- 28 Ιουν 2015, 15:44
Deleted User 1 έγραψε:kacey έγραψε:
α) ζωο εισαι και φαινεσαι. αυριο θα το καταλαβεις. αντε μεθαυριο (μιλαω για τα ΑΤΜ, ασε τα βενζιναδικα).
Κατάρχάς θα μιλάς καλύτερα αν δεν θες να επιβεβαιώνεις το χαρακτηρισμό. Κατά δεύτερον για να το θέσω αλλιώς και να μην έχουμε παρεξηγήσεις ας πω ότι ζώα είναι οι τράπεζες και η πολιτεία που δεν επέβαλαν όριο