Forum για τη Formula 1

Ποιος πιστευετε οτι θα κερδισει??

0
N/A
0
N/A
2
6%
2
6%
4
13%
4
13%
1
3%
1
3%
1
3%
1
3%
2
6%
2
6%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
3%
1
3%
0
N/A
0
N/A
2
6%
2
6%
1
3%
1
3%
1
3%
1
3%
0
N/A
0
N/A
1
3%
1
3%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#13115 Πόσο αφελής είναι η προσέγγιση (την οποία κατά λάθος έκανε ο Vergne), μπαίνω για super-soft στο γύρο 45 (έχω ήδη κάνει 8+ γύρους με τα προηγούμενα + 8 με το SC) και έχω 15 γύρους να βάλω φωτιά στην άσφαλτο. Να καλύψω το handicap 25-27sec του pit stop και να καταπιώ όλους εκείνους που θα αργοπεθαίνουν στους τελευταίους γύρους. Έχω την εντύπωση (και την αφέλεια) ότι και μόνο η αδρεναλίνη των τελευταίων λεπτών θα μου δώσει 2 θέσεις. Όχι πείτε μου, έχω άδικο;; :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#13126 ...και κεί που τα προηγούμενα χρόνια ενοχλιόμαστε από το "διαστημόπλοιο" της ReBull, μας προέκυψε φέτος - και εντελώς απρόσμενα! - το "Enterprise", το "Galactica", το... "Δεν Συμμαζεύεται Αστρόπλοιο"(!)... :s_mad
...ασταδιαλα!!!... :s_devil
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
EDDIE_147 έγραψε:Πολύ αποτυχημένη επιλογή να βάλουν ξανά μαλακή γόμα.

Στο τέλος Massa και Vettel (προς το παρόν) θα έχουν ελαφρύ μονοθέσιο και ένα σετ μαλακής γόμας.

+ Vergne...

Θρήνος η σημερινή εμφάνιση της Ferrari.
Ο Alonso δεν μπορούσε να περάσει στην ευθεία τις Red Bull και ο Σωτήρης τις Williams.
Ότι προσπάθεια και να έκανε κάθε οδηγός, ο αγώνας του τέλειωνε στην ευθεία.

Αν δεν ήταν το safety car νομίζω o Alonso θα έχανε τη θέση του καθώς θα έκανε λίγο μεγαλύτερο stint με τα μαλακά αλλά στο τέλος θα τον γλεντούσαν οι άλλοι με τα μαλακά (+ πιο ελαφρύ μονοθέσιο).

Μιλάμε για τεράστια αποτυχία στο θέμα κινητήρας που δεν ξέρω πόσα χρόνια είχε η Ferrari να αντιμετωπίσει τέτοια χλαπάτσα στο συγκεκριμένο θέμα.

Κατά τ' άλλα Vettel παλτουδιά :yahoo: και δεν κατάλαβα το ρίξιμο πετσέτας της Red Bull από την αρχή του αγώνα (δεν πρόκειται να κερδίσεις το Λούη - κόψε γκάζι).

edit
Από τον ανεπίσημο λογαριασμό pinterest του Ματεράτσι

https://www.youtube.com/watch?v=XTxigdi ... e=youtu.be
Άβαταρ μέλους
By ripper
#13133 Χαμός με το SC. Στο τέλος πολλοί ήταν οριακά, την πάτησε ο Bottas.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το πολύ μεγάλο στιντ για να γλυτώσεις ένα pit stop είναι συνήθως λάθος.

Ωραίος ο Alonso στην εκκίνηση, κόβω το σικέιν περνάω δύο και δίνω πίσω τη θέση μου στον έναν! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#13140 Καλά η εκκίνηση του Alonso μπορεί να παίζει και σε διαφημιστικά της Αττικής Οδού.

"Πάμε στον προορισμό μας πιο γρήγορα - Αττική Οδός".
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#13272 Αγαπητέ Εδουάρδε...........
Για την επιλογή στρατηγικής της ferrari θα συμφωνήσω.......ακόμα και χωρίς το SC,έχω την πεποίθηση ότι οι RBR θα συνέχιζαν μέχρι τέλους με την S,οπότε ο Alonso,με ένα stop παραπάνω,δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί μπροστά τους,σε μια πίστα που έτσι και αλλιώς δεν ευνοεί το προσπέρασμα.......και όποιος παρατήρησε την κατάσταση των πίσω "πιο φρέσκων" ελαστικών της ferrari σε σχέση με αυτά των RBR μετά το τέλος του αγώνα...οφείλει να κατάλαβε πολλά πράγματα.......

