Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
The Ace έγραψε:
red_monster έγραψε:http://www.iphonehellas.gr/54088/iphone_6-iphone_6_plus-vs-android-smartphones-benchmarks/

ωχ αμαν :shifty:

Ναι πως...άμα κοιτάξεις όλα τα υπόλοιπα sites (π.χ. phonearena, gsmarena κλπ), καθώς επίσης και τα υπόλοιπα tests (στα οποία δεν "τυγχάνει" να βγαίνουν πρώτα τα iPs :shifty: ), θα δεις και την πραγματικότητα. Η οποία απλά και λογικά λέει ότι το iP6 είναι πίσω από όλα τα αντίστοιχα κινητά σε διάρκεια ζωής (σε μερικές περιπτώσεις κατά μερικές ώρες), ενώ το Plus ομοίως "παλεύει" με κινητά και phablets με 3χιλιαρες μπαταρίες, αλλά και πάλι μένει πίσω. Επίσης, super duper o A8 και δεν συμμαζεύεται, και σε πολλά tests χάνει ακόμα και από το G2 και το παλιότερο 5s (θυμίζω ξανά, με τη μισή ανάλυση, έτσι ?)

Αυτά που λέτε.....

που λέτε στην πιο πίσω σελίδα ξεβρακώνει ενα g3... :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#14187 Συγνώμης δηλαδή...απορία άσχετου...

Τα iPhone με το πανάλαφρο λειτουργικό και το χαμηλών απαιτήσεων hw (διπύρηνος, λίγη ram, χαμηλή ανάλυση) δεν θα έπρεπε να είναι πρωταθλητές αυτονομίας? Και αυτό κυρίως για τα 6αρια που έχουν σχετικά σοβαρές χωρητικότητες στις μπαταρίες τους.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
red_monster έγραψε:μη ρεαλιστικά χρώματα, κάκιστη γωνία θέασης ... αλλά κατά τα άλλα, οθονάρα το g3... :yahoo:

Ακριβώς το αντίθετο ισχύει βέβαια, τα χρώματα είναι ρεαλιστικά (εν αντιθέσει με τις amoled υποθέτω εννοείς), ενώ οι γωνίες θέασης είναι στις 178 μοίρες. Και φυσικά είναι η μοναδική QHD οθόνη ανάμεσα σε όλα τα τρέχοντα (εξαιρώ το Note που δεν έχει έρθει ακόμα, και φυσικά τις αστείες αναλύσεις των iPhones).

Όσο για το που είδες ακριβώς το "ξεβρακώνει", δεν μπορώ να το βρω...αντιθέτως σε battery life το G3 χάνει ελάχιστα από το Plus (λογικό μου φαίνεται), ενώ στα benchmarks είναι μερικές φορές από πάνω το G3, παρά την 70% (από το Plus) ή και 100% (από το 6) μεγαλύτερη ανάλυση. Και φυσικά ισχύουν τα όσα είπε ο Stefan, το αστείο και πανάλαφρο UI, τα ανύπαρκτα processes και το μηδενικό multitasking σημαίνει μικρότερη κατανάλωση ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Αυτά που λέτε.... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#14197 Σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν την ίδια στιγμή:

http://www.phonearena.com/reviews/Apple-iPhone-6-Review_id3796/page/4
Άβαταρ μέλους
By GTS
#14198 Καλα μην τρελλαθουμε...τι να τα κανεις τα processes σε τηλεφωνο; Εδώ τα εχουμε στα Win laptops και μας αλλαζουν τα φωτα στην δυσλειτουργεια...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#14199 Καλά άντε για τα χρώματα που είναι θέμα γούστου να το δεχτώ. Κι εμένα μ' αρέσουν οι amoled. Αλλά αυτό για τη γωνία θέασης είναι μόνο αστείο.

@ace
βάσει προϊστορίας δεν νομίζω να αριστεύουν σε αυτονομία και τα καινούρια iPhone.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
red_monster έγραψε:τώρα συγγνώμη, τόσες σελίδες ωρύεσαι για τις χαζομάρες που γράφονται εκατέρωθεν και μας παραθέτεις το παραπάνω βίντεο με τον στρουμπουλό που δεν έχει ιδέα τι πάει να πει ριβιού ? :s_crazy

1) Δεν ωρύομαι.

2) Ο συγκεκριμένος είναι ένας απλός χρήστης σαν εμένα. Δεν τον ενδιαφέρουν τα benchmarks ούτε αν η χ ανταγωνιστική συσκευή είναι έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα. Αυτός γράφει απλά αν ένας αγοραστής θα μείνει ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Και αυτό και μόνο αυτό είναι που ενδιαφέρει και εμένα.

Όσοι ζουν για τα νούμερα, μπορούν να ασχολούνται με αυτά μέχρι να δύσει ο ήλιος.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Deleted User 1 έγραψε:Καλά άντε για τα χρώματα που είναι θέμα γούστου να το δεχτώ. Κι εμένα μ' αρέσουν οι amoled. Αλλά αυτό για τη γωνία θέασης είναι μόνο αστείο.

@ace
βάσει προϊστορίας δεν νομίζω να αριστεύουν σε αυτονομία και τα καινούρια iPhone.

ότι και να λες ούτε τα φυσικά χρώματα, ούτε τις γωνίες θέασης μιας ελσιντι δεν θα πιάσει