Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#148391 Φωτογραφίες από τις 40άρες or didn’t happen! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#148464 εκανα ενα συγυρισμα στο αμαξι και το πισω καθισμα εχει διαφορους λεκεδες που δημουργησανε τα φιντανακια μου over the years.
για πειτε κανα προιον που να καθαριζει αποτελεματικά καθίσματα αυτοκινήτου (υφασμα μαυρο)
δοκιμασμένα πράματα, οχι θεωρητικά

ειχα δοκιμασει παλαια ενα που εβγαζε αφρο και ειχε κατι σα βουρτσα στο πανω μερος του δοχειου, το αφηνες να υγρανθει (το καθισμα) λιγο ετριβες και σκουπιζες.. μετρια αποτελεσματα.
Τα μωρομαντηλα βλεπω κατι κνουνε με τριψιμο, αλλα θα υπαρχουνε και καλυτερα προιοντα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#148509 α) το αμαξι μεσα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση επειδη ειμαι λιγο ψειρας, ειναι σαν καινουργιο. για μερικους λεκεδες εστιασμενους σε μια περιοχη (πισω καθισμα των παιδιων) δε θα ριξω πυρηνικά
β) θελω κανα προιον να το κανω μονος μου, δε θελω να το παω καπου
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
g8777 έγραψε:Ροχαλα/στουπι ?

:lol:
KiloMeater έγραψε:ενα που εβγαζε αφρο και ειχε κατι σα βουρτσα στο πανω μερος του δοχειου,

Εικόνα
KiloMeater έγραψε:πυρηνικά

Σιγά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:α) το αμαξι μεσα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση επειδη ειμαι λιγο ψειρας, ειναι σαν καινουργιο. για μερικους λεκεδες εστιασμενους σε μια περιοχη (πισω καθισμα των παιδιων) δε θα ριξω πυρηνικά

http://www.skroutz.gr/s/7222646/First-A ... -5647.html
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
bill33 έγραψε:
KiloMeater έγραψε:α) το αμαξι μεσα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση επειδη ειμαι λιγο ψειρας, ειναι σαν καινουργιο. για μερικους λεκεδες εστιασμενους σε μια περιοχη (πισω καθισμα των παιδιων) δε θα ριξω πυρηνικά

Ενδιαφέρον! Έχεις δοκιμάσει κάνα αντίστοιχο;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
giannik1977 έγραψε:Ερωταω κ ταυτόχρονα απαντώ στον εαυτό μου.
Εδώ κ 2 μέρες , στο ξενοδοχείο βλέπω αυτοκίνητα με πινακίδες διαφόρων χωρών της E.U . Είχα κοζαρει 2 τζιπακια με το διακριτικό ΜΚ στην πινακίδα κυκλοφορίας , η οποία ήταν όπως των λοιπών αυτοκινήτων με το μπλε σημαδι χωρις όμως τα αστέρια της Ε.U.
Είχα φαγωθεί τι χώρα ήταν.Σήμερα πλησιασα ένα πιο κοντά κ πίσω του είχε κολλημένο στο παρ μπριζ αυτοκόλλητο μεγέθους περίπου 20χ20 εκατοστά με την ένδειξη: τα διακριτικά MK δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι επρόκειτο για τα Σκοπια , δεν είχα ξαναδεί τέτοιες..
Γνωρίζει κανείς , αυτό το αυτοκόλλητο στο κολλανε υποχρεωτικά όταν μπεις στα σύνορα;

Όπως ακριβώς τα είπες Γιάννη.
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:
bill33 έγραψε:

Ενδιαφέρον! Έχεις δοκιμάσει κάνα αντίστοιχο;

Παλιά και έκανε δουλειά.Ανάλογα και την περίπτωση βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#148630 Πάντως και το μωρομάντηλο κάνει εξαιρετική δουλειά στους λεκέδες... Μόνο λεκέδες από πορτοκάλι / λεμόνι και συναφή φρούτα δεν βγάζει... :rtfm: