Ποιος θα φροντίσει αυτούς τους ανθρώπους αν είναι μακριά; Πώς θα φτάσουν εκεί οι εθελοντές;
Ποιος θα φροντίσει αυτούς τους ανθρώπους αν είναι μακριά; Πώς θα φτάσουν εκεί οι εθελοντές;

trident1971 έγραψε:Γενικοτερα κειμενα που εχουν σαν πηγη "ακτιβιστες" δεν ειναι και πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου.
Anonymous Founder έγραψε:Ένας τύπος που θέλει να εξοβελίσει τους πρόσφυγες εκτός αστικού ιστού, πώς χαρακτηρίζεται;
mjacob έγραψε:trident1971 έγραψε:Γενικοτερα κειμενα που εχουν σαν πηγη "ακτιβιστες" δεν ειναι και πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου.
Δηλαδή φιλτράρουμε και απορρίπτουμε αληθείς πληροφορίες βάσει της πηγής τους;
Anonymous Founder έγραψε:Ένας τύπος που θέλει να εξοβελίσει τους πρόσφυγες εκτός αστικού ιστού, πώς χαρακτηρίζεται;
kacey έγραψε:αφου ειπαμε, "δεν χωρανε" = ρατσιστικο.
trident1971 έγραψε:mjacob έγραψε:trident1971 έγραψε:Γενικοτερα κειμενα που εχουν σαν πηγη "ακτιβιστες" δεν ειναι και πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου.
Nice try.
Οχι, εξεταζουμε τα κειμενα με μεγαλυτερη απο η συνηθη επιφυλακτικοτητα.
Αληθεια, το "αληθείς" απο που ακριβως προκύπτει?
Επετράπη η είσοδος σε χιλιάδες πρόσφυγες μπήκαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Βουδαπέστης, όταν η ουγγρική αστυνομία αποσύρθηκε από τις εισόδους -έπειτα από...
διήμερο αποκλεισμό- σύμφωνα με φωτορεπόρτερ του Reuters.
Εκατοντάδες πρόσφυγες επέδραμαν σε συρμό που βρισκόταν στον σταθμό του Κελέτι προσπαθώντας να επιβιβασθούν από τις πόρτες και τα παράθυρα, δημιουργώντας σκηνές χάους.
Υπεύθυνος του σταθμού δήλωσε ότι δεν υπάρχουν τρένα στον σταθμό του Κελέτι με προορισμό τη δυτική Ευρώπη.
IKE έγραψε:kacey έγραψε:αφου ειπαμε, "δεν χωρανε" = ρατσιστικο.
Έτσι είναι.
Anonymous Founder έγραψε:trident1971 έγραψε:mjacob έγραψε:trident1971 έγραψε:Γενικοτερα κειμενα που εχουν σαν πηγη "ακτιβιστες" δεν ειναι και πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου.
Nice try.
Οχι, εξεταζουμε τα κειμενα με μεγαλυτερη απο η συνηθη επιφυλακτικοτητα.
Αληθεια, το "αληθείς" απο που ακριβως προκύπτει?
Έλα μου ντε; Όταν η κουβέντα γινόταν για την Ομάδα Αλήθειας, δεν είχες τις ίδιες απορίες όμως...
Απλώς οι συμπάθειες δεν κρύβονται.
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]