Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
apav έγραψε:Μου θυμίζει λίγο αυτά που γράφουν οι νοσταλγοί της χούντας στην πολιτική: με βία μπορείς να έχεις τεράστια οικονομική ανάπτυξη και ελάχιστο χρέος, εγκληματικότητα, κλπ.

Απορία: μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια βία για όσους ξυλοφορτώνουν πεζούς, οδηγούν μεθυσμένοι, βλέπουν τα κόκκινα για πράσινα, τραμπουκίζουν άλλους οδηγούς, δεν πληρώνουν εφορία γιατί είναι δικά τους λεφτά που τα βρήκαν έτοιμα, κλπ, ή είναι μόνο για μη-νέο-φιλελέ πολίτες; Τους Χιώτες και τους Μαρουσιώτες που βγάζουν τέτοια μπουμπούκια, σε ποιο ξερονήσι μπορούμε να τους στείλουμε;

ΝΑΙ ΑΜΕ, ΦΥΣΙΚΑ, AFFIRMATIVE, για ολα τα bold. :rtfm:
με την επιφυλαξη τον τοπικων κριτηριων για τους Χιωτες και Μαρουσιωτες, δεν ειναι ολοι ιδιοι.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:
giannik1977 έγραψε:κάποιος κάποτε έγραψε....
Τα Εξάρχεια που αγαπάμε εννοείται ΔΕΝ θέλουν μπάτσους και ΔΕΝ θέλουν ΜΑΤ και χρειάζονται αυτό τον αέρα που είχαν και έχουν. :)

Κοίτα, μπορεί να σε χαλάει, αλλά τα Εξάρχεια είναι αυτά που είναι λόγω της ανυπακοής σε μπάτσους, νόμο και τάξη.
Και ομιλώ ως θύμα κλοπής τηλεφώνου στα Εξάρχεια. Και πάλι λοιπόν, θεωρώ πως η αστυνομία εκεί πρέπει να είναι διακριτική, όπως παντού άλλωστε.
Τα ντου με ΜΑΤ και δακρυγόνα που κάποιοι ονειρεύονται για να διώξουν τα "κωλόπαιδα" από την πλατεία, καλό για όλους είναι να τα ξεχάσουν.
Αντιλαμβάνομαι πως για έναν αστυνομικό αυτό που γράφω είναι Κόκκινο πανί, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Επίσης, η σύνδεση μερικών κλεφτρονιών με το κλίμα των Εξαρχείων, επίσης ανήκει σε άλλα μυαλά και όχι σε εμένα..

.

Σωστα, οι Σομαλοι που κανουν πρεζα στις εισοδους πολυκατοικιων της Στουρναρη, οι λαθραιοτσιγαραδες εξω απο το Πλαισιο, τα καλοπαιδα που καινε οτι βρουν επειδη "ετσι"/"ιδεολογια" και διαφορα κουρφεξαλα, ειναι φυσιολογικη φαση?

Οχι, απλα στηριζονται σε ατομα σαν και εσενα που θεωρουν οτι το να τους κλεψουν κινητο ειναι κατι σαν εισητηριο στο μαγικο κοσμο των Εξαρχειων, που ολοι μπορουν ή πρεπει να θελουν να πληρωσουν, ενω θα πρεπει να "ξεχασουν" τον εξανθρωπισμο της πλατειας απο ολα τα παρακατω μιασματα, πρεσβευοντας οτι ειναι φυσιολογικο να εχεις Ζωνιανα μεσα στην καρδια της πρωτευουσας. "Χρώμα" κιέτς.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#144396 Ε ρε τι μαθαινει κανεις...Η εγκληματικοτητα εχει καταβολες και στηριζεται στην ανοχη του κοινωνικου περιγυρου ε; Αληθεια ε; Ενω ο "εξανθρωπισμος" ειναι να περιπολει μια διμοιρια καταδρομων με ημιαυτοματα και να θεριζει οτι κινειται σε 2 ποδια..

ΧΟΥΝΤΙNG IS MY BUSINESS AND ΧΟΥΝΤING IS GOOD :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By gianik
Anonymous Founder έγραψε:
giannik1977 έγραψε:κάποιος κάποτε έγραψε....
Τα Εξάρχεια που αγαπάμε εννοείται ΔΕΝ θέλουν μπάτσους και ΔΕΝ θέλουν ΜΑΤ και χρειάζονται αυτό τον αέρα που είχαν και έχουν. :)

Κοίτα, μπορεί να σε χαλάει, αλλά τα Εξάρχεια είναι αυτά που είναι λόγω της ανυπακοής σε μπάτσους, νόμο και τάξη.
Και ομιλώ ως θύμα κλοπής τηλεφώνου στα Εξάρχεια. Και πάλι λοιπόν, θεωρώ πως η αστυνομία εκεί πρέπει να είναι διακριτική, όπως παντού άλλωστε.
Τα ντου με ΜΑΤ και δακρυγόνα που κάποιοι ονειρεύονται για να διώξουν τα "κωλόπαιδα" από την πλατεία, καλό για όλους είναι να τα ξεχάσουν.
Αντιλαμβάνομαι πως για έναν αστυνομικό αυτό που γράφω είναι Κόκκινο πανί, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Επίσης, η σύνδεση μερικών κλεφτρονιών με το κλίμα των Εξαρχείων, επίσης ανήκει σε άλλα μυαλά και όχι σε εμένα..

.

Το τι θεωρεις εσυ καλο για τα Εξαρχεια πιστεψε με ισως δεν αφορα το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοικων των Εξαρχειων.
Εσυ Γρηγορη μου μενεις στα Νοτια Προαστεια , ΔΕΝ μενεις στα Εξαρχεια. Εκει ισως πηγαινες για να καυλαντισεις , να πιεις καφε , χιλια δυο , παντως δεν μενεις εκει..
Επισης το οτι εσενα δεν σε πειραξε που σου εκλεψαν το κινητο παλι δεν εκφραζει τον μεσο Εξαρχειωτη (εδω δεν θα σε πειραζε αν σου εκαιγαν το αμαξι , δεν εισαι σκλαβος των 4 τροχων ετσι δεν ειναι;)
αν θες την γνωμη μου , χεστηκα πατοκορφα για το αν θα μπουν τα ΜΑΤ στην πλατεια , εγω οπου μπορω θα τρεξω ευσυνειδητα να προσφερω στον πολιτη , οπου κ αν μενει , ελπιζω ποτε να μην χρειαστεις αμεση βοηθεια κ να σου πει ο τηλεφωνητης του 100 κυριε στην πλατεια εξαρχειων δεν μπορουμε να μπουμε..αραγε πως θα ενιωθες;
Αν εσενα σου αρεσει αυτο που γινεται στα Εξαρχεια , νταλαβερι ναρκωτικων , λαθραια τσιγαρα , σφαγες "αντιεξουσιαστων" με πρεζακια , γιαφκες παραγωγης πλαστων διαβατηριων κ.λ.π. , εγω παω πασο.ο καθενας με τα γουστα του..
Άβαταρ μέλους
By otso
otso έγραψε:http://www.iefimerida.gr/news/219723/i-katathesi-tis-dimitras-lamproy-pos-dolofonise-ton-syzygo-tis-ta-teleytaia-logia-poy

για τον κοριτσαρο δεν εχει γραψει κανεις. εγω χωρις ειρωνια την πιστευω

ρε σεις ολο το σκηνικο μου ταιρειαζει στον κουπεα ετσι μουρθε σαν φλασια
Άβαταρ μέλους
By panos2171

H εκπομπή που έπαιξε το θέατρο. Σε πολλά σημεία φαίνεται η Νικολούλη να κατανοεί ότι κάτι δεν της κολλάει. Καλή πάντως η ψυχραιμία της δολοφόνου σε πολλά σημεία.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#144650 Καθηγητής αγγλικών αποπλάνησε μαθήτριά του. Κλείδωνε την πόρτα του δωματίου, χρησιμοποιούσε Facebook

http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/31 ... ediaWidget
Άβαταρ μέλους
By elteo
#144831 Δυστυχώς σήμερα το πρωί «ανοίξανε» το σπίτι των γονιών μου. Ευτυχώς έλειπαν και οι δύο. Ανακατέψανε τα πάντα. Δεν κάνανε ζημιές πλην της πόρτας και βεβαίως δεν βρήκαν κάποια χρήματα που είχε η μητέρα μου κρυμμένα ούτε κάποιες χρυσές λίρες ούτε κάποια κοσμήματα. Δεν άγγιξαν συσκευές όπως τηλεοράσεις κτλ. ούτε ένα ποδήλατό μου που είχα στην αποθήκη. Πρέπει να πέσαμε σε ερασιτέχνες. :lol: Το σοκ της μάνας μου προφανώς μεγάλο. Είναι κάπως να βλέπεις τον χώρο σου παραβιασμένο. Δεν θέλει καν να κοιμηθεί απόψε εκεί. :(
Άβαταρ μέλους
By trident1971
elteo έγραψε:Δυστυχώς σήμερα το πρωί «ανοίξανε» το σπίτι των γονιών μου. Ευτυχώς έλειπαν και οι δύο. Ανακατέψανε τα πάντα. Δεν κάνανε ζημιές πλην της πόρτας και βεβαίως δεν βρήκαν κάποια χρήματα που είχε η μητέρα μου κρυμμένα ούτε κάποιες χρυσές λίρες ούτε κάποια κοσμήματα. Δεν άγγιξαν συσκευές όπως τηλεοράσεις κτλ. ούτε ένα ποδήλατό μου που είχα στην αποθήκη. Πρέπει να πέσαμε σε ερασιτέχνες. :lol: Το σοκ της μάνας μου προφανώς μεγάλο. Είναι κάπως να βλέπεις τον χώρο σου παραβιασμένο. Δεν θέλει καν να κοιμηθεί απόψε εκεί. :(

Εψαχναν κατι γρηγορο χωρις ρισκο, επιφανειακα ο'τι αρπαξουν τα καριόλια. :rant:

Κουραγιο στη μαμα σου. :(
Άβαταρ μέλους
By j.marr
elteo έγραψε: δεν βρήκαν κάποια χρήματα που είχε η μητέρα μου κρυμμένα ούτε κάποιες χρυσές λίρες ούτε κάποια κοσμήματα.

Αμα σε απαγάγουμε θα ξέρουμε τι να ζητήσουμε. :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:Μερσί. Ασφαλείας....my ass.

προχθες εβλεπα φωτο απο μια συμμορια που επιασαν,και σε κατι φωτο με τα εργαλεια που ειχαν ,ειδα και μινι φιαλη οξυγονου για να κοβουν τις πορτες.Οποτε οτι πορτα και να εχεις,εαν θελουν να μπουν,θα μπουν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#144849 Περαστικά σας elteo, το έχω βιώσει και εγώ και είναι τρομακτικό το αίσθημα της παραβίασης του ιδιωτικού χώρου :(
Ίσως να ήταν τσιγγάνες όπως σε εμένα, είχαν βρει αρκετά να πάρουν όμως, τα πιο ογκώδη ήταν κάτι παπούτσια της συζύγου και μία φωτογραφική .