά μαζεύτηκαν για σχετικά φρέσκο αυτοκίνητο...όχι εντελώς ανήκουστα, αλλά σίγουρα λες ότι έχω πέσει στην περίπτωση :vava:

Δεν μου φαίνεται να έχει κάνει -πολλά- παραπάνω χλμ το αυτοκίνητο (σε τιμόνι, καθίσματα, λάστιχα μηχανής κλπ), και για να "φτιαχτεί" το service book έπρεπε να μιληθούν 2 διαφορετικοί εξουσιοδοτημένοι, δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο....

Πάντως τελευταία φορά που θυμάμαι να έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα με την ψύξη ήταν με το RX7 πριν κάτι δεκαετίες που είχαν ραγίσει τα -πλαστικά- end-tanks του ψυγείου και έπαιρνε αέρα...
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#149179 Αυτό το αμάξι πέρασε έλεγχο πριν αγοραστεί?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#149229 Ναι, και σε εξουσιοδοτημένο κιόλας....
Άβαταρ μέλους
By kostis20
The Ace έγραψε:Την ίδια απορία έχουν και στο GCC τα μέλη με C5, πολλά μαζεύτηκαν για σχετικά φρέσκο αυτοκίνητο...όχι εντελώς ανήκουστα, αλλά σίγουρα λες ότι έχω πέσει στην περίπτωση :vava:

Δεν μου φαίνεται να έχει κάνει -πολλά- παραπάνω χλμ το αυτοκίνητο (σε τιμόνι, καθίσματα, λάστιχα μηχανής κλπ), και για να "φτιαχτεί" το service book έπρεπε να μιληθούν 2 διαφορετικοί εξουσιοδοτημένοι, δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο....

Πάντως τελευταία φορά που θυμάμαι να έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα με την ψύξη ήταν με το RX7 πριν κάτι δεκαετίες που είχαν ραγίσει τα -πλαστικά- end-tanks του ψυγείου και έπαιρνε αέρα...

Δε ξέρω...Από την άλλη βέβαια και το 3008 πχ βγάζει αρκετά προβλήματα από ότι βλέπω εδώ μέσα ,σε λίγα σχετικά χιλιόμετρα Δε ξέρω βεβαια αν και ποσά μηχανικά μέρη μοιράζονται ή σε ποια εργοστάσια φτιάχνονται...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#149442 Να κολλήσει κλειστός ο θερμοστάτης; Μιλάμε για τύχη, όχι μλκίες! :metalo:
Αφού τα γνώριζες τα θέματα, ίσως έπρεπε να τα φτιάξεις πριν πας διακοπές με αυτό.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#149656 Έκανα τον δωρεάν εποχικό έλεγχο καλού-κακού ακριβώς πριν φύγω, αφού δεν μου είχε βγάλει κάτι το αυτοκίνητο μέχρι και το Πάσχα, και είχα προγραμματίσει το service για όταν γύρναγα. Ατυχία....?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#155729 ομορφοτερο απο το κλειστο στα ματια μου.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By criuser
#155849 Εμένα και το κλειστό και το ανοικτό μου αρέσει .
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#156927 Εμένα και το κελιστό και το ανοικτό μου φέρνει αναγούλα...