Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#152890 Όχι. Μπορείς να αγοράσεις όμως ένα ζευγάρι ίδια αλλά στο νούμερο σου και να επιστρέψεις αυτά.
Αφού τα επιστρέψεις, αγοράζεις κάποιο άλλο για να μην έχεις τα ίδια.
Έτσι είστε όλοι ευχαριστημένοι: ο έμπορος έκανε πώληση, εσύ πλήρωσες κάτι μεν, αλλά έχεις δύο ζευγάρια παπούτσια στο νούμερό σου.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#153056 Εικόνα

Τα καμάρια μου, τα 12άρια. Το '11 τα αγόρασα και τουλάχιστον 3 καλοκαίρια τα έλιωσα στο τρέξιμο. Ακόμα κ τώρα τα παίρνω πού κ πού. Η πλέξη του υφάσματος της καμάρας έχει τρυπήσει και στα 2, η σόλα κρατάει καλά (πλην ταλαιπωρημένη). Επίσης, χρόνια μετά, το μέρος που καλύπτει τον αχίλλειο τένοντα δεν έχει σκιστεί (κάτι που συμβαίνει σε νεότερα μοντέλα), και τα βαζω βγάζω πάντα χωρίς να λύσω κορδόνια. Μάλλον >2500χλμ στο τρέξιμο :metalo:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#153066 Καημένα παπουτσάκια.... Δεν έχεις άλλα; Υποτίθεται η ζωή ενός παπουτσιού τρεξίματος είναι 400-800χλμ. Πότε αγοράζει κανείς το επόμενο αθλητικό του; Εγώ αγοράζω το επόμενο όταν νιώσω ότι το προηγούμενο αρχίζει να δείχνει σοβαρά σημεία φθοράς ή με χτυπάει-κουράζει και βρω κάτι συμπαθητικό σε λογική τιμή. Βέβαια πια λόγω εφαρμογής στο κινητό θα έχω μετρημένα και τα χλμ.
Γκεάκο εκτός από αθλητικά έχεις κι άλλα παπούτσια; Γενικά πότε θα τα φορέσεις όλα αυτά; Αντικαθιστούν κάτι φθαρμένο; Θα απογοητευτώ πολύ αν σε δω από κοντά και δεν είσαι αθλητικός τύπος!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#153069 Όντως. Τρέχω μόνο σε γρασσίδι με αυτά (κ πάλι πολύ σπάνια πια), έχω άλλα 2 ζευγάρια. Η σόλα τους έχει γίνει αισθητά η μισή + το sock liner έχει αλλαχτεί, αφού τρύπησε σε φτέρνα και μπροστά (πατάω κυρίως με το μπροστά μέρος του πέλματος).

Έχω και τα 13άρια που τώρα λιγο πολύ παίρνουν τη θέση των 12 στο γρασσίδι (τα είχα πάρει μισό νούμερο κοντύτερα), ως πέρσυ τα έτρεχα σε άσφαλτο. Και τώρα έχω τα 15 για άσφαλτο.

Γενικά όσο είναι φρέσκο ένα παπούτσι το παίρνω εκεί που καταπονείται το πόδι παραπάνω (δεν συγκρίνεται γρασσίδι - άσφαλτος, κακά τα ψέματα).

Από όλα πάντως, διασκεδάζω τα 13άρια σε άσφαλτο σε μικρές αποστάσεις π.χ. 4-6. Επειδή είναι κ πιο δεμένα στο πόδι, είναι σαν να μπαίνεις από εταιρικό yaris II σε δεμένο mazda mx5 :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
sknipper έγραψε:Καημένα παπουτσάκια.... Δεν έχεις άλλα; Υποτίθεται η ζωή ενός παπουτσιού τρεξίματος είναι 400-800χλμ. Πότε αγοράζει κανείς το επόμενο αθλητικό του; Εγώ αγοράζω το επόμενο όταν νιώσω ότι το προηγούμενο αρχίζει να δείχνει σοβαρά σημεία φθοράς ή με χτυπάει-κουράζει και βρω κάτι συμπαθητικό σε λογική τιμή. Βέβαια πια λόγω εφαρμογής στο κινητό θα έχω μετρημένα και τα χλμ.
Γκεάκο εκτός από αθλητικά έχεις κι άλλα παπούτσια; Γενικά πότε θα τα φορέσεις όλα αυτά; Αντικαθιστούν κάτι φθαρμένο; Θα απογοητευτώ πολύ αν σε δω από κοντά και δεν είσαι αθλητικός τύπος!

ΓΚΕΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 100; ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#153115 sorry, asics nimbus 12, 13 και 15.

τα 13 μακράν στο αγαπημένο μου χρωματικό για παπούτσι, άσπρο - γαλαζάκι <3 :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By otso
#163449 επειδη τα πιτσιρικια πανε στιβο η προπονιτρια ειπε οτι χρειαζονται ελαφρια παπουτσια τρεξιματος. πρωτον τα ξεχωριζουμε απο καπου η τα παιρνουμε επειδη μας λενε οι πωλητες; μηπως εννοει αυτα με το πλεχτο πλαστκο απο πανω; επειδη ειναι παιδια (τρεχουν και ξυπολυτα)και αλλαζουν συχνα παπουτσια μεγαλωνοντας το ποδι ειναι και επι 3 δεν υπαρχει περιπτωση για αυτα που κοιτατε εσεις . θελω λοιπον να ρωτησω , βλεπω κατι πανεμορφα παπουτσια lotto, diadora , champion , reebok που δεν ειναι της μοδος πια με 30ε , κανουν αυτα;
Άβαταρ μέλους
By pro
#163464 Αν ειναι στο κλασσικο σημειο της adidas (πλαστικο - πλαστικο) μια απλη στιγμης (πχ bison) μια χαρα κανει.

@otso απλο παπουτσι running θες λογικα. κοιτα κανενα απλο asics gel. Αν το ψαξεις θα βρεις και με 35 - 40. Επομενη επιλογη adidas. Με 30 -35 θα βρεις. Lotto diadora champion δε θα επαιρνα.
Άβαταρ μέλους
By otso
#163557 το θεμα ειναι οτι μενουμε επαρχια και δεν υπαρχουν δυνατοτητες για στοκατζιδικα η φτηνα περασμενα μοντελα .υπαρχει μονο μεσω νετ αλλα εκει ειναι το αξεπεραστο προβλημα του μεγεθους.
υπαρχει καποιος αξιοπιστος πινακας που να μετατρεπει τα cm σε νουμερα adidas η asics ;
και τελευταια ερωτηση σε ολα τα μοντελα της adidas ας πουμε τα μεγεθη ειναι ιδια; αν εχω ας πουμε ενα παπουτσι 44 adidas και μου ειναι τελειο , οποιο adidas 44 και να παρω θα μου ειναι το ιδιο τελειο σε εφαρμογη; οπου adidas οποιαδηποτε φιρμα
Άβαταρ μέλους
By gianik
otso έγραψε:το θεμα ειναι οτι μενουμε επαρχια και δεν υπαρχουν δυνατοτητες για στοκατζιδικα η φτηνα περασμενα μοντελα .υπαρχει μονο μεσω νετ αλλα εκει ειναι το αξεπεραστο προβλημα του μεγεθους.
υπαρχει καποιος αξιοπιστος πινακας που να μετατρεπει τα cm σε νουμερα adidas η asics ;
και τελευταια ερωτηση σε ολα τα μοντελα της adidas ας πουμε τα μεγεθη ειναι ιδια; αν εχω ας πουμε ενα παπουτσι 44 adidas και μου ειναι τελειο , οποιο adidas 44 και να παρω θα μου ειναι το ιδιο τελειο σε εφαρμογη; οπου adidas οποιαδηποτε φιρμα

otso αν δεν κανω λαθος καπου Λειβαδια η Θηβα δεν μενεις;
Ελα μια βολτα Αθηνα ενα απογευμα , μιας κ τα παιδια κανουν στιβο , τα παπουτσια ειναι οτι πιο σημαντικο για την σωστη κ ασφαλη αθληση τους.
Καθε παπουτσι εχει την δικη του φορμα , εγω δισταζω γενικα να ψωνιζω παπουτσια απ το ιντερνετ αν πρωτα δεν τα εχω δοκιμασει....