Να κάνω άλλη μια προσπάθεια μπας κ δεν πρόλαβε να φορτίσει; Είναι λογικό;
Ή να πάω για μπατ. κατευθείαν. Η υπάρχουσα δεν την λες και καινούρια, κάθε άλλο. Αλλά μέχρι τώρα δεν είχε κάνει κιχ.
GeorgT έγραψε:Αν άδειασε σε 2 βδομάδες με συναγερμό μέσα στο καλοκαίρι πάνε άλλαξε την όσο πιο γρήγορα γίνεται μιας κ είναι 1000% στα τελευταία της!
1η φορά έμεινε τόσο καιρό ακίνητο το αμάξι.
xenos έγραψε:Είχε μείνει το κόρσα 2 εβδομάδες με συναγερμό κ δεν έκανε ούτε τσικ! Ούτε πλαφονιέρα δεν άναψε. Το σύνδεσα με το δικό μου, το άφησα 30" στις 3000 στρ και πήρε με την 1η! Λέω λίγο ήθελε, άρα πρέπει να είναι οκ. το πήγα μια βόλτα 4-5 χλμ και το άφησα. Σήμερα το πρωί μίζαρε, αλλά δεν πήρε.![]()
Να κάνω άλλη μια προσπάθεια μπας κ δεν πρόλαβε να φορτίσει; Είναι λογικό;
Ή να πάω για μπατ. κατευθείαν. Η υπάρχουσα δεν την λες και καινούρια, κάθε άλλο. Αλλά μέχρι τώρα δεν είχε κάνει κιχ.
fubar.gr έγραψε:Για τους ακροδέκτες δέν έχω ιδέα. Δέν έχω ξαναδεί τέτοιου τύπου και με μια γρήγορη ερευνα στο ebay δέν βρήκα τίποτα
xenos έγραψε:.... το πήγα μια βόλτα 4-5 χλμ και το άφησα. Σήμερα το πρωί μίζαρε, αλλά δεν πήρε....
Pitt έγραψε:Για να φορτισθεί μια μισοφορτισμένη (50%) μπαταρία 70Ah σε 15 λεπτά, θεωρητικά θα απαιτούσε ρεύμα 140Α
lazarefa έγραψε:Pitt έγραψε:Για να φορτισθεί μια μισοφορτισμένη (50%) μπαταρία 70Ah σε 15 λεπτά, θεωρητικά θα απαιτούσε ρεύμα 140Α
Πολλά σύγχρονα δυναμό είναι της τάξης των 100Α ενώ υπάρχουν σίγουρα και στα 120Α (για μικρομεσαία αυτοκίνητα πάνα). Στο δικό μου πχ (opel astra gtc 1.8 2005) το δυναμό είναι 100Α ενώ η μαμά μπαταρία 55ΑΗ. Μια τέτοια μπαταρία που είναι στο 70% του φορτίου της, ήτοι στα 38,5ΑΗ, φορτίζεται (θεωρητικά) στο 100% του φορτίου της από το εν λόγω δυναμό σε 10 λεπτά της ώρας (προφανώς σε μεσουψηλές στροφές του κινητήρα). Οπότε τα 15 λεπτά χρόνου πλήρους φόρτισης που ανέφερα, ως υπόθεση εργασίας, είναι μάλλον ρεαλιστικός χρόνος για τις συγκεκριμένες συνθήκες.
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]