Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#143023 Αναγνωρίζω την ανάγκη ύπαρξής τους αλλά δεν τους χωνεύω καθόλου τους πίσω υαλοκαθαριστήρες. Έτρεφα ελπίδες ότι κατάφεραν να μην τους χρειάζονται και ότι σταδιακά θα απαλλαγούμε από αυτούς.... φρούδες προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Nikos! έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Η 2 Active Tourer παιζει να ναι το πρωτο πολυμορφικο παγκοσμιως που ΔΕΝ εχει πισω υαλοκαθαριστηρα. Οσες φωτο εψαξα στο νετ, δεν βρηκα καμια που να χει!!

BMW Group έγραψε:The dynamic look is even carried over to the rear windscreen wiper, which at rest remains hidden inside the rear spoiler

https://www.press.bmwgroup.com/united-k ... node__8677

:shifty:

Αχα. Τοτε οι μαγκες τον εχουν κρύψει παρα πολυ καλα γιατι σε καμια φωτο δεν φαινεται.

.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#148689 μετα απο 10 χρονια που εχω το αμαξι,εσπασαν ταυτοχρονα στους αεραγωγους οι ρυθμιστες ροης αερα...
βασικα ενα πρωι μου εδωσε ο πατερας μου το αμαξι και τα βρηκα στο δαπεδο... :metalo: :lol:

ποιος ξερει τι εκανε... :lol:

εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια ,ξερει ποσο στοιχιζουν και αν πρεπει να βγει το ταμπλω ολο; :omg:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#148694 Νομιζω πας για καινουργιο ταμπλω.
Βγαινουν πακετο με το trim της κονσολας. Ξεβιδωμα των τορξ που τους κρατανε και εισαι ετοιμος. Δεν ειμαι σιγουρος πως καταλαβα τι ακριβως εσπασε αλλα πιθανως να επισκευαζεται
Άβαταρ μέλους
By drdino
#148704 Είχες τίποτα αρωματικά pik;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mirage έγραψε:Νομιζω πας για καινουργιο ταμπλω.
Βγαινουν πακετο με το trim της κονσολας. Ξεβιδωμα των τορξ που τους κρατανε και εισαι ετοιμος. Δεν ειμαι σιγουρος πως καταλαβα τι ακριβως εσπασε αλλα πιθανως να επισκευαζεται

Γιατι; Δε νομιζω οτι χρειαζεται να αλλάξει ολο το ταμπλό.

Μολις βρω λιγο χρονο θα ψαξω το ΕΤΚ.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By mirage
#148893 Νικο sarcasm not detected. To DiY της υποθεσης ειναι γελοιο. Pik μη μασας.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mirage έγραψε:Νικο sarcasm not detected. To DiY της υποθεσης ειναι γελοιο. Pik μη μασας.

Indeed...not detected, sorry...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#148907 Α για το πως βγαινει το διακοσμητικο trim ενα γκουγλισμα με e90 air vent removal για λέξεις κλειδια θα σε οδηγησει σε βιντεακια youtube που δειχνουν ποσο απλο ειναι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#148927 Μια πλαστική σπάτουλα ή μια παλιά κάρτα από σούπερ μάρκετ φτάνει.
Απλά θέλει προσοχή και αργές κινήσεις.
Τέλος, υπάρχουν πάρα πολλά μεταχειρισμένα στο eBay.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#148950 Τα έπαιξε και ο δεξιός φορέας της ζώνης στο 325. :s_mad

Όπως και ο αριστερός, που έχει χαλάσει εδώ και χρόνια, δουλεύει, υπό την έννοια του ότι σπρώχνει την ζώνη, αλλά δεν καταφέρνει να την κρατήσει, και στο μέσο της διαδρομής, την χάνει.

Έχουμε καμία ιδέα που μπορώ να τα βρω μεταχειρισμένα; Η αντιπροσωπεία ζητούσε €150 για τον αριστερό και δεν τον άλλαξα ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#149022 Εκεινο το μικρο πραματακι(σα δαχτυλο) που σπρωχνει την ζωνη προς το μερος σου για να τη φτανεις υποθετω. Υποθετω οτι ο φιλος εχει κουπε, ετσι η κολωνα ειναι λιγο ποιο πισω και πρεπει να τεντωθεις πολυ για να τη φτασεις

< >
Άβαταρ μέλους
By pik.
Anonymous Founder έγραψε:Μια πλαστική σπάτουλα ή μια παλιά κάρτα από σούπερ μάρκετ φτάνει.
Απλά θέλει προσοχή και αργές κινήσεις.
Τέλος, υπάρχουν πάρα πολλά μεταχειρισμένα στο eBay.

εχω εργαλεια ακριβειας... :metalo: :innocent:
mirage έγραψε:Νικο sarcasm not detected. To DiY της υποθεσης ειναι γελοιο. Pik μη μασας.

εννοειται οτι θα το βαλω μονος μου και αμεσως
mirage έγραψε:Νομιζω πας για καινουργιο ταμπλω.

:whistlink: :shifty: :s_tongue
drdino έγραψε:Είχες τίποτα αρωματικά pik;

απολυτως τιποτα!
ο πατερας μου τις γυαλισε μετα τις τραβηξε και εφυγαν...τι να του πω...φαντασου τι μαλακιες εβαλε να καθαρισει το ταμπλω...και του εχω πει να μην το ακουμπαει... :protest:
Nikos! έγραψε:Δε χρειάζεται ολόκληρο ταμπλό.

Εδώ είσαι, το 3 θες:

Εικόνα

Fresh air grille center

Part number: 64 22 9 130 458

41 euro approximate cost

http://bmwfans.info/parts-catalog/E90/E ... /air_duct/

ωωωω χιλια ευχαριστω Νικο μου,θα το παρω και θα το βαλω μονος μου ,ειναι ευκολη διαδικασια. :iconcool: