The Ace έγραψε:Τον λοχία Murphy τον ξέρετε, υποθέτω.
Γιατί τον πέρασες Στρατοδικείο και του έριξες 7 στερήσεις βαθμού;
Περαστικά για τα υπόλοιπα.
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
Δεν μου φαίνεται να έχει κάνει -πολλά- παραπάνω χλμ το αυτοκίνητο (σε τιμόνι, καθίσματα, λάστιχα μηχανής κλπ), και για να "φτιαχτεί" το service book έπρεπε να μιληθούν 2 διαφορετικοί εξουσιοδοτημένοι, δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο....
Πάντως τελευταία φορά που θυμάμαι να έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα με την ψύξη ήταν με το RX7 πριν κάτι δεκαετίες που είχαν ραγίσει τα -πλαστικά- end-tanks του ψυγείου και έπαιρνε αέρα...
The Ace έγραψε:Την ίδια απορία έχουν και στο GCC τα μέλη με C5, πολλά μαζεύτηκαν για σχετικά φρέσκο αυτοκίνητο...όχι εντελώς ανήκουστα, αλλά σίγουρα λες ότι έχω πέσει στην περίπτωση![]()
Δεν μου φαίνεται να έχει κάνει -πολλά- παραπάνω χλμ το αυτοκίνητο (σε τιμόνι, καθίσματα, λάστιχα μηχανής κλπ), και για να "φτιαχτεί" το service book έπρεπε να μιληθούν 2 διαφορετικοί εξουσιοδοτημένοι, δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο....
Πάντως τελευταία φορά που θυμάμαι να έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα με την ψύξη ήταν με το RX7 πριν κάτι δεκαετίες που είχαν ραγίσει τα -πλαστικά- end-tanks του ψυγείου και έπαιρνε αέρα...
Δε ξέρω...Από την άλλη βέβαια και το 3008 πχ βγάζει αρκετά προβλήματα από ότι βλέπω εδώ μέσα ,σε λίγα σχετικά χιλιόμετρα Δε ξέρω βεβαια αν και ποσά μηχανικά μέρη μοιράζονται ή σε ποια εργοστάσια φτιάχνονται...
Αφού τα γνώριζες τα θέματα, ίσως έπρεπε να τα φτιάξεις πριν πας διακοπές με αυτό.
Amen and a-women!