Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
rx8_drifter έγραψε:Εικόνα

φωτό από το γνωστό συνεργείο :s_whiteflag

Εκείνο το μαύρο... το Γερμανικό δίπλα στη γιαπωνέζα θεά τι το ήθελες;;; Να χαλάσει το πλάνο;;; :protest: :protest:

trident1971 έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος το προαιώνιο ερωτημα μου, πως θα εβγαζε λεφτα απο τους φορουμιτες ο οποιοσδηποτε Lyoness/Londoness/Berliness ή ακομα χειροτερα πως θα "εβγαζε λεφτα στην πλατη τους". Μπλίζ δηλαδη.

Είναι περίπλοκος ο τύπος, δεν θα καταλάβεις... :lol: :lol:

Σοβαρά: Σε μία πυραμίδα ουσιαστικά πληρώνεις για να μπεις. Το ποσό πάει στους από πάνω σου, άρα ο καθένας έχει συμφέρον να έχει όσους περισσότερους γίνεται από κάτω του... Απλό παράδειγμα πυραμίδας: Αν μου δώσεις 2Κ σε 1 μήνα θα σου δώσω 2,5Κ. ΑΡΚΕΙ όμως εσύ να μου φέρεις άλλους δύο που θα σου δώσουν έκαστος 2Κ. Από τους δικούς σου, κρατάς εσύ 1Κ και το άλλο σε εμένα. κοκ... Αυτό είναι και η λιονές (οκ... λίγο πιο περίπλοκο, για να μην τους πιάνουν με τη μία), όπως και κάθε πυραμίδα. Η "ιδιαιτερότητα" της λιονές είναι ότι αυτά τα λεφτά στα δίνει με λίγο διαφορετικό τρόπο. Προφανώς, όσο πιο πολλά τα θύματα, τόσο το καλύτερο...

@Έντυ: Θυμάμαι, κάπου στο άλλο φόρουμ είχε μπει μία (δικαστική) έρευνα στο μούρικα που έδειχνε ότι στη λιονές μόνο περίπου το 0,03% των συμμετεχόντων είχε κάποιο όφελος, οι άλλοι κλαίγαν τα λεφτά τους... :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimik έγραψε:Κάποιο κομπλεξακι με τον sv2 πρέπει να προυπηρχε από όταν έγραφε τακτικά και λόγω του ότι ήταν ιδιοκτήτης φεραρι και λογικά είχε άλλο οικονομικό αέρα κι έγραφε ανάλογα . Όταν έκανε το λάθος ενώ είχε σταματήσει να γράφει γενικά λόγω της ειρωνιας που έπεφτε να γράψει την γνώμη του στο πυραμιδοτοπικο βρέθηκε η μεγάλη ευκαιρία για ατελείωτο πέσιμο.

Στο συγκεκριμένο τοπικ έγραφαν κατά καιρούς πολλοί γραφικοι και έπεφτε το ανάλογο δούλεμα με τον sv2 απλά βρέθηκε η ευκαιρία για σφυροκοπημα λόγω των προηγούμενων που υπήρχαν και ο τύπος ανταπεδωσε με αλμυρό φυστικι γιατί απλά είχε την δύναμη να το κάνει. Πράγμα το οποίο συνεχίζει να τσουζει.

Τώρα τα υπόλοιπα για braker τσιρακια του sv2 κλπ καλά ακούγονται αλλά χωρίς αποδείξεις δεεεεν.... Άλλωστε ο braker έκανε μπαμ ότι ήταν εγκέφαλοπλυμενος fanboy ο sv2 από την άλλη κι αν θυμάμαι καλά ήταν αξιοπρεπής τουλάχιστον στις απαντήσεις του.

< >

Απλά ο βρακερ ήταν πιο χαμηλά στην πυραμίδα και ήθελε να ανέβει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:Mε το να επιδεικνύει μια πλούσια ζωή (φερράρι,ταξιδια,μερκ για την κόρη κλπ) δεν πιστεύεις ότι επηρέαζε κάποιους απο αυτούς που τον διάβαζαν;

Μέχρι να μάθεις το όνομά του, γιατί όταν υπάρχει συνεδριακό κέντρο με το όνομά του, όσο να`ναι υποψιάζεσαι ότι έχει οικονομική άνεση.
Ακόμα και συνωνυμία να είναι οι εντυπώσεις μένουν.

Αυτό που με πείραξε εμένα ήταν ο ακομψος τρόπος που έγινε όλο αυτό.
Ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη μεγάλες αλλαγές σε πρόσωπα, ξεμπαναρισμα χρηστών χωρίς την σύμφωνη γνώμη των συντονιστών και σβησιματα σε ποστ που δεν βόλευαν την αλλαγή πλεύσης.
Όχι τόσο η προσπάθεια χειραγώγησης του φόρουμ μέσω της συγκεκριμένης εταιρείας , αφού αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα μεγάλα φόρα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#148169 Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις.
Πχ Avon, Oriflame και το πρόσφατο φρούτο LR είναι περιπτώσεις που μπορεί μια νοικοκυρά, ένας συνταξιούχος ή ένας ΔΥ να προμοτάρει καλλυντικά και να βγάζει ένα χαρτζιλίκι.

