Αφού τα επιστρέψεις, αγοράζεις κάποιο άλλο για να μην έχεις τα ίδια.
Έτσι είστε όλοι ευχαριστημένοι: ο έμπορος έκανε πώληση, εσύ πλήρωσες κάτι μεν, αλλά έχεις δύο ζευγάρια παπούτσια στο νούμερό σου.

sknipper έγραψε:Καημένα παπουτσάκια.... Δεν έχεις άλλα; Υποτίθεται η ζωή ενός παπουτσιού τρεξίματος είναι 400-800χλμ. Πότε αγοράζει κανείς το επόμενο αθλητικό του; Εγώ αγοράζω το επόμενο όταν νιώσω ότι το προηγούμενο αρχίζει να δείχνει σοβαρά σημεία φθοράς ή με χτυπάει-κουράζει και βρω κάτι συμπαθητικό σε λογική τιμή. Βέβαια πια λόγω εφαρμογής στο κινητό θα έχω μετρημένα και τα χλμ.
Γκεάκο εκτός από αθλητικά έχεις κι άλλα παπούτσια; Γενικά πότε θα τα φορέσεις όλα αυτά; Αντικαθιστούν κάτι φθαρμένο; Θα απογοητευτώ πολύ αν σε δω από κοντά και δεν είσαι αθλητικός τύπος!

otso έγραψε:το θεμα ειναι οτι μενουμε επαρχια και δεν υπαρχουν δυνατοτητες για στοκατζιδικα η φτηνα περασμενα μοντελα .υπαρχει μονο μεσω νετ αλλα εκει ειναι το αξεπεραστο προβλημα του μεγεθους.
υπαρχει καποιος αξιοπιστος πινακας που να μετατρεπει τα cm σε νουμερα adidas η asics ;
και τελευταια ερωτηση σε ολα τα μοντελα της adidas ας πουμε τα μεγεθη ειναι ιδια; αν εχω ας πουμε ενα παπουτσι 44 adidas και μου ειναι τελειο , οποιο adidas 44 και να παρω θα μου ειναι το ιδιο τελειο σε εφαρμογη; οπου adidas οποιαδηποτε φιρμα
Με το ίδιο χρεπι βέβαια ο teammate του έφτασε 0,[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]