Corto Maltese έγραψε:Ε. Ράπτη προς Άνθιμο: Με ανησυχεί η ίδρυση τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη
Πολιτικοί εναντίον επιστήμης. Calling Anthimos the superhero! Ετσι για να μη νομίζετε ότι η αμερική είναι μακριά μας.
kacey έγραψε:Μα δεν κρινουμε το βιβλιο ρε μαστορα, το ακυρο εξωφυλλο κρινουμε και τον βλακα που επελεξε να βαλω αυτο το εξωφυλλο σε αυτο το βιβλιο (για τους - προφανεις - λογους που αναφεραμε).
ή αυτό
nass έγραψε:Αν τον κάψεις μπορείς να τον έχεις και στο σπίτι σου!
Zorz έγραψε:kacey έγραψε:Μα δεν κρινουμε το βιβλιο ρε μαστορα, το ακυρο εξωφυλλο κρινουμε και τον βλακα που επελεξε να βαλω αυτο το εξωφυλλο σε αυτο το βιβλιο (για τους - προφανεις - λογους που αναφεραμε).
Στη πράξη αυτό ακριβώς κάνετε, πολύ φασαρία για το τίποτα. Αντιδράτε άνευ ουσίας για κάτι που μπήκε πιθανότατα για συμβολικούς λόγους (σε αντιδιαστολή με τα αιμοσφαίρια στο υπόλοιπο μισό του εξωφύλλου πχ "πώς ήταν η ανθρώπινη γνώση τότε και πως είναι τώρα"). Το παρουσιάζετε ως το μέγα ζήτημα, λες και είναι απόδειξη συνωμοσίας των δυνάμεων του σκότους (οι παπάδες δεν μπορούσαν να επηρεάσουν το περιεχόμενο του βιβλίου και έβαλαν χέρι έστω στο εξώφυλλο, what for?) ακριβώς όπως κάνει λχ η Λουκά όταν βλέπει πούστηδοι να φιλιούνται στη τηλεόραση...
italakias έγραψε:H καυση των νεκρων ειναι κατι εντελως προσωπικο.
Εγω για παραδειγμα δεν θα το εκανα ποτε για δικο μου ανθρωπο.
Προτιμω να γινει κανονικα ταφη και να πηγαινω να τον <<βλεπω>> οποτε εγω θελω.
italakias έγραψε:H καυση των νεκρων ειναι κατι εντελως προσωπικο.
Εγω για παραδειγμα δεν θα το εκανα ποτε για δικο μου ανθρωπο.
Προτιμω να γινει κανονικα ταφη και να πηγαινω να τον <<βλεπω>> οποτε εγω θελω.
rx8_drifter έγραψε:Και ποιος σου απαγορευσε να βλεπεις τις σταχτες του οποτε θες?
xenos έγραψε:Να μιλας με τις σταχτες ειναι ανεπιτρεπτο (θα σε παρουν για τρελο), με τον σκελετο οχι!
kacey έγραψε:Τι εννοεις ρε μαστορα? Να πηγαινεις στο ταφο? Σου δινει την ικανοποιηση οτι τον "βλεπεις", οτι συνδεεσε καπως?
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]