Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
Corto Maltese έγραψε:Ε. Ράπτη προς Άνθιμο: Με ανησυχεί η ίδρυση τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη

Πολιτικοί εναντίον επιστήμης. Calling Anthimos the superhero! Ετσι για να μη νομίζετε ότι η αμερική είναι μακριά μας.

Image
Άβαταρ μέλους
By Zorz
kacey έγραψε:Μα δεν κρινουμε το βιβλιο ρε μαστορα, το ακυρο εξωφυλλο κρινουμε και τον βλακα που επελεξε να βαλω αυτο το εξωφυλλο σε αυτο το βιβλιο (για τους - προφανεις - λογους που αναφεραμε).

Στη πράξη αυτό ακριβώς κάνετε, πολύ φασαρία για το τίποτα. Αντιδράτε άνευ ουσίας για κάτι που μπήκε πιθανότατα για συμβολικούς λόγους (σε αντιδιαστολή με τα αιμοσφαίρια στο υπόλοιπο μισό του εξωφύλλου πχ "πώς ήταν η ανθρώπινη γνώση τότε και πως είναι τώρα"). Το παρουσιάζετε ως το μέγα ζήτημα, λες και είναι απόδειξη συνωμοσίας των δυνάμεων του σκότους (οι παπάδες δεν μπορούσαν να επηρεάσουν το περιεχόμενο του βιβλίου και έβαλαν χέρι έστω στο εξώφυλλο, what for?) ακριβώς όπως κάνει λχ η Λουκά όταν βλέπει πούστηδοι να φιλιούνται στη τηλεόραση...

Και για να μη λες ότι είμαι προκατειλλημένος, ειλικρινά χέστηκα αν το εξώφυλλο είχε αυτό
Εικόνα ή αυτό
Image

αρκεί το περιεχόμενο να είναι επιστημονικά σωστό.

Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά -υπαρκτά- προβλήματα που όντως αφορούν το θέμα του τοπικου, όπως αυτό:
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/6 ... nei-tabou/
Άβαταρ μέλους
By italakias
#14826 H καυση των νεκρων ειναι κατι εντελως προσωπικο.
Εγω για παραδειγμα δεν θα το εκανα ποτε για δικο μου ανθρωπο.
Προτιμω να γινει κανονικα ταφη και να πηγαινω να τον <<βλεπω>> οποτε εγω θελω.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#14838 ή να τον βάλεις αντί για κακάο στο γάλα σου

:v
Άβαταρ μέλους
By italakias
nass έγραψε:Αν τον κάψεις μπορείς να τον έχεις και στο σπίτι σου! :yahoo:

Καλη η πλακα αλλα αμα χασεις πολυ συγγενικο σου ανθρωπο,πατερα ,μανα,αδελφο-η ,τα συναισθηματα δινουν και παιρνουν.

Προπερσι εσκαψα στο Χαιδαρι και βρηκαμε αρχαιο νεκροταφειο.

Καμια 15αρια ταφοι και 5-6 καυσεις.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Zorz έγραψε:
kacey έγραψε:Μα δεν κρινουμε το βιβλιο ρε μαστορα, το ακυρο εξωφυλλο κρινουμε και τον βλακα που επελεξε να βαλω αυτο το εξωφυλλο σε αυτο το βιβλιο (για τους - προφανεις - λογους που αναφεραμε).

Στη πράξη αυτό ακριβώς κάνετε, πολύ φασαρία για το τίποτα. Αντιδράτε άνευ ουσίας για κάτι που μπήκε πιθανότατα για συμβολικούς λόγους (σε αντιδιαστολή με τα αιμοσφαίρια στο υπόλοιπο μισό του εξωφύλλου πχ "πώς ήταν η ανθρώπινη γνώση τότε και πως είναι τώρα"). Το παρουσιάζετε ως το μέγα ζήτημα, λες και είναι απόδειξη συνωμοσίας των δυνάμεων του σκότους (οι παπάδες δεν μπορούσαν να επηρεάσουν το περιεχόμενο του βιβλίου και έβαλαν χέρι έστω στο εξώφυλλο, what for?) ακριβώς όπως κάνει λχ η Λουκά όταν βλέπει πούστηδοι να φιλιούνται στη τηλεόραση...

Εγω δεν κανω αυτο που ειπες ΠΡΙΝ (δηλαδη κριση του βιβλιου). Εγω κρινω το εξωφυλλο, το οποιο ειναι λαθος ΕΠΕΙΔΗ το βιβλιο ειναι αυτο που ειναι, και τον βλακα που το εβαλε εκει. Αν εσυ νομιζεις οτι ειναι πολυ φασαρια για το τιποτα, εγω διαφωνω και εξηγησα το γιατι. Τα υπολοιπα περι συνομωσιας, δεν τα ειπα ποτε εγω.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
italakias έγραψε:H καυση των νεκρων ειναι κατι εντελως προσωπικο.

Και ποιος σου απαγορευσε να βλεπεις τις σταχτες του οποτε θες?
Άβαταρ μέλους
By xenos
#14926 Να μιλας με τις σταχτες ειναι ανεπιτρεπτο (θα σε παρουν για τρελο), με τον σκελετο οχι! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kacey
italakias έγραψε:H καυση των νεκρων ειναι κατι εντελως προσωπικο.

Τι εννοεις ρε μαστορα? Να πηγαινεις στο ταφο? Σου δινει την ικανοποιηση οτι τον "βλεπεις", οτι συνδεεσε καπως?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
rx8_drifter έγραψε:Και ποιος σου απαγορευσε να βλεπεις τις σταχτες του οποτε θες?

xenos έγραψε:Να μιλας με τις σταχτες ειναι ανεπιτρεπτο (θα σε παρουν για τρελο), με τον σκελετο οχι! :rtfm:

kacey έγραψε:Τι εννοεις ρε μαστορα? Να πηγαινεις στο ταφο? Σου δινει την ικανοποιηση οτι τον "βλεπεις", οτι συνδεεσε καπως?

Συγχωρηστε μου που διαισθανομαι οτι ειστε ετοιμοι να παρεκτραπειτε, αλλα πιστευω οτι σε μερικα πραγματα δε χωραει τρολαρισμα. Μηπως να γυριζαμε την κουβεντα στο πιο γενικο για την καυση, (που ειναι ενα σοβαρο θεμα προς συζητηση ) και οχι στο προσωπικο για τους νεκρους του καθενα μας και αν θελει να τους "βλεπει" και με ποιο τροπο?

Τωρα το προσεξα, ισχυει η ιδια προταση και για τους παραπανω που δεν ειναι quote
Τελευταία επεξεργασία από trident1971 και 25 Σεπ 2014, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά