Το δικό μου σετ είναι bosch:

< >

Dimitris_P έγραψε:Οι φούρνοι άνω πάγκου μπαίνουν και σε εντοιχιζόμενη θέση κάτω πάγκου;Βάσει των διαστάσεων βλέπω ότι ταιριάζουν
Σκέφτομαι να πάω σε σετ φούρνων-μη αυτόνομων εστιών για να έχω την ευελιξία του χρονοδιακόπτη, τον χρησιμοποιώ συχνά. Οι αυτόνομες εστίες δεν έχουν δυνατότητα χρονοδιακόπτη (ή μήπως έχουν και δεν το ξέρω;) Αυτό το σετ μου φάνηκε ενδιαφέρον, το μόνο που λείπει είναι οι τηλεσκοπικοί διακόπτες που δεν ξέρω αν βγαίνει σαν αξεσουάρ.
Για ψυγείο επειδή για ντουλάπα είναι τσίμα τσίμα είδα ένα Sharp side by side και μοιάζει να ταιριάζει και ν'ανοίγει οκ η πόρτα και τα συρτάρια (στα δεξιά είναι το όλο πρόβλημα λόγω του τοίχου). Αξίζουν τέτοια ψυγεία; Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να πάρω μια ντουλάπα που να μπορώ ν'ανοίξω τσίμα τσίμα τα συρτάρια παρά αυτό. Διαφορετικά πάω σε 70ρι
Dimitris_P έγραψε:Οι φούρνοι άνω πάγκου μπαίνουν και σε εντοιχιζόμενη θέση κάτω πάγκου;Βάσει των διαστάσεων βλέπω ότι ταιριάζουν
Σκέφτομαι να πάω σε σετ φούρνων-μη αυτόνομων εστιών για να έχω την ευελιξία του χρονοδιακόπτη, τον χρησιμοποιώ συχνά. Οι αυτόνομες εστίες δεν έχουν δυνατότητα χρονοδιακόπτη (ή μήπως έχουν και δεν το ξέρω;) Αυτό το σετ μου φάνηκε ενδιαφέρον, το μόνο που λείπει είναι οι τηλεσκοπικοί διακόπτες που δεν ξέρω αν βγαίνει σαν αξεσουάρ.
Για ψυγείο επειδή για ντουλάπα είναι τσίμα τσίμα είδα ένα Sharp side by side και μοιάζει να ταιριάζει και ν'ανοίγει οκ η πόρτα και τα συρτάρια (στα δεξιά είναι το όλο πρόβλημα λόγω του τοίχου). Αξίζουν τέτοια ψυγεία; Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να πάρω μια ντουλάπα που να μπορώ ν'ανοίξω τσίμα τσίμα τα συρτάρια παρά αυτό. Διαφορετικά πάω σε 70ρι
nEK έγραψε:Μην παιρνεις με κουμπια στις εστιες. Θα καθαριζει λιγο δυσκολοτερα. Κινδυνος να περασει νερο ή χυμενο φαγητο απο κατω. Περισσοτερο περιπλοκο επισης.
Dimitris_P έγραψε:Οι φούρνοι βλέπω ότι γράφουν ότι έρχονται με πρίζα σούκο ενώ οι εστίες με υποδοχή για καλώδια. Εγώ τώρα έχω αναμονή των 3 καλωδίων. Αν είναι να κόψω του φούρνου και να τα βάλω όλα πάνω στην αναμονή με μια κλέμα;
Για πλυντήριο ρούχων είδα αυτό στην έκθεση και μου άρεσε το μικρό βάθος του
Bosch WLK20261BY
http://www.bosch-home.gr/%CF%80%CF%81%C ... earch#tab2
Τα 6 κιλά είναι λίγα ή πολλά; Τι μειονεκτήματα θα έχει;
Nikos! έγραψε:Bosch κι αυτός...
Μεγάλη χωρητικότητα δε ξέρω τι εννοείς, στάνταρ δεν είναι ?
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]