rx8_drifter έγραψε:
φωτό από το γνωστό συνεργείο
Εκείνο το μαύρο... το Γερμανικό δίπλα στη γιαπωνέζα θεά τι το ήθελες;;; Να χαλάσει το πλάνο;;;
trident1971 έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος το προαιώνιο ερωτημα μου, πως θα εβγαζε λεφτα απο τους φορουμιτες ο οποιοσδηποτε Lyoness/Londoness/Berliness ή ακομα χειροτερα πως θα "εβγαζε λεφτα στην πλατη τους". Μπλίζ δηλαδη.
Είναι περίπλοκος ο τύπος, δεν θα καταλάβεις...
Σοβαρά: Σε μία πυραμίδα ουσιαστικά πληρώνεις για να μπεις. Το ποσό πάει στους από πάνω σου, άρα ο καθένας έχει συμφέρον να έχει όσους περισσότερους γίνεται από κάτω του... Απλό παράδειγμα πυραμίδας: Αν μου δώσεις 2Κ σε 1 μήνα θα σου δώσω 2,5Κ. ΑΡΚΕΙ όμως εσύ να μου φέρεις άλλους δύο που θα σου δώσουν έκαστος 2Κ. Από τους δικούς σου, κρατάς εσύ 1Κ και το άλλο σε εμένα. κοκ... Αυτό είναι και η λιονές (οκ... λίγο πιο περίπλοκο, για να μην τους πιάνουν με τη μία), όπως και κάθε πυραμίδα. Η "ιδιαιτερότητα" της λιονές είναι ότι αυτά τα λεφτά στα δίνει με λίγο διαφορετικό τρόπο. Προφανώς, όσο πιο πολλά τα θύματα, τόσο το καλύτερο...
@Έντυ: Θυμάμαι, κάπου στο άλλο φόρουμ είχε μπει μία (δικαστική) έρευνα στο μούρικα που έδειχνε ότι στη λιονές μόνο περίπου το 0,03% των συμμετεχόντων είχε κάποιο όφελος, οι άλλοι κλαίγαν τα λεφτά τους...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>