saxon_747 έγραψε:QsisVTS έγραψε:είναι κατάλοιπο του παρελθόντος να υπάρχουν όλα σε φυσική μορφή σε πολλές δουλειές, θέλουμε κάποια χρόνια να πάνε οι μεγαλύτεροι σπίτια τους για να αλλάξουν κάποιες νοοτροπίες
Και εγώ κραταω hard copies, έχω σωθεί αρκετές φορες...
Εάν υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή και έχεις ένα αξιόπιστο και συχνό πλάνο backup δεν έχει πλέον νόημα η εκτύπωση. Επίσης είναι άλλο πράγμα να εκτυπώσει ένας ιδιώτης το Ε1, Ε2 κλπ που υπέβαλε και άλλο να το κάνει ένα λογιστικό γραφείο για να έχει αρχείο για όλους τους πελάτες!
Στην εταιρεία μου κάνουμε προσπάθεια και διακινούμε όλη την εσωτερική αλληλογραφία και τα φαξ ηλεκτρονικά. Λέω κάνουμε προσπάθεια γιατί όπως είπε ο Qsis έχουμε παλιούς με νοοτροπία «έτσι το κάναμε τριάντα χρόνια και δεν είχαμε πρόβλημα, τώρα γιατί να το αλλάξω»...
Έχουμε γλιτώσει όχι μόνο χαρτί και γραφίτη, αλλά και χώρους στις ντουλάπες και φακέλους και δουλειά αρχειοθέτησης κλπ. Άσε που η ανάκτησή τους είναι παιχνιδάκι.

Αρα ενταξει, επιτυχημενη η αναβαθμιση, διαχειριζεται καλυτερα τη λιγοστη ραμ και δουλευουν ολα οπως πριν.