Για το Vet.......μάλλον υποτιμάς το μυαλό του Ric,o οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ξανθός καίγεται να φύγει......και γι αυτό σήμερα oρθότατα υπάκουσε στο σκοπό που του βάρεσαν το ντέφι από το pit wall :shifty:

Ως γνωστός σκατάνθρωπος πλέον θερμοπαρακαλάω,μετά το ιαπωνικό GP, στη GeS να πληρώσουν τα τεχνάσματά τους .....για τα οποία επιστράτευσαν εν αγνοία του το φουκαρά τον Vanzini του Sky που "έβγαλε" την είδηση,την οικογενειακή "la Stampa" και όλα τα φιλικά προσκείμενα media ..... και να αναγκαστούν να πληρώσουν τα penalties στην RBR για να αγκαζάρουν τον Vettel από φέτος.......και σου υπόσχομαι (και υπογράφω) επανάληψη των ευτράπελων της διετιάς του 2008-2009....τότε που οι ξεματιάστρες,οι χαρτορίχτρες,οι καφετζούδες και το συμβούλιο των ηνωμένων αφρικανών μάγων.....ματαίως προσπαθούσαν να λύσουν τα μάγια στον Kimi.
Eιλικρινά δεν θα ήθελα να είμαι ούτε φίδι στον κόρφο του γερμανού,που βρίσκεται στο δίλημμα αν θα πρέπει να προτιμήσει το χάος (ως λύση - λύτρωση)......ή να ρισκάρει να ξανακοντραριστεί του χρόνου και πάλι με τον Ric...........γιατί στο δεύτερο ενδεχόμενο θα πρέπει να κάνει στον αυστραλό....όλα όσα υφίσταται απ΄αυτόν φέτος... διαφορετικά είναι μεγάλος ο κίνδυνος η καριέρα του και οι προοπτικές τους να επαναπροσδιορισθούν προς το χειρότερο.....και ακόμα και εκείνοι οι λίγοι στο Torino που τον φαντάζονται ως δεύτερο Schumacher.......ν' αρχίσουν να αναρωτιούνται μήπως είναι μαλάκες.....................
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#13292 Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το "φλερτ" Vettel - Ferrari ήταν παιχνίδι του Γερμανού για να διατηρήσει ψηλά το κασέ του στην ανανέωση συμβολαίου που παίζει τώρα.

Κώστα γαμάτε, το πρόβλημα της Ferrari είναι τεράστιο και όπως είπα πριν δεν θυμάμαι τη Ferrari να έχει θέμα απόδοσης κινητήρα με εξαίρεση την περίοδο παντοκρατορίας της Honda.

Από καθαρά θέμα αίσθησης πιστεύω ότι η Ferrari με ένα κινητήρα μερκεντέ στα σπλάχνα της* (έστω και πελατειακό) θα χτύπαγε την εργοστασιακή ομάδα.

Σήμερα και ο Alonso και ο Σωτήρης ότι και να έκαναν "πέθαινε" στην ευθεία.
Γι' αυτό και δεν έκαναν κανένα φυσιολογικό προσπέρασμα.

Στη Red Bull ξέρουν ότι ο Vettel δεν είναι ούτε παλτουδιά, ούτε ξέχασε να οδηγεί.
Απλά εκμεταλλεύονται την περίσταση και μεγαλοποιούν λίγο τα πράγματα (α ρε καημένε Webber) για να τον πείσουν ότι είναι Μορμπιντέλης και να κόψουν κανά μυριάκι από το λογαριασμό.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
nass έγραψε:Αν ο Vettel μείνει στη RBR θα φας το καπέλο σου ή μπα ?

Αυτό το θάψιμο των πάντων πλην Alonso είναι πολύ κουραστικό :s_bored

παρότι ορθώς μ' έχεις προτρέψει να σε αγνοώ..........παραβαίνω την προτροπή σου απλά για να υπογραμμίσω ότι έγραψα ΔΙΛΗΜΜΑ Vettel ...όπερ σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω,ούτε φυσικά γνωρίζω ότι θα υπογράψει το 15 (ή οποτεδήποτε και οπωσδήποτε) στη ferrari........για ποιό λόγο να φάω το καπέλο (που δεν έχω); :shifty:

Εσύ που ενδεχομένως έχεις καπέλο (είσαι ο χοντρός της φωτο;)......αν μείνει ο Seb στην RBR.....και ξαναχάσει από τον αυστραλό........θα το φας;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
EDDIE_147 έγραψε:Κώστα γαμάτε, το πρόβλημα της Ferrari είναι τεράστιο και όπως είπα πριν δεν θυμάμαι τη Ferrari να έχει θέμα απόδοσης κινητήρα με εξαίρεση την περίοδο παντοκρατορίας της Honda.

Αναφέρεσαι στους τουρμπάτους;
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
EDDIE_147 έγραψε:Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το "φλερτ" Vettel - Ferrari ήταν παιχνίδι του Γερμανού για να διατηρήσει ψηλά το κασέ του στην ανανέωση συμβολαίου που παίζει τώρα.

