Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By karacop78
Giuseppe Busso έγραψε:Για όποιον έχει πρόβλημα σε 147 με τα πλαστικά χερούλια στις πόρτες και τα πλαστικά στις πόρτες με τα ηχειάκια που βγάζουν αυτή την άθλια μαυρίλα και κολλάνε,
η λύση είναι μια. Ασετόν που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για τα νύχια τους και πανάκια ντεμακιγιάζ.
Γίνονται σαν καινούρια. Κάθισα σήμερα το απόγευμα με την ησυχία μου και το χάρηκα.

Toν ίδιο προμηθευτή είχε (έχει ακόμα άραγε?) και η πιο κυριλέ μάρκα του gruppo, αυτή με το άλογο :whistlink: , φυσικά και εκείνη με την τρίαινα. Σε 360 που μπήκα πάντως τα ίδια. Μου έκανε τόσο εντύπωση που η GTV μου μοιάζει σε ένα ακόμη σημείο με Ferrari...το άλλο είναι η κατανάλωση :metalo:
P.S. - Στις ΗΠΑ έχουν καθαριστικό για πλαστικά ειδικά για "Italian exotic cars"...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#150127 Έχει και η autoglym ένα προϊόν για πλαστικά κ λάστιχα, πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Ξεπέρασε τα 1000 views το video μου. :yahoo: :lol:
Επιτυχία.
Μου ήρθε notification από το youtube.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#151002 Ασετόν είπαμε;

BTW κουφάλα Μπούσε τι υλικό είναι αυτό στις πλαϊνές επενδύσεις;
Υπήρχε τέτοια σκληρή επένδυση που να μην είναι δερμάτινη;
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#151006 Έτσι έβγαιναν τα fl και στα 156 και στα 147, τα δικά μας είναι πιο ωραία
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#151007 Όσο ωραίο αυτοκίνητο είναι οπτικά και στο δρόμο,
τόσο χάλια υλικά έχει.

Σε Corolla 20ετίας με ήλιο Βαγδάτης κάθε μέρα και τα πλαστικά δεν φθείρονται
έτσι.

#τιναυτάρε
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
georgetz έγραψε:Όσο ωραίο αυτοκίνητο είναι οπτικά και στο δρόμο,
τόσο χάλια υλικά έχει.

Σε Corolla 20ετίας με ήλιο Βαγδάτης κάθε μέρα και τα πλαστικά δεν φθείρονται
έτσι.

#τιναυτάρε

Η πιο αστεία άποψη που έχω ακούσει και μην το πάρεις στραβά.
Έχει εξαιρετικά ποιοτικά υλικά, είτε φανερά, είτε κρυφά. Σε ένα μήνα γίνεται 10 ετών και μέσα είναι κυριολεκτικά σαν καινούρια.
Εκεί που πάσχει είναι η συναρμογή στους αρμούς και στις ενώσεις και αυτό διότι έχει κατασκευαστική φιλοσοφία 15+ ετών πίσω.
Ειδικά η 147 fl έχει ποιότητα υλικών D-segment.

Συγνώμη που δεν έχει πλαστικά επιπέδου επαγγελματικού οχήματος.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
EDDIE_147 έγραψε:Ασετόν είπαμε;

BTW κουφάλα Μπούσε τι υλικό είναι αυτό στις πλαϊνές επενδύσεις;
Υπήρχε τέτοια σκληρή επένδυση που να μην είναι δερμάτινη;

Ασετόν και ταμπόν ντεμακιγιάζ. Δανείσου από κοπέλα/γκόμενα/σύζυγο. Σίγουρα θα έχει.

Επίσης η επένδυση στις πόρτες δεν είναι σκληρή. Είναι ύφασμα Alfatex με ραφές. Οι πρώτες 147 είχαν αυγόκασα μονοκόμματη.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
rocsta έγραψε:Έτσι έβγαιναν τα fl και στα 156 και στα 147, τα δικά μας είναι πιο ωραία

Πού μπορώ να βρω τέτοια δερμάτινα πλαϊνά;
Στο alfisti μου είπαν για μάντρες μεταχειρισμένων αλλά στα ίντερνετς πήρα τα τέτοια μου.

@george
Όπως λέει ο Μπούσος άλλο ποιότητα υλικού και άλλο συναρμογή.
Στο πρώτο η 147 γαμάει, στο δεύτερο έχει θέμα.
Παρόμοιο ξέφτισμα των πλαστικών έχω δει σε ΤΤ (mk2).

Η σύγκριση δε με τα πλαστικά της Toyota είναι εκτός θέματος.
Στο τωρινό μοντέλο Auris που μπήκα πρόσφατα μπορώ να πω ότι έχουν φτιάξει αρκετά αλλά σε Corolla-Auris προηγούμενης γενιάς το επίπεδο ήταν ταξί και βγάλε (άσχετα αν αντέχουν και πυρηνικό όλεθρο).

@Μπούσο
θενξ αλλά θα πάρω απ' τη μάνα μου... :vava: :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#151021 Έντυ πολύ δύσκολο αυτό που ζητάς. Ακόμη και σε μάντρες να ψάξεις, θα πηγαίνουν πακέτο με όλο το σαλόνι.
147ΤΙ έχεις αν δεν κάνω λάθος;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#151024 Ναι.
Και ενώ οι εκδόσεις με το απλό δερμάτινο σαλόνι έπαιρναν και τα πλαϊνά, οι Ti που είχαν στάνταρ το "sport" σαλόνι (ίδιο με αυτό που είχε η GT), έπαιρναν το βελούδου.

Ποιος |λογοκρισία| ψωλαρμένιζε πάνω από το BOM του προϊόντος και σου λέει "δεν βγάζω τα δερμάτινα πλαϊνά να φτιάξω λίγο την κερδοφορία;"...

:s_hang
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#151025 Βλακείες του Luigi.
By the way, με τρώει να αγοράσω βαρελάκι BMC για να τρομάζω λίγο τα 3κύλινδρα τούρμπα. :lol:
Όχι, σοβαρά σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο για λίγο πιο sport ήχο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#151028 Οπωσδήποτε θες και πρόγραμμα διαφορετικά στεγνώνει ψηλά.

Από μελέτη του σχετικού τοπικού στο alfisti είχα δει άτομα που πειραματίζονταν με διάφορους συνδυασμούς (βαρελάκι, σωλήνας κοντός, σωλήνας μακρύς, σωλήνας καλοριφέρ κλπ) και τελικά κατέληγαν να γράψουν μετά από καμιά 15αριά μήνες ότι η μαμά λύση ήταν η καλύτερη συνολικά.
:lol:

Ο παρακάτω σύντροφος βέβαια έχει φοβερά καβλωτικό soundtrack αλλά έχει πειράξει και εξαγωγή.