trident1971 έγραψε:Οποιος απο τους παραπανω που μπορουν και αφηνουν ακριβα παπουτσια στην ντουλαπα αφορετα για μηνες θελει, μπορει να με υιοθετησει, εστω και part-time. Εχω καλους τροπους στο τραπεζι και με συμπαθουν οι μεγαλυτεροι ευκολα.
bill33 έγραψε:trident1971 έγραψε:Οποιος απο τους παραπανω που μπορουν και αφηνουν ακριβα παπουτσια στην ντουλαπα αφορετα για μηνες θελει, μπορει να με υιοθετησει, εστω και part-time. Εχω καλους τροπους στο τραπεζι και με συμπαθουν οι μεγαλυτεροι ευκολα.
Τι νούμερο φοράς;
sknipper έγραψε:Geo f1 έγραψε:Να τα αφορετα μου..Ηρθε και το ζευγαρι του ερωτα σημερα.Geo μου να τα χαρείς ειλικρινά το λέω αλλά βρε παιδί μου, δεν βλέπονται, κανένα από τα τρία για τα οποία είσαι τόσο περήφανος.Προφανώς έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα σε παπούτσια.
Geo f1 έγραψε:Τα AIR βρε συ ειναι μεγαλο κεφαλαιο!!!
Αναμνησεις,προπονησεις,γνωριμιες,μπασκετ,διαστρεμμα (με αλλο παπουτσι αλλα ηθελα να το πω)
Geo f1 έγραψε:Αιτια διαζυγιου (?)
Πηρα ενα ακομα ο μαλακας
< 3
sknipper έγραψε:Geo f1 έγραψε:Να τα αφορετα μου..Ηρθε και το ζευγαρι του ερωτα σημερα.Geo μου να τα χαρείς ειλικρινά το λέω αλλά βρε παιδί μου, δεν βλέπονται, κανένα από τα τρία για τα οποία είσαι τόσο περήφανος.Προφανώς έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα σε παπούτσια.
socratesn έγραψε:Τι πηρες παιχταρα μου?
<
Ο Λουης ήταν ο μόνος στη βροχή που ξεκίνησε με 1[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]