Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#154698 Ένας τύπος που θέλει να εξοβελίσει τους πρόσφυγες εκτός αστικού ιστού, πώς χαρακτηρίζεται;
Ποιος θα φροντίσει αυτούς τους ανθρώπους αν είναι μακριά; Πώς θα φτάσουν εκεί οι εθελοντές;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#154717 Μολις γυρισα απο ενα τρελο 8ωρο στη δουλεια..
Ανοιγω λιγο κανα site να χαλαρωσω κ πεφτω πανω στην φωτο με το παιδακι... :( :(
Γιατι θεε μου;;;;
Άβαταρ μέλους
By mjacob
trident1971 έγραψε:Γενικοτερα κειμενα που εχουν σαν πηγη "ακτιβιστες" δεν ειναι και πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου.

Δηλαδή φιλτράρουμε και απορρίπτουμε αληθείς πληροφορίες βάσει της πηγής τους;
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By nass
Anonymous Founder έγραψε:Ένας τύπος που θέλει να εξοβελίσει τους πρόσφυγες εκτός αστικού ιστού, πώς χαρακτηρίζεται;
Ποιος θα φροντίσει αυτούς τους ανθρώπους αν είναι μακριά; Πώς θα φτάσουν εκεί οι εθελοντές;

Δεν ξέρω, τον κάνει "φασίστα" αυτό ?
Οι πρόσφυγες το 22 ήταν στο Σύνταγμα ? Ή στη (σημερινή) Ν. Σμύρνη και το (σημερινό) Περιστέρι ?
Προφανώς δεν θα τους πάνε στη Βάλια Κάλντα αλλά δε βλέπω κανένα λόγο να είναι στο κέντρο της πόλης (όπου σε μικρές πόλεις, όπως η Μυτιλήνη, το κέντρο είναι πρακτικά όλη η πόλη)
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mjacob έγραψε:
trident1971 έγραψε:Γενικοτερα κειμενα που εχουν σαν πηγη "ακτιβιστες" δεν ειναι και πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου.

Nice try.
Οχι, εξεταζουμε τα κειμενα με μεγαλυτερη απο η συνηθη επιφυλακτικοτητα.

Αληθεια, το "αληθείς" απο που ακριβως προκύπτει? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Ένας τύπος που θέλει να εξοβελίσει τους πρόσφυγες εκτός αστικού ιστού, πώς χαρακτηρίζεται;

Οι πραγματικοι εθελοντες πανε στην υποσαχαρια Αφρικη και βρισκουν αυτους που θελουν να βρουν. Εφτασαν πχ στο Νεπαλ οσοι ηθελαν, δεν νομιζω να εχουν ιδιαιτερο πρόβλημα να τους βρουν στη Λεσβο "εκτός αστικου ιστου".
Άβαταρ μέλους
By IKE
kacey έγραψε:αφου ειπαμε, "δεν χωρανε" = ρατσιστικο :rtfm: .

Έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
trident1971 έγραψε:
mjacob έγραψε:

Nice try.

Έλα μου ντε; Όταν η κουβέντα γινόταν για την Ομάδα Αλήθειας, δεν είχες τις ίδιες απορίες όμως...
Απλώς οι συμπάθειες δεν κρύβονται.
Άβαταρ μέλους
By vice246
Επετράπη η είσοδος σε χιλιάδες πρόσφυγες μπήκαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Βουδαπέστης, όταν η ουγγρική αστυνομία αποσύρθηκε από τις εισόδους -έπειτα από...
διήμερο αποκλεισμό- σύμφωνα με φωτορεπόρτερ του Reuters.

Εκατοντάδες πρόσφυγες επέδραμαν σε συρμό που βρισκόταν στον σταθμό του Κελέτι προσπαθώντας να επιβιβασθούν από τις πόρτες και τα παράθυρα, δημιουργώντας σκηνές χάους.

Υπεύθυνος του σταθμού δήλωσε ότι δεν υπάρχουν τρένα στον σταθμό του Κελέτι με προορισμό τη δυτική Ευρώπη.
:dizzy:
πηγή…
BTW η πηγη ειναι σοβαρη ή οχι ?… ...σοβαρα ρωταω..
Άβαταρ μέλους
By kacey
IKE έγραψε:
kacey έγραψε:αφου ειπαμε, "δεν χωρανε" = ρατσιστικο :rtfm: .

Έτσι είναι.

Ναι ναι ετσι ειναι. Εισαι σε μια χωρα που ειναι γνωστο σε ολους οτι αυτη τη στιγμη δεν μπορει να φροντισει τους ιδιους της τους κατοικους αλλα οι δεκαδες χιλιαδες εξαθλιωμενοι που ερχονται, θα βολευτουν με καποιο μαγικο τροπο. Στο μεταξυ ολοι οι αλλοι θα κλεισουν τα χερσαια τους συνορα με εμας και εμεις θα καθομαστε να λεμε ποσο κακοι ειναι, αλλα στο μεταξυ μας αρεσει - δεν μας αρεσει, καλο-κακο, ολοι αυτοι θα εχουν εγκλωβιστει εδω περα (ενω ουτε αυτοι δεν θελουν να μεινουν εδω).
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:
trident1971 έγραψε:
mjacob έγραψε:

Nice try.

Έλα μου ντε; Όταν η κουβέντα γινόταν για την Ομάδα Αλήθειας, δεν είχες τις ίδιες απορίες όμως...
Απλώς οι συμπάθειες δεν κρύβονται.

Οταν η κουβεντα γινοταν για την Ομαδα Αληθειας, ξεκινησε για κατι που ποσταρε καποιος που δεν σηκωνε συζητηση για το αν ειναι αληθεια ή οχι. Το "ο Τσιπρας υποσχοταν οτι θα καταργησει τα μνημονια και εφερε αλλο ενα" πχ, δεν σηκωνει συζητηση για το αν ισχυει, ετσι ειναι. Ειναι σαν να ζητας ελεγχο της πηγης του σχολιου "η βασικη φανελα του ολυμπιακου ειναι ερυθρολευκη" για να το δεχτεις.