g8777 έγραψε:Ροχαλα/στουπι ?
KiloMeater έγραψε:ενα που εβγαζε αφρο και ειχε κατι σα βουρτσα στο πανω μερος του δοχειου,

KiloMeater έγραψε:πυρηνικά
KiloMeater έγραψε:α) το αμαξι μεσα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση επειδη ειμαι λιγο ψειρας, ειναι σαν καινουργιο. για μερικους λεκεδες εστιασμενους σε μια περιοχη (πισω καθισμα των παιδιων) δε θα ριξω πυρηνικά
β) θελω κανα προιον να το κανω μονος μου, δε θελω να το παω καπου
bill33 έγραψε:KiloMeater έγραψε:α) το αμαξι μεσα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση επειδη ειμαι λιγο ψειρας, ειναι σαν καινουργιο. για μερικους λεκεδες εστιασμενους σε μια περιοχη (πισω καθισμα των παιδιων) δε θα ριξω πυρηνικά
http://www.skroutz.gr/s/7222646/First-A ... -5647.html
giannik1977 έγραψε:Ερωταω κ ταυτόχρονα απαντώ στον εαυτό μου.
Εδώ κ 2 μέρες , στο ξενοδοχείο βλέπω αυτοκίνητα με πινακίδες διαφόρων χωρών της E.U . Είχα κοζαρει 2 τζιπακια με το διακριτικό ΜΚ στην πινακίδα κυκλοφορίας , η οποία ήταν όπως των λοιπών αυτοκινήτων με το μπλε σημαδι χωρις όμως τα αστέρια της Ε.U.
Είχα φαγωθεί τι χώρα ήταν.Σήμερα πλησιασα ένα πιο κοντά κ πίσω του είχε κολλημένο στο παρ μπριζ αυτοκόλλητο μεγέθους περίπου 20χ20 εκατοστά με την ένδειξη: τα διακριτικά MK δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι επρόκειτο για τα Σκοπια , δεν είχα ξαναδεί τέτοιες..
Γνωρίζει κανείς , αυτό το αυτοκόλλητο στο κολλανε υποχρεωτικά όταν μπεις στα σύνορα;
KiloMeater έγραψε:bill33 έγραψε:KiloMeater έγραψε:α) το αμαξι μεσα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση επειδη ειμαι λιγο ψειρας, ειναι σαν καινουργιο. για μερικους λεκεδες εστιασμενους σε μια περιοχη (πισω καθισμα των παιδιων) δε θα ριξω πυρηνικά
http://www.skroutz.gr/s/7222646/First-A ... -5647.html
Ενδιαφέρον! Έχεις δοκιμάσει κάνα αντίστοιχο;

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]