Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vice246
#142945 Bill να εισαι προετοιμασμενος… μπορει αυριο το μεσημερι να ζητησουν μπουγατσα….. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#143766 Θεσσαλονίκη

Αποφυλακίζεται ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, ο τέως δήμαρχος είχε προσφύγει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, κάνοντας αίτηση αποφυλάκισης λόγω αναπηρίας. Ο ίδιος υποστήριζε ότι ειδική επιτροπή που ορίζεται από το νόμο είχε γνωμοδοτήσει θετικά για ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Το Συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση, υιοθετώντας την προηγούμενη πρόταση της αντιεισαγγελέως Αλεξάνδρας Ανδρέου, που είχε ανάψει το «πράσινο φως» για την αποφυλάκισή του.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναμένεται να βγει από τις φυλακές εντός της ημέρας.

Ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών από το Εφετείο για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του δήμου κι από το Φεβρουάριο του 2013 εξέτιε την ποινή του στις δικαστικές φυλακές Διαβατών.

Ήδη έχει εκτίσει περισσότερο από το 1/5 της ποινής των 12 ετών, που ήταν προϋπόθεση για να αποφυλακιστεί, σύμφωνα με τον νέο νόμο.


μια χαρα, ταμαμ
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#143784 Αναπηρία ανω του 67% λογο καρδιακών προβλημάτων κ +2% απο αλλα προβλήματα! Πάλη καλα που δεν τον βγάλανε συνολο καμια αναπηρία της ταξης του 200%!

Σειρά να παίρνουν Ακης κ Βικη που ταλαιπορηθηκαν τοσο πολυ κ αυτοί!

Με τοσο μεγαλη αναπηρία θα δώσουμε κ καμια σύνταξή στο φτερωτό?

(τωρα κατάλαβα γιατι ζητούσε γυμναστήριο μεσα στη φυλακή ο Παπ, για την καρδιά του ηταν)
Άβαταρ μέλους
By famas
#143835 Επιτέλους να παύσει η δίωξη ΜΟΝΟ Βορειοελαδιτών Λαμογιών. :protest:

Σήμερα πολλή ζέστη πάλι, μετά από ένα 4ωρο στον ήλιο, το αμάξι έδειχνε 50 βαθμούς.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#143856 Eνδιαφέρον, το 50αρι το είδες κατευθείαν μόλις γύρισες το κλειδί ή χρειάστηκε να κάνεις μερικά χλμ;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#143857 Eμένα στατικά παρκαρισμένο για ένα 10ωρο, τονίζω μαύρο χρώμα, έδειχνε Καβάλα ...43°C !
Φούρνος, σου κόβονταν η ανάσα μπαίνοντας.
Άβαταρ μέλους
By famas
#143861 @drdino Μπαίνω, βάζω κλειδί, γυρνάω τελευταία σκάλα πριν την ανάφλεξη και το αφήνω για ένα δευτερόλεπτο, στάνταρ διαδικασία πάντα. Ανοίγει η οθόνη και δείχνει το 50. Μετά που κινήθηκε λίγο το αυτοκίνητο κατέβηκε 5 βαθμούς. Στο παρμπρίτζ είχα μεγάλη εξωτερική ηλιοπροστασία.

Meanwhile, σε κάποιες από τις συγκεντρώσεις των Βορείων, αλλά κι εδώ λέγαμε για την αθλιότητα των παπουτσιών all stars(οι μισοί τουλάχιστον)
http://www.lifo.gr/now/politics/72242
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#143880 Για αυτο αγαπάμε Γιαννη με 2 ν, γιατι φοράει παπούτσια με 2 L !!!

50 εεεε, καπου εκει ξεκιναει να ψινει ενας φούρνος (εχεις κ ανοιχτό χρώμα)
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#143885 beat that

παρκαρισμενος σε μερος που μεχρι τις 11 ειχε σκια, στις 3 παρα εδειξε 51 :lipsealed:

Εικόνα

μετα που κινηθηκα επιασε δροσουλα, μονο 41 :yahoo:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By famas
#143889 Ντροπή και μόνο που ποστάρεις 51 βαθμούς θερμοκρασία ενώ ήσουνα αγκυροβολημένος καταμεσής του Θεσσαλικού κάμπου, αλλάζοντας πετρέλαια προκειμένου να σηκώσει πίεση το καζάνι σου και να σαλπάρεις.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#143897
blackpug106 έγραψε:beat that

παρκαρισμενος σε μερος που μεχρι τις 11 ειχε σκια, στις 3 παρα εδειξε 51 :lipsealed:

Εικόνα

μετα που κινηθηκα επιασε δροσουλα, μονο 41 :yahoo:

Εικόνα

Θα μπορούσα εύκολα να τα ξεπεράσω, αλλά το δικό μου μετά από 3 τραυματικά καλοκαίρια στον Κάμπο (και μάλιστα στον επίπεδο κάμπο της Καρδίτσας), μετά τους +30 τρελλαίνεται και δείχνει μείον!. Π.χ. σήμερα με περίπου +38 έξω έδειχνε - 16!
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#144130 Απαράδεκτο το ΕΤΕΚΑ, στη Γεωργικής Σχολής, που λεει δεν δεχεται να καρτα μονο μετρητά ακόμα κ σήμερα ενα μήνα μετά τα cc!

Οταν του λες ειναι παράνομο αυτο να μην δεχετε κάρτα, στη αρχη προσπαθεί να σε πείσει οτι δεν είναι κ οταν του επιμενεις οτι υπάρχει οδηγία απανταει οτι κανενας δεν μπορει να του κανει τίποτα κ στο τέλος σε τρίτη φαση οτι δεν εχει μηχάνημά!

Ακομα κ κατι ατάκες του στυλ εσυ αν ειχες επιχείρηση θα εβαζες μηχάνημα για κάρτες οταν του απαντούσες ασφαλώς του φαινοταν παράξενο!

(κερασάκι οταν ενημέρωσε οτι δεν δεχετε τον τρολλαρε φαδερ κ έτρεχε πανικόβλητος να σταματήσει την αντλια)
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#144151 Aν του λεγες δεν έχω μετρητά; Μιας και απ ότι καταλαβαίνω έγινε ο ανεφοδιασμός πριν την αναφορά στον τρόπο πληρωμής.