Διαβάζω το τοπικό εδώ σήμερα, διαβάζω και τα αντίστοιχα στο άλλο, δεν έχω κάνει καμιά δουλιά στο γραφείο όλη μέρα.
nass έγραψε:Συγνώμη που παρεμβαίνω στην χρήσιμη (ΝΟΤ) και ευγενική (ΝΟΤ) κουβεντούλα αλλά το τι έγινε πέρισι στο 4TF περιγράφεται σε αυτό και σε αυτό το θέμα. ΔΕΝ είχε να κάνει με τη Lyoness, ΕΙΧΕ όμως να κάνει με power game του ΣΧ "δείτε ποιός είναι το αφεντικό" απ΄όταν αρνηθήκαμε να ξεμπανάρουμε το τσιράκι του sv2 και τις κλασσικά ορθές επιλογές που κάνει ο ΣΧ (ΝΟΤ). Εχουν γραφτεί εξαντλητικά, από εκεί και πέρα όποιος θέλει πιστεύει ό,τι θέλει.
είμαστε και φίλοι στο FB ,και στις δύο σελίδες που έχει
EDDIE_147 έγραψε:
otso μπορεί να σου πει αλλά μετά θα πρέπει να σε σκοτώσει.
vice246 έγραψε:Οσο για την "επίθεση" στον Δια… απο που κι ως που πρεπει να απολογειται καποιος στο φορουμ για τις επιλογες του σε ποιον θα λεει καλημερα….?
REALZEUS έγραψε:Θυμάται και ο leonp και ο markvag την σχετική συζήτησή μας όταν μας μίλησε για αυτήν ο SV!!!
nass έγραψε:
Τέλος, τι σχέση έχουν όλα αυτά του 4TF με το petrolheads.gr ? Μήπως εκτός απόείναι και ένδειξη χαζού κολήματος ?
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ρίχνω καμιά ματιά μια φορά τον μήνα. Απαγορεύεται;
IKE έγραψε:Και ο ποπ έχει λυσάξει να το κλείσει αλλά θα έχει τους λόγους του.

...
giannik1977 έγραψε:Παντως στο ολο "σκανδαλο" απ οτι καταλαβα ολα τα καρντασια ειστε κατα καποιο τροπο "μπλεγμενοι"...![]()
Μονο εμεις οι Αθηναιοι κραταμε ψηλα την...
Geo f1 έγραψε:Εγω δεν ειμαι Γιαννηκ
< 3
giannik1977 έγραψε:Παντως στο ολο "σκανδαλο" απ οτι καταλαβα ολα τα καρντασια ειστε κατα καποιο τροπο "μπλεγμενοι"...![]()
...
mirage έγραψε:Ολα; ΛΕΛ.

giannik1977 έγραψε::lol:
Ρε Μαρκο χιουμορ καναμε..

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]