Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#148653 Εγινε !!!
Παρακαλω καποιος mod να το μεταφερει (κ να δωσει κ την απαντηση :lol: )
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#148777 Υπάρχουν μαγαζιά τύπου sprider ? Θέλω να πάρω μερικά t-shirt για να τη βγάλω χωρίς πολλά-πολλά. Α και να έχει μεγάλα νούμερα :innocent: Από το sprider είχα πάρει αρκετά καλά και έχουν κρατήσει μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχουν μαγαζιά τύπου sprider ? Θέλω να πάρω μερικά t-shirt για να τη βγάλω χωρίς πολλά-πολλά. Α και να έχει μεγάλα νούμερα :innocent: Από το sprider είχα πάρει αρκετά καλά και έχουν κρατήσει μέχρι τώρα.

Δημητρη κοιτα hm , zara , κοιτα επισης κ στο εκπτωτικο χωριο στα Σπατα (αν βρεθεις εκει . εχει κανα 2 μαγαζια με τρελες τιμες , ενα ειναι τo american star , ειχα παει πριν 1 μηνα , φοβερες τιμες για βαμβακερα tshirt ..)
Αν δεν εχεις υπομονη , (νομιζω μενεις ν.π),πηγαινε στα σκοκατζιδικα στην Ελ.Βενιζελου , στην Ν.Σμυρνη , θα βρεις ποικιλια, το sports cafe ιδιως (απο εκει ψωνιζω) ενω κοιτα κ στην admiral ..
Τελευταία επεξεργασία από gianik και 17 Αύγ 2015, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχουν μαγαζιά τύπου sprider ? Θέλω να πάρω μερικά t-shirt για να τη βγάλω χωρίς πολλά-πολλά. Α και να έχει μεγάλα νούμερα :innocent: Από το sprider είχα πάρει αρκετά καλά και έχουν κρατήσει μέχρι τώρα.

Λαίκή δεν γίνεται κοντά σου; :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:Εντάξει είπαμε όχι κι έτσι :lol:

+1 για τη λαϊκη, γελασα πολυ

Carrefour αμα εχει κανα μεγαλο κοιτα εχει φθηνο ρουχισμο

επισης +1 για intersport

επισης factory outlet Νεο Φαληρο εχει τα παντα
Άβαταρ μέλους
By otso
#148820 ρε σεις θα ηθελα δοσομετρητες μιας καποιας ακριβιας . αυτα που πουλανε στα σουπερ μαρκετ ειναι αλλου γι αλλου .
θελω 1 λιτρου και καποιο 50 μεχρι 250 ml , για λιγοτερο υπαρχουν οι συριγγες. ουτε με γκουγκλαρισμα δεν βρισκω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:ρε σεις θα ηθελα δοσομετρητες μιας καποιας ακριβιας . αυτα που πουλανε στα σουπερ μαρκετ ειναι αλλου γι αλλου .
θελω 1 λιτρου και καποιο 50 μεχρι 250 ml , για λιγοτερο υπαρχουν οι συριγγες. ουτε με γκουγκλαρισμα δεν βρισκω.

Σε γεωπόνους ;

Dimitris_P έγραψε:Εντάξει είπαμε όχι κι έτσι :lol:

Σε Ροσωποντιους ή σε πανηγύρι ήταν οι επόμενες προτάσεις μου :lol:

Αυτό που λέει ο τριντεντ κοίτα το,μπορεί να τα έχει και σε προσφορά λόγω τέλος σεζόν.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#148841 Το έγραψα και στο citroen forum αλλά το βάζω και εδώ για καμιά έξτρα γνώμη.

Εκεί που γύριζα από τη δουλειά, έχει δουλέψει 5 λεπτά το αμάξι όλο και όλο δεν έχει ζεσταθεί Ακόμα, μου βγάζει ένα μήνυμα "battery faulty or charger unit μπλα μπλα..." (οδηγούσα εν κινήσει δεν πρόλαβα να διαβάσω, στο περίπου το θυμάμαι) και ανάβει και το λαμπάκι μπαταρίας. Επιτόπου κάνω δεξΙά και το σβήνω.
Ξανά ανοίγω διακόπτη, βάζω εμπρός, Όλα καλά. Οδήγησα κάνα δεκάλεπτο έκανα και μια στάση σούπερ μάρκετ , δε ξανά Είδα κάτι.
Καμία ιδέα;

Την επόμενη Τετάρτη 26/8 το αμάξι έχει προγραμματιστεί να μπει συνεργείο για ετήσιο σερβις. Στο μεταξύ όμως έχω να κάνω αύριο ένα ταξιδάκι 100 χλμ σε μια διπλανή χώρα... Παίζει να φάω καμία τρελή ήττα;
Το έβαλα απόψε στο φορτιστή να γεμίζει η μπαταρία, η οποία είναι η μαμά 5ετιας (χωρίς συμπτώματα ως τώρα) και την οποία λέω να αλλάξω στο σέρβις.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#148842 Μάλλον αρχίζει να τα παίζει η μπαταρία. 5 χρόνια είναι αρκετά γι αυτό.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
otso έγραψε:ρε σεις θα ηθελα δοσομετρητες μιας καποιας ακριβιας . αυτα που πουλανε στα σουπερ μαρκετ ειναι αλλου γι αλλου .

http://www.skroutz.gr/c/687/diafora-axe ... 1%CE%B1+ml