(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
EDDIE_147 έγραψε:Πολύ αποτυχημένη επιλογή να βάλουν ξανά μαλακή γόμα.
Στο τέλος Massa και Vettel (προς το παρόν) θα έχουν ελαφρύ μονοθέσιο και ένα σετ μαλακής γόμας.
και δεν κατάλαβα το ρίξιμο πετσέτας της Red Bull από την αρχή του αγώνα (δεν πρόκειται να κερδίσεις το Λούη - κόψε γκάζι).

nass έγραψε:Αν ο Vettel μείνει στη RBR θα φας το καπέλο σου ή μπα ?
Αυτό το θάψιμο των πάντων πλην Alonso είναι πολύ κουραστικό
EDDIE_147 έγραψε:Κώστα γαμάτε, το πρόβλημα της Ferrari είναι τεράστιο και όπως είπα πριν δεν θυμάμαι τη Ferrari να έχει θέμα απόδοσης κινητήρα με εξαίρεση την περίοδο παντοκρατορίας της Honda.
EDDIE_147 έγραψε:Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το "φλερτ" Vettel - Ferrari ήταν παιχνίδι του Γερμανού για να διατηρήσει ψηλά το κασέ του στην ανανέωση συμβολαίου που παίζει τώρα.
Κώστα γαμάτε, το πρόβλημα της Ferrari είναι τεράστιο και όπως είπα πριν δεν θυμάμαι τη Ferrari να έχει θέμα απόδοσης κινητήρα με εξαίρεση την περίοδο παντοκρατορίας της Honda.
castigamatti έγραψε:nass έγραψε:Αν ο Vettel μείνει στη RBR θα φας το καπέλο σου ή μπα ?
Αυτό το θάψιμο των πάντων πλην Alonso είναι πολύ κουραστικό
παρότι ορθώς μ' έχεις προτρέψει να σε αγνοώ..........παραβαίνω την προτροπή σου απλά για να υπογραμμίσω ότι έγραψα ΔΙΛΗΜΜΑ Vettel ...όπερ σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω,ούτε φυσικά γνωρίζω ότι θα υπογράψει το 15 (ή οποτεδήποτε και οπωσδήποτε) στη ferrari........για ποιό λόγο να φάω το καπέλο (που δεν έχω);![]()
Εσύ που ενδεχομένως έχεις καπέλο (είσαι ο χοντρός της φωτο;)......αν μείνει ο Seb στην RBR.....και ξαναχάσει από τον αυστραλό........θα το φας;
Σχολίασα το "είμαι στο μυαλό 2 ανθρώπων":castigamatti έγραψε:o οποίος γνωρίζει πολύ καλά
castigamatti έγραψε: ότι ο ξανθός καίγεται να φύγει......
Βγήκε όμως ωραία σκηνή εκεί που παραλίγο να στουκά[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]