Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
JimClark έγραψε:Έλα ρε Βασίλη... προσθήκη foe + gif "oh, somebody on the internet is wrong"

Ασε να πιστεύει ο κανένας ό,τι θελει. Εγώ τώρα έβαλα μπρος το αμάξι κ πιστέύω μονο σε 1999cc. Ποια πατρίδα θρησκεία οικογένεια.... Τι το ψάχνεις κ δαιμονίζεσαι

Δεν είναι το πρόβλημα μου ο ιταλάκιας και ο κάθε ιταλάκιας. Πάλι καλά που υπάρχουν και τέτοιοι γύρω μας να λες. :shifty:

Το πρόβλημά μου είναι μια διοίκηση η οποία επαναλαμβάνει τα λάθη του (πολύ πρόσφατου) παρελθόντος.
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Επειδή δεν φαίνεται:

Εικόνα

:s_omg

Image

Κάποιος μας κάνει πλάκα... δεν παίζει...

Α, btw, αν κάτι σου δίνει δύναμη, α) δεν σημαίνει ότι είναι αληθινό και β) δεν έχει απαραίτητα σχέση με τη βιολογία, αν και μπορεί και να έχει... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By ELTASSOS
red_monster έγραψε:Όλοι εσείς που απορειτε για συμπεριφορές σαν τις παραπάνω, δεν έχετε παει στρατο ; :s_crazy

τι ενοεις μεγαλε?..το εχασα

στην Ε Μοιρα Καταδρομων (ΔΡΑΜΑ) δεν μας ειπαν κατι σχετικο οι καραβαναδες
Τελευταία επεξεργασία από ELTASSOS και 21 Σεπ 2014, 22:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
red_monster έγραψε:Όλοι εσείς που απορειτε για συμπεριφορές σαν τις παραπάνω, δεν έχετε παει στρατο ; :s_crazy

Η αλήθεια είναι ότι τώρα έπαιξες το υπερ-ατού... :yahoo: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By red_monster
markvag έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι τώρα έπαιξες το υπερ-ατού... :yahoo: :s_biggrin

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
kacey έγραψε:γ) και το προβλημα ειναι οτι ενω δουλεια του ειναι να εξηγησει την επιστημονικα αποδεδειγμενη διαδικασια δημιουργιας, προελευση και συσταση/ανατομια των οντων/ανθρωπου, καθεται και διαφημιζει στο εξωφυλλο του ενα παραμυθι για καποιο φαντασματακι που και καλα δημιουργησε τον ανθρωπο, πραγμα που ειναι ευθεως αντιθετο με αυτα που θα επρεπε να διδασκει.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Πάμε ξανά: Σε ένα βιβλίο που έχει ως κύριο μέλημα την διάψευση αρχαίων μύθων για την προέλευση του ανθρώπου, ΔΕΝ βάζεις εξώφυλλο τοιχογραφία ένα μύθο, τον οποίο μετά οφείλεις να διαψεύσεις μέσα στο βιβλίο.

Είναι παρανοϊκό, πως να το κάνουμε.

Παίδες, ευτυχώς που δεν κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του λέμε! :s_thumbsup

[quote="Serf"]Image
Δεισιδαιμονίες που έχει ακόμα ο κόσμος... :s_crazy :s_crazy :s_crazy

Έχω μερικές απορίες όμως. Η κοπέλα μια σερβιέτα ή ένα ταμπόν θα το φοράει υποθέτω. Πώς ακριβώς θα αφήσει σημάδι; :s_omg Επίσης όταν η άλλη ότι λέει ότι οι επισκέπτες τους πρέπει να είναι "καθαροί", τι είναι αυτό ακριβώς που δεν πρέπει να έχουν κάνει το προηγούμενο βράδυ; Να φάνε κρέας; Να κάνουν φόνο; Να κάνουν σεξ; Και πώς ακριβώς το εξασφαλίζει αυτό; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By kacey
Zorz έγραψε:
kacey έγραψε:γ) και το προβλημα ειναι οτι ενω δουλεια του ειναι να εξηγησει την επιστημονικα αποδεδειγμενη διαδικασια δημιουργιας, προελευση και συσταση/ανατομια των οντων/ανθρωπου, καθεται και διαφημιζει στο εξωφυλλο του ενα παραμυθι για καποιο φαντασματακι που και καλα δημιουργησε τον ανθρωπο, πραγμα που ειναι ευθεως αντιθετο με αυτα που θα επρεπε να διδασκει.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Πάμε ξανά: Σε ένα βιβλίο που έχει ως κύριο μέλημα την διάψευση αρχαίων μύθων για την προέλευση του ανθρώπου, ΔΕΝ βάζεις εξώφυλλο τοιχογραφία ένα μύθο, τον οποίο μετά οφείλεις να διαψεύσεις μέσα στο βιβλίο.

Είναι παρανοϊκό, πως να το κάνουμε.

Παίδες, ευτυχώς που δεν κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του λέμε! :s_thumbsup

Μα δεν κρινουμε το βιβλιο ρε μαστορα, το ακυρο εξωφυλλο κρινουμε και τον βλακα που επελεξε να βαλω αυτο το εξωφυλλο σε αυτο το βιβλιο (για τους - προφανεις - λογους που αναφεραμε).
Άβαταρ μέλους
By liostemi
Zorz έγραψε:
Serf έγραψε:Image
Δεισιδαιμονίες που έχει ακόμα ο κόσμος... :s_crazy :s_crazy :s_crazy

Έχω μερικές απορίες όμως. Η κοπέλα μια σερβιέτα ή ένα ταμπόν θα το φοράει υποθέτω. Πώς ακριβώς θα αφήσει σημάδι; :s_omg Επίσης όταν η άλλη ότι λέει ότι οι επισκέπτες τους πρέπει να είναι "καθαροί", τι είναι αυτό ακριβώς που δεν πρέπει να έχουν κάνει το προηγούμενο βράδυ; Να φάνε κρέας; Να κάνουν φόνο; Να κάνουν σεξ; Και πώς ακριβώς το εξασφαλίζει αυτό; :s_dunno

Έχω την εντύπωση ότι κάποια πράγματα, όπως το παραπάνω, είχαν "επιβληθεί" τότε που η μεταφορά μικροβίων ήταν ο υπ' αριθ.1 δημόσιος κίνδυνος - πολλές φορές οδηγούσε στο θάνατο... (δεν υπήρχαν τομπόν ή σερβιέτες και όποια μπανιαριζόταν πιο συχνά απ' το "κανονικό" θεωρούνταν... "παστρικιά"!!!) - και ο μόνος τρόπος να αποφεύγονται τα "χειρότερα" ήταν ο... φόβος... Σήμερα δεν υφίστανται οι κίνδυνοι του παρελθόντος αλλά για κάποια πράγματα το "πατροπαράδοτο" υπερισχύει της επιστήμης!..