Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
#147816 Κρίμα που το όλο ξεκατίνιασμα στο άλλο φόρουμ με επιασε σε μεταβατική φάση και δεν παρακολουθούσα επί πολλούς μήνες. |λογοκρισία|. :shifty:
Διαβάζω το τοπικό εδώ σήμερα, διαβάζω και τα αντίστοιχα στο άλλο, δεν έχω κάνει καμιά δουλιά στο γραφείο όλη μέρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
nass έγραψε:Συγνώμη που παρεμβαίνω στην χρήσιμη (ΝΟΤ) και ευγενική (ΝΟΤ) κουβεντούλα αλλά το τι έγινε πέρισι στο 4TF περιγράφεται σε αυτό και σε αυτό το θέμα. ΔΕΝ είχε να κάνει με τη Lyoness, ΕΙΧΕ όμως να κάνει με power game του ΣΧ "δείτε ποιός είναι το αφεντικό" απ΄όταν αρνηθήκαμε να ξεμπανάρουμε το τσιράκι του sv2 και τις κλασσικά ορθές επιλογές που κάνει ο ΣΧ (ΝΟΤ). Εχουν γραφτεί εξαντλητικά, από εκεί και πέρα όποιος θέλει πιστεύει ό,τι θέλει.

ΣΧ :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Ας με κατηγόρησε ότι "Μακαρι να δειχνατε τετοια ευαισθησια και οταν ο καθε bill33 με βριζει ολη μερα ","Αντε, αντε στο καλο, Να ξεβρωμιζουμε απο τον Φιλιπινο της σιδηρας "κας", μεχρι το οποιο αλλο λαμογιο που βριζει εκ του ασφαλους καλα κρυμμένος... Το παρτι τελειωσε και ας ποναει " :s_cry
Εγώ τον :inlove: :inlove: είμαστε και φίλοι στο FB ,και στις δύο σελίδες που έχει :) :shifty: :s_roses :s_roses
Για αυτό

:rtfm: :s_roses
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:
otso μπορεί να σου πει αλλά μετά θα πρέπει να σε σκοτώσει.

Ακριβως! :rtfm:

Ο Έντυ ξέρει... :shifty:

vice246 έγραψε:Οσο για την "επίθεση" στον Δια… απο που κι ως που πρεπει να απολογειται καποιος στο φορουμ για τις επιλογες του σε ποιον θα λεει καλημερα….?

Εδώ για κάποιους πρέπει να απολογούμαστε και γιατί μένουμε εκεί που μένουμε... :svivhaha:

REALZEUS έγραψε:Θυμάται και ο leonp και ο markvag την σχετική συζήτησή μας όταν μας μίλησε για αυτήν ο SV!!!

Πολύ πριν γίνει θέμα στο φόρουμ...

nass έγραψε:
Τέλος, τι σχέση έχουν όλα αυτά του 4TF με το petrolheads.gr ? Μήπως εκτός από :offtopic: είναι και ένδειξη χαζού κολήματος ?

όχι ρε... τι σε κάνει να το λες αυτό;;;;; :tomato:

Χρήστος Λάππας έγραψε:Ρίχνω καμιά ματιά μια φορά τον μήνα. Απαγορεύεται;

Αν δεν είσαι μισθοδοτούμενος από πυραμίδα, ναι! :rtfm:

IKE έγραψε:Και ο ποπ έχει λυσάξει να το κλείσει αλλά θα έχει τους λόγους του.

Πρέπει να απαντάει και τον καθυστερείτε από την είσπραξη της μισθοδοσίας! :rtfm:

Εσύ δεν μας είπες, γιατί καίγεσαι τόσο πολύ για το ποιος είναι μοντ / αντμίν στο πυραμιδοφόρουμ και ποιος έχει φάει / χάσει λεφτά από την πυραμίδα;;;; Υπαρασπιστής των αδυνάτων φάση;;;;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#147846 Τι κόλλημα έφαγε με το όνομα ο otso? :lol:
Είχε γραφτεί στο άλλο forum το όνομα του πολλές φορές. Δεν το θυμάμαι. Δε συγκρατώ άχρηστες πληροφορίες. Και εννοείται βαριέμαι να ψάχνω. :rtfm:
Επειδή βλέπω ότι εσείς που το ξέρετε, παρουσιάζετε μια δυσκολία στο να το αναφέρετε, στείλτε το μου με PM να το πω εγώ.
Να ησυχάσει και ο otso.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#147847 Παντως στο ολο "σκανδαλο" απ οτι καταλαβα ολα τα καρντασια ειστε κατα καποιο τροπο "μπλεγμενοι"... :hmmm:
Μονο εμεις οι Αθηναιοι κραταμε ψηλα την :s_whiteflag ...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
giannik1977 έγραψε:Παντως στο ολο "σκανδαλο" απ οτι καταλαβα ολα τα καρντασια ειστε κατα καποιο τροπο "μπλεγμενοι"... :hmmm:
Μονο εμεις οι Αθηναιοι κραταμε ψηλα την :s_whiteflag ...

μαζί τα φάγαμε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
giannik1977 έγραψε:Παντως στο ολο "σκανδαλο" απ οτι καταλαβα ολα τα καρντασια ειστε κατα καποιο τροπο "μπλεγμενοι"... :hmmm:
...

Αν εννοείς με το μπλεγμένοι ότι πήγαμε κατά διαστήματα σε φορουμοσυναντήσεις και γνωρίσαμε τον συγκεκριμένο, ΟΚ... είμαστε ένοχοι...

Αν με το μπλεγμένοι, εννοείς μπλεγμένοι στη φαντασία του οποιουδήποτε, ε... ΟΚ... είμαστε κι εκεί μπλεγμένοι...

mirage έγραψε:Ολα; ΛΕΛ.

Μη βγάζεις την ουρά σου απ' έξω... :rtfm: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
giannik1977 έγραψε::lol: :lol:
Ρε Μαρκο χιουμορ καναμε..

Συγνώμη, με αυτά που έχω διαβάσει εδώ πέρα, έχω χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια... :lol:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#147857 Παίδες αισθάνεστε ανώτεροι όταν γράφετε ποστάκια "δεν ενδιαφέρει κανέναν", "κλειδώστε το" κλπ?

Το ερώτημα δεν είναι γιατί ασχολήθηκα εγώ να κάνω όσα ποστ έκανα (εντάξει, αρκετά είναι για να γλεντήσω με ΔΙΑ, ποπ κλπ, DON'T JUDGE ME :v ) αλλά γιατί τόσος κόσμος είνια ΤΟΣΟ ελαστικός με απατεώνες και απάτες. Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση.

Θυμάμαι πχ στο 4τφ διάφορους να υπερασπίζονται τον Απέργη που δεν είναι απλά "λαμόγιο", έχει καταδικαστεί για απάτη. Και ο λόγος, είχε ΠΟΡΣΕ κλπ. Τόσο γίδια?

ΎΓ. Ποπολάρε αν θές κάτσε γράψε ένα αναλυτικό πμ με τι πρόβλημα έχεις με εμένα και μετά αντί να το στείλεις σβήστο, δεν με ενδιαφέρει, ίσως σου κάνει καλό σαν ψυχοθεραπεία όμως.