Στη Λιονες που έμπαινε και ο παράγοντας 2 καφετιά χόντραινε η ιστορία γιατί έπρεπε κατ' αρχάς να τα πάρεις πίσω κάποια στιγμή... :lol:

Η μεγάλη μου διαφωνία με αυτές τις ιστορίες (επειδή είχα γνωστούς που ασχολούνταν με κάποια από αυτά, όχι Λιονες) είναι ότι τάζουν αμύθητα πλούτη κλπ κλπ στις μασωνοσυναντήσεις/κατηχήσεις που κάνουν.
Έχω δει βίντεο της LR που βγαίναν κάτι παλιάτσοι και κοροϊδεύαν ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
Τύπου γιατί να έχω αφεντικό ενώ μπορώ να γίνω Πάμπλουτος Παμπλουτίδης με την LR.

Εικόνα

Κλωτσές. :vava:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#148170 O sv2 στα όσα χρόνια τον θυμάμαι στο φορουμ ποτέ δεν παρουσίασε μια πλούσια ζωή και γενικά σαν άτομο έτσι είναι. Το ότι γνωστοποίησε τη Ferrari σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ δε νομίζω να παραπέμπει σε κάτι τέτοιο, άλλωστε όλοι γράφαν για τα αυτοκίνητά τους, δε νομίζω να υπήρχε κάποιος όρος μέχρι τι κατηγορίας αυτοκίνητο μπορεί κάποιος κάτοχος να αναφέρει. Ταξίδια έχω την εντύπωση πως άλλοι ανάφεραν σε μεγαλύτερο βαθμό. Το θέμα με το αυτοκίνητο της κόρης όντως ήταν φάουλ και στην αρχή θεώρησα ότι τρόλαρε, που μπορεί και όντως έτσι να ταν.
Με αυτό το σκεπτικό μπορούμε να κατηγορήσουμε και το Γκεάκο σωστά; Κάρτες των 1000+€ και μηνιαία ψώνια αρκετών € όταν οι περισσότεροι δεν έχουμε σάλιο και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει δεν παραπέμπει σε επίδειξη χρημάτων; Ή για τον ένα ισχύει και για τον άλλο όχι;
Ισχύει αυτό που λέει και ο dimik, υπήρχε γενικά ένα κόμπλεξ, ζήλια θα έλεγα εγώ προς το πρόσωπό του από κάτι κατίνες/ανακατώστρες/ατομίδια και μόλις γνωστοποίησε έναν τρόπο με τον οποίο υποτίθεται ότι έβγαζε χρήματα βρήκαν την ευκαιρία και πέσαν πάνω του.
Άβαταρ μέλους
By Spartan
EDDIE_147 έγραψε:
Συνήθως αυτοί που ασχολούνται και δη αυτοί που είναι λίγο πιο ψηλά στην εκάστοτε πυραμίδα μπαίνουν σε φάση "Μάρτυρας του Ιεχωβά" ήτοι κατήχηση όπου βρεθούν και όπου σταθούν, βάζοντας στον τορβά συγγένειες, φιλίες κλπ.
Αυτή είναι και η βασική κατήχηση που πέφτει σε τέτοια σχήματα: πρώτα ξεκινάτε από άμεσο περίγυρο και μετά πάτε παραπέρα.

Τα παραπάνω μασωνιστικά προφανώς δεν γίνονται για χαβαλέ.

Ετσι ακριβώς...! Απαραίτητη προϋπόθεση το παραπάνω, + να μπεις νωρίς στο κόλπο...

Για μένα κατάντια το όλο concept.....

EDDIE_147 έγραψε:Το βαθύτερο λουκούμι της ιστορίας ήταν να χωθούν ευρύτερα στη μπίζνα, να μοιράζουν κάρτες παντού και να βάζουν και άλλους μαγαζάτορες γιατί αν το έκαναν αυτό βάσει του μαγικού αλγορίθμου θα γίνονταν δισεκατομμυριούχοι.
Αυτό που αγνοούσαν ήταν ότι βάσει αριθμητικών δεδομένων πολλά φράγκα θα έβγαζαν οι πρώτες στρώσεις της πυραμίδας.
Οι μεσαίες κάτι ψιλά και οι από κάτω τον πούλο.

Σωστός ξανά...

EDDIE_147 έγραψε:Πχ Avon, Oriflame και το πρόσφατο φρούτο LR είναι περιπτώσεις που μπορεί μια νοικοκυρά, ένας συνταξιούχος ή ένας ΔΥ να προμοτάρει καλλυντικά και να βγάζει ένα χαρτζιλίκι.

Ωπα, λάθος το οτι η LR είναι πρόσφατο φρούτο...! Απο το 2008 περίπου με είχαν πλησιάσει....Λες να έκανα |λογοκρισία| που δεν μπήκα....? :lol: Και ναι, συνταξιούχος στρατιωτικός ήταν...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#148177 Έχω συνάδελφο που ενώ έχει καλή θεση-μισθο κάθεται και ασχολείται με αυτή την LR. Με τρώει να της πετάξω την |λογοκρισία| μου κάθε φορά που την βλέπω αλλά κρατιέμαι....

< >
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#148178 dimik +1

@bill
για να με γραψει καποιος στο σχημα "Διακοπες στο Ναυπλιο" δεν αρκει να μου ΤΟ ΠΕΙ. Ουτε η συμμετοχη μου στο φορουμ εγγυαται τη συμμετοχη μου σε τετοια σχηματα. Αυτη η αυτοματη συνδεση πως ακριβως προκυπτει?
34 δευτερολεπτα να εχει δουλεψει κανείς σε πωλησεις, ξερει οτι η ύπαρξη της "λιστας" (φορουμ) ειναι καλο πραγμα, αλλα δεν εγγυαται απολυτως τιποτα, εδω δε, δεν συζηταμε για λιστα τυπου Glengary Glenn Ross, αλλα για ενα συρφετο απο ασχετους τυπους.

Με πλησιασαν για LR περυσι το Δεκεμβρη. Καλη παρουσιαση απο τον (γνωστο μου, οχι φιλο) τυπο, με το pitch "δεν ειναι για να γινεις εκατομμυριουχος, αυτους που τρεχουν ετσι τους λυπαμαι, εγω ασχολουμαι 2 ωρες μερα παρα μερα και βγαζω χαρτζηλικι και ανακαλυψα οτι η ασχολια αυτη και η επαφη με ανθρωπους με ζωντανευει". Δεν δεχτηκα για αρκετους λογους. Εννοειται οτι το κερδος βγαινει οταν φτιαξεις "συνεργατες" δικους σου, που αγοραζουν "απο εσενα" πια τα καλλυντικα που θα πουλησουν στους αλλους.

Οι συνταξιουχοι εχουν χρόνο, συνηθως εχουν κύκλο, και πολυ συχνα την αναγκη να δειξουν οτι δεν ξοφλησαν ακομα και οτι μπορουν να ειναι χρησιμοι και παραγωγικοι.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#148180 Παίδες στην LR είχε παιχτεί φάση να χωθουν κάποιοι σε άλλη πυραμίδα και όταν το μυρίστηκαν οι από πάνω χεωπες έστελναν μηνύματα στα φειμπουξ τύπου "Μην απαντάτε σε μνμ που σας στέλνουν οι εξής ατομες...".

50χρονοι να κάνουν σαν 10χρονα που τσακωθηκαν στα φλιπερακια.
Ξεφτιλικια Γκράντε...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
panos2171 έγραψε:Ισχύει αυτό που λέει και ο dimik, υπήρχε γενικά ένα κόμπλεξ, ζήλια θα έλεγα εγώ προς το πρόσωπό του από κάτι κατίνες/ανακατώστρες/ατομίδια και μόλις γνωστοποίησε έναν τρόπο με τον οποίο υποτίθεται ότι έβγαζε χρήματα βρήκαν την ευκαιρία και πέσαν πάνω του.

Το οποίο κομπλεξ/ζηλια εφτασε σε σημειο να ξεχειλιζει οχετος και για ΑΣΧΕΤΑ με το θεμα ατομα. Τοση βλακεια. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By leonp
#148189 Όπα, όπα, πρόσεχε θα βρεις.
Πάρτο λίγο αλλιώς. :)

Είπαμε, πολύ ξεκατίνιασμα στις προηγούμενες σελίδες αλλά να διαβάζουμε και τον τίτλο του θέματος. :) :)
Άβαταρ μέλους
By g47
trident1971 έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος το προαιώνιο ερωτημα μου, πως θα εβγαζε λεφτα απο τους φορουμιτες ο οποιοσδηποτε Lyoness/Londoness/Berliness ή ακομα χειροτερα πως θα "εβγαζε λεφτα στην πλατη τους". Μπλίζ δηλαδη.

Αν δεν ειναι ρητορικο το ερωτημα καπου υπαρχει προβλημα. :lol:
Αφου ξερεις πως δουλευουν αυτα τα μαγαζακια, τα αυτονοητα ρωτας νομιζω. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
g47 έγραψε:

Αν δεν ειναι ρητορικο το ερωτημα καπου υπαρχει προβλημα. :lol:
Αφου ξερεις πως δουλευουν αυτα τα μαγαζακια, τα αυτονοητα ρωτας νομιζω. :hmmm:

:s_no