- 30 Ιούλ 2015, 13:18
Anonymous Founder έγραψε:giannik1977 έγραψε:κάποιος κάποτε έγραψε....
Τα Εξάρχεια που αγαπάμε εννοείται ΔΕΝ θέλουν μπάτσους και ΔΕΝ θέλουν ΜΑΤ και χρειάζονται αυτό τον αέρα που είχαν και έχουν. 
Κοίτα, μπορεί να σε χαλάει, αλλά τα Εξάρχεια είναι αυτά που είναι λόγω της ανυπακοής σε μπάτσους, νόμο και τάξη.
Και ομιλώ ως θύμα κλοπής τηλεφώνου στα Εξάρχεια. Και πάλι λοιπόν, θεωρώ πως η αστυνομία εκεί πρέπει να είναι διακριτική, όπως παντού άλλωστε.
Τα ντου με ΜΑΤ και δακρυγόνα που κάποιοι ονειρεύονται για να διώξουν τα "κωλόπαιδα" από την πλατεία, καλό για όλους είναι να τα ξεχάσουν.
Αντιλαμβάνομαι πως για έναν αστυνομικό αυτό που γράφω είναι Κόκκινο πανί, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Επίσης, η σύνδεση μερικών κλεφτρονιών με το κλίμα των Εξαρχείων, επίσης ανήκει σε άλλα μυαλά και όχι σε εμένα..
.
Το τι θεωρεις εσυ καλο για τα Εξαρχεια πιστεψε με ισως δεν αφορα το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοικων των Εξαρχειων.
Εσυ Γρηγορη μου μενεις στα Νοτια Προαστεια , ΔΕΝ μενεις στα Εξαρχεια. Εκει ισως πηγαινες για να καυλαντισεις , να πιεις καφε , χιλια δυο , παντως δεν μενεις εκει..
Επισης το οτι εσενα δεν σε πειραξε που σου εκλεψαν το κινητο παλι δεν εκφραζει τον μεσο Εξαρχειωτη (εδω δεν θα σε πειραζε αν σου εκαιγαν το αμαξι , δεν εισαι σκλαβος των 4 τροχων ετσι δεν ειναι;)
αν θες την γνωμη μου , χεστηκα πατοκορφα για το αν θα μπουν τα ΜΑΤ στην πλατεια , εγω οπου μπορω θα τρεξω ευσυνειδητα να προσφερω στον πολιτη , οπου κ αν μενει , ελπιζω ποτε να μην χρειαστεις αμεση βοηθεια κ να σου πει ο τηλεφωνητης του 100 κυριε στην πλατεια εξαρχειων δεν μπορουμε να μπουμε..αραγε πως θα ενιωθες;
Αν εσενα σου αρεσει αυτο που γινεται στα Εξαρχεια , νταλαβερι ναρκωτικων , λαθραια τσιγαρα , σφαγες "αντιεξουσιαστων" με πρεζακια , γιαφκες παραγωγης πλαστων διαβατηριων κ.λ.π. , εγω παω πασο.ο καθενας με τα γουστα του..