Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
sknipper έγραψε:Έχω 7άρια ultimate και γενικά δεν κάνω updates. Νομίζω είχε αναφερθεί κάτι σχετικό για αυτό ρωτάω, υπάρχει κάποιο update που να έχει σχέση με την προσφορά αναβάθμισης σε 10;

είναι αρκετά προφανές το update των 10 :lol:

σου ζητάει άδεια να προχωρήσει, κατεβάζει σχεδόν 3GB και τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του

γενικά πάντως δουλεύει καλά το πράγμα αν τα περάσεις πάνω από 7

θα περιμένω να γυρίσει φίλος μου από τις διακοπές, αυτός είχε περάσει 8 πάνω στα 7 και τώρα θα κάνει το ίδιο με τα 10

θέλω να δω αν θα έχει θέματα και κυρίως αν θα έχει θέματα με τα παιχνίδια, αυτό με ενδιαφέρει για να το προχωρήσω κι εγώ το θέμα στο desktop μου
Άβαταρ μέλους
By g8777
#144991 Cabala εισαι μεγαλο παιχτρονι, οποιος mod σε πειραξει πες μου να σου στειλω διευθυνση. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By pienaf
#145009 Έβαλα το πρωί τα 10αρια πάνω στα 8.1 και σταμάτησα να έχω internet και mail στον υπολογιστή ενώ είχα κανονικά σε άλλον υπολογιστή με xp και στο laptop με 7αρια - από το ίδιο εννοείται ρούτερ.

Παρ' όλες τις προσπάθειες με τα παιδιά της otenet - περισσότερες από δύο ώρες - το πρόβλημα δεν λύθηκε...

Επανέφερα τα 8.1, αλλά εξακολούθησα να μην έχω internet και mail.
Ακολούθησε άλλο ένα δίωρο προσπαθειών με την otenet χωρίς - και πάλι - αποτέλεσμα...

Τελικά, αποφάσισα να τα παρατήσω και να πάω από Δευτέρα τον υπολογιστή στο μάστορα.
Έκανα όμως μια τελευταία προσπάθεια - χωρίς να πειράξω τίποτα - να συνδεθώ στο internet και...

ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#145082 o geo από ότι φαίνεται φοβάται την αλλαγή, αλλά δεν τον αδικώ στο desktop μου κι εγώ θα περιμένω να δω γενικά πώς πάνε τα πράγματα, αλλά στο δευτερεύον ήθελα πολύ να δω τα 10, βαρέθηκα τα 7αρια
Άβαταρ μέλους
By g8777
#145086 Ποιος φοβάται τημ αλλαγή; Ο Γκεο; Μιλάμε για τον τυπο που τα μονά Σ/Κ αλλάζει ψύξη και τα ζυγά σκληρούς δίσκους; Απλα ειναι διακοπές ο ξάδερφος και δεν τολμαει το κοτόπουλο να αναβαθμίσει μοναχο του.
Ο μόνος λογος που δεν τα περναω καρφωτα ειναι οτι φοβάμαι οτι το ΥΠΕΡΣΑΠΙΟ Citrix Xenapp plugin πουνατουςστειλειμεηλοπιπινος δεν θα δουλέψει με τα 10 και θα μου σπάσουν τα παπαρια απο τη δουλεια
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#145637 Μόλις μου ρθαν τα 10αρια και τώρα ετοιμάζεται για εγκατάσταση. Δεν πιστεύω να μου τα σβήσει όλα στο σκληρό έτσι; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
panos2171 έγραψε:Μόλις μου ρθαν τα 10αρια και τώρα ετοιμάζεται για εγκατάσταση. Δεν πιστεύω να μου τα σβήσει όλα στο σκληρό έτσι; :lol:

Όπως θα έχεις ήδη διαπιστώσει, δεν σου τα έσβησε όλα... :lol:

Η ενημέρωση από Win7/64bit σε Win10 στο HP Pavillion dv6-1340ev έγινε προχθές και ήταν η πιό ομαλή εγκατάσταση που έκανα ποτέ σε λειτουργικό. Δουλεύουν όλες οι συσκευές χωρίς πρόβλημα και ο device manager είναι χάρμα οφθαλμών, ούτε ένα κοκκινάκι, ούτε καν ένα τοσοδούλι κιτρινάκι θαυμαστικό.

Ο ενθουσιασμός μου όμως δεν κράτησε πολύ. Σχεδόν σε κάθε επανεκκίνηση ελέγχω τα log files του συστήματος και βλέπω διάφορα σφάλματα. Το παρήγορο είναι ότι δεν είμαι μόνος. Ψάχνοντας γι’ αυτά βλέπω και ένα σωρό κόσμο με τα ίδια ακριβώς σφάλματα. Είναι περίεργο όμως που εκτός από ένα που έχει να κάνει με την σκρόφα την Cortana, τα υπόλοιπα δεν είναι επαναλαμβανόμενα!

Το κερασάκι στην τούρτα πριν από λίγο. Είπα να δώ τι έχει αυτό το μαγαζί της MS και πήγα να κατεβάσω το tweeter. Μου ζήτησε να κάνω login στο μαγαζί με account της MS. Είχα έναν hotmail που τον έκανα πριν από μια δεκαετία και τον χρησιμοποιούσα σπάνια και σε περιπτώσεις όπως αυτή. Άνοιξα το KeePass βρήκα το P/W, έκανα login και όλα καλά. Είχα δουλειά, κλείνω το laptop και όταν πάω να το ανοίξω, βάζω κωδικό για να κάνω login και μου λέει ότι είναι λάθος. Ξαναπληκτρολογώ, πάλι λάθος. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω μου ζητάει τον κωδικό του account μου στο hotmail! Βρε το γ@μημένο! Ούτε ρώτησε ούτε τίποτε! Ευτυχώς έχω την βάση του keepass σε όλες τις συσκευές (κινητά, tablet, desktop) και κατάφερα να βρώ τον κωδικό και να μπώ στα Windows! Φυσικά την απενεργοποίησα αυτή την "ευκολία" που μου παρείχε η MS χωρίς μάλιστα να ζητήσει την άδειά μου.

Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Καλό και σύγχρονο λειτουργικό, αλλά θα προτιμούσα τα XΡ, άντε και τα Win7.
Αυτό το πράγμα παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη μου... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#145676 Πόσο ελαφριά είναι τα 10? Σε 2πύρινο μπορούν να μπουν? έχω ένα laptop με 7 32bit και είμαι έτοιμος να το σκίσω. υπάρχει τρόπος να τα βάλεις εξωτερικά, υπάρχουν στο νετ εγκαταστάσεις?