Nikos! έγραψε:Focusman91 έγραψε:Η 2 Active Tourer παιζει να ναι το πρωτο πολυμορφικο παγκοσμιως που ΔΕΝ εχει πισω υαλοκαθαριστηρα. Οσες φωτο εψαξα στο νετ, δεν βρηκα καμια που να χει!!BMW Group έγραψε:The dynamic look is even carried over to the rear windscreen wiper, which at rest remains hidden inside the rear spoiler
https://www.press.bmwgroup.com/united-k ... node__8677
Αχα. Τοτε οι μαγκες τον εχουν κρύψει παρα πολυ καλα γιατι σε καμια φωτο δεν φαινεται.
.
βασικα ενα πρωι μου εδωσε ο πατερας μου το αμαξι και τα βρηκα στο δαπεδο...
ποιος ξερει τι εκανε...
εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια ,ξερει ποσο στοιχιζουν και αν πρεπει να βγει το ταμπλω ολο;
Βγαινουν πακετο με το trim της κονσολας. Ξεβιδωμα των τορξ που τους κρατανε και εισαι ετοιμος. Δεν ειμαι σιγουρος πως καταλαβα τι ακριβως εσπασε αλλα πιθανως να επισκευαζεται
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
mirage έγραψε:Νομιζω πας για καινουργιο ταμπλω.
Βγαινουν πακετο με το trim της κονσολας. Ξεβιδωμα των τορξ που τους κρατανε και εισαι ετοιμος. Δεν ειμαι σιγουρος πως καταλαβα τι ακριβως εσπασε αλλα πιθανως να επισκευαζεται
Γιατι; Δε νομιζω οτι χρειαζεται να αλλάξει ολο το ταμπλό.
Μολις βρω λιγο χρονο θα ψαξω το ΕΤΚ.
Sent from a mobile device
Εδώ είσαι, το 3 θες:

Fresh air grille center
Part number: 64 22 9 130 458
41 euro approximate cost
http://bmwfans.info/parts-catalog/E90/E ... /air_duct/
mirage έγραψε:Νικο sarcasm not detected. To DiY της υποθεσης ειναι γελοιο. Pik μη μασας.
Indeed...not detected, sorry...
Απλά θέλει προσοχή και αργές κινήσεις.
Τέλος, υπάρχουν πάρα πολλά μεταχειρισμένα στο eBay.
Όπως και ο αριστερός, που έχει χαλάσει εδώ και χρόνια, δουλεύει, υπό την έννοια του ότι σπρώχνει την ζώνη, αλλά δεν καταφέρνει να την κρατήσει, και στο μέσο της διαδρομής, την χάνει.
Έχουμε καμία ιδέα που μπορώ να τα βρω μεταχειρισμένα; Η αντιπροσωπεία ζητούσε €150 για τον αριστερό και δεν τον άλλαξα ακόμα.
< >
Anonymous Founder έγραψε:Μια πλαστική σπάτουλα ή μια παλιά κάρτα από σούπερ μάρκετ φτάνει.
Απλά θέλει προσοχή και αργές κινήσεις.
Τέλος, υπάρχουν πάρα πολλά μεταχειρισμένα στο eBay.
εχω εργαλεια ακριβειας...
mirage έγραψε:Νικο sarcasm not detected. To DiY της υποθεσης ειναι γελοιο. Pik μη μασας.
εννοειται οτι θα το βαλω μονος μου και αμεσως
mirage έγραψε:Νομιζω πας για καινουργιο ταμπλω.
drdino έγραψε:Είχες τίποτα αρωματικά pik;
απολυτως τιποτα!
ο πατερας μου τις γυαλισε μετα τις τραβηξε και εφυγαν...τι να του πω...φαντασου τι μαλακιες εβαλε να καθαρισει το ταμπλω...και του εχω πει να μην το ακουμπαει...
Nikos! έγραψε:Δε χρειάζεται ολόκληρο ταμπλό.
Εδώ είσαι, το 3 θες:
Fresh air grille center
Part number: 64 22 9 130 458
41 euro approximate cost
http://bmwfans.info/parts-catalog/E90/E ... /air_duct/
ωωωω χιλια ευχαριστω Νικο μου,θα το παρω και θα το βαλω μονος μου ,ειναι ευκολη διαδικασια.