Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#147384 Οποιος απο τους παραπανω που μπορουν και αφηνουν ακριβα παπουτσια στην ντουλαπα αφορετα για μηνες θελει, μπορει να με υιοθετησει, εστω και part-time. Εχω καλους τροπους στο τραπεζι και με συμπαθουν οι μεγαλυτεροι ευκολα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
trident1971 έγραψε:Οποιος απο τους παραπανω που μπορουν και αφηνουν ακριβα παπουτσια στην ντουλαπα αφορετα για μηνες θελει, μπορει να με υιοθετησει, εστω και part-time. Εχω καλους τροπους στο τραπεζι και με συμπαθουν οι μεγαλυτεροι ευκολα. :lol:

Τι νούμερο φοράς; :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
bill33 έγραψε:
trident1971 έγραψε:Οποιος απο τους παραπανω που μπορουν και αφηνουν ακριβα παπουτσια στην ντουλαπα αφορετα για μηνες θελει, μπορει να με υιοθετησει, εστω και part-time. Εχω καλους τροπους στο τραπεζι και με συμπαθουν οι μεγαλυτεροι ευκολα. :lol:

Τι νούμερο φοράς; :lol:

Δεν εχει καμμια σημασια. :lol:
Το βασικο ειναι να με υιοθετησουν, βολευομαι και με Admiral.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
sknipper έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Να τα αφορετα μου..Ηρθε και το ζευγαρι του ερωτα σημερα.
Εικόνα
Geo μου να τα χαρείς ειλικρινά το λέω αλλά βρε παιδί μου, δεν βλέπονται, κανένα από τα τρία για τα οποία είσαι τόσο περήφανος. :svivhaha: Προφανώς έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα σε παπούτσια. :roll:

Ντάξει το μαύρο είναι ΟΚ. Φοριέται άνετα καθημερινά.
Το άσπρο είναι αρκετά flamboyant για τα γούστα μου, ειδικά η πράσινη τζελ σόλα. Θα το φορούσα όμως άνετα σε αθλητική δραστηριότητα ή σε πολύ χύμα έξοδο.
Το air ΟΚ, αν το έβλεπα να το φοράει κάποιος άλλος, πέρα από παιδί max 16 χρονών που παίζει μπάσκετ στο προαύλιο του σχολείου, θα γελούσα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#147585 Τα AIR βρε συ ειναι μεγαλο κεφαλαιο!!!
Αναμνησεις,προπονησεις,γνωριμιες,μπασκετ,διαστρεμμα (με αλλο παπουτσι αλλα ηθελα να το πω) :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Τα AIR βρε συ ειναι μεγαλο κεφαλαιο!!!
Αναμνησεις,προπονησεις,γνωριμιες,μπασκετ,διαστρεμμα (με αλλο παπουτσι αλλα ηθελα να το πω) :lol:

Ακριβώς τις ίδιες αναμνήσεις έχω κι εγώ. Και με το air και με ένα άλλο που είχα πάρει του Robinson.
Γι αυτό δεν θα τα φόραγα τώρα. :P
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#147597 Νταξει μερικα απ τα 90ς δε φοριουνται με τιποτα (βλεπε αυτα του Bayern)..Ειναι και ορισμενα ομως που μια χαρα φοριουνται σήμερα με το καταλληλο ρουχο

<
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Αιτια διαζυγιου (?)
Πηρα ενα ακομα ο μαλακας
Εικόνα

< 3

Εχω δωμάτιο για εσένα και τον spike αν θες! :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#147603 :s_drinks

Καλα αυτα δεν τα εμφανιζω!!
Θα τα ανεβασω κρυφα πανω και θα τα βαλω στην ντουλαπα κατευθειαν..

ΤΕΛΟΣ!
Άβαταρ μέλους
By otso
sknipper έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Να τα αφορετα μου..Ηρθε και το ζευγαρι του ερωτα σημερα.
Εικόνα
Geo μου να τα χαρείς ειλικρινά το λέω αλλά βρε παιδί μου, δεν βλέπονται, κανένα από τα τρία για τα οποία είσαι τόσο περήφανος. :svivhaha: Προφανώς έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα σε παπούτσια. :roll:

μονο τραβεστι αθλητης τον ελευθερο χρονο του και χωρις να τον βλεπει ο νταβατζης του θα φοραγε τετοια παπουτσια

μεγαλε μην σε δει ο πεθερος με τετοια πατουμενα
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#147620 Τι κριση και παπαριές. :help:
Geako εχω απορια ποσα βγαζεις το μηνα, ή μαλλον ποσα σου μενουν στο τελος του μηνα :lol:
Καλοφορετα οτι και να ειναι.

Επισης, αυτο ειναι αγορασμενο απ' εξω? Αρθηκαν οι απαγορευσεις για αγορες με πιστωτικη απο εξωτερικο?