Κώστα γαμάτε, το πρόβλημα της Ferrari είναι τεράστιο και όπως είπα πριν δεν θυμάμαι τη Ferrari να έχει θέμα απόδοσης κινητήρα με εξαίρεση την περίοδο παντοκρατορίας της Honda.

το φλερτ δεν είναι γερμανικής εμπνεύσεως, άλλο αν το εκμεταλλεύεται ο γερμανός και ενδεχομένως το σκέφτεται και σοβαρά......είναι ιταλικής,κατευθείαν μέσα από την GeS (δεν είναι τυχαίο ότι την "είδηση" της ανταλλαγής την πρωτοεμφάνισε ο Vanzini στο ιταλικό sky και διαδόθηκε μέσω του ιντερνετικού tam tam)......και έχει σκοπό να πιέσει τον Alonso,με απειλές σαν τις περσινές με το Raikkonen,να μην του μπαίνουν ιδέες δραπέτευσης για το 16....αλλά από την άλλη δεν δέχονται να δεσμευτούν και μαζί του για μετά το 2016 (με τους πλέον αισόδοξους υπολογισμούς η ferrari θα ξαναδιεκδικήσει νίκες από το 2017).....πράγμα που σημαίνει ότι τον θέλουν να ξανακάνει το χαμάλι και να βάζει τη φάτσα για μια διετία και μετά να του πουν ευχαριστούμε....πηγαίνετε ή ανανεώστε με το 1/2 των χρημάτων......ταυτόχρονα κάνουν τα πάντα για να του δείξουν
ότι το μόνο μέρος που δεν υπάρχουν προϋποθέσεις μελλοντικής επιτυχίας είναι η ferrari (το παραμύθι της αναδιοργάνωσης δεν το πιστεύουν ούτε τα μικρά παιδιά,αφού με το χάος που επικρατεί στη GeS δεν υπάρχει ούτε μισός αξιόλογος τεχνικός να θέλει να εργαστεί εκεί)............

τα προβλήματα της ferrari είναι χρόνια (αδυναμία να φέρει σε σωστή θερμοκρασία τα λάστιχα, υπερβολική φθορά των πίσω ελαστικών, έλλειψη πρόσφυσης και κάθετης δύναμης) και σε αυτά προστέθηκε φέτος και αυτό της PU (επιμένω ότι από το θερμικό λείπουν άλογα).....σήμερα δεν νομίζω ότι ήταν θέμα κινητήρα (το προσπέρασμα ήταν δύσκολο έτσι και αλλιώς λόγω χάραξης πίστας).

Το Seb τον ξέρουν καλύτερα από όλους στην RBR......γι αυτό και όταν είδαν ότι χάνει από κάποιον που κερδίζει το 1/10 των ετησίων απολαβών του, του πρότειναν νέο συμβολαίο με γενναία ψαλιδισμένες αποδοχές, το οποίο φυσικά και ο γερμανός αρνήθηκε να υπογράψει......
Άβαταρ μέλους
By nass
castigamatti έγραψε:
nass έγραψε:Αν ο Vettel μείνει στη RBR θα φας το καπέλο σου ή μπα ?

Αυτό το θάψιμο των πάντων πλην Alonso είναι πολύ κουραστικό :s_bored

παρότι ορθώς μ' έχεις προτρέψει να σε αγνοώ..........παραβαίνω την προτροπή σου απλά για να υπογραμμίσω ότι έγραψα ΔΙΛΗΜΜΑ Vettel ...όπερ σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω,ούτε φυσικά γνωρίζω ότι θα υπογράψει το 15 (ή οποτεδήποτε και οπωσδήποτε) στη ferrari........για ποιό λόγο να φάω το καπέλο (που δεν έχω); :shifty:

Εσύ που ενδεχομένως έχεις καπέλο (είσαι ο χοντρός της φωτο;)......αν μείνει ο Seb στην RBR.....και ξαναχάσει από τον αυστραλό........θα το φας;

Αν θέλεις διάβασε πιο προσεκτικά τι έγραψα, διότι δεν έγραψα ότι θα υπογράψει στη Ferrari :rtfm: Σχολίασα το "είμαι στο μυαλό 2 ανθρώπων":

castigamatti έγραψε:o οποίος γνωρίζει πολύ καλά

castigamatti έγραψε: ότι ο ξανθός καίγεται να φύγει......

καθώς και το (υποτίθεται) "με το γάντι" θάψιμο του Vettel παρέα με ξεματιάστρες, μέντιουμ κτλ. :s_crazy

Εγώ δεν παριστάνω ότι είμαι υπεργνώστης των πάντων, οπότε δε βλέπω γιατί να φάω κανένα καπέλο, όσοι έχουν μεγάλες βεβαιότητες τρώνε τα καπέλα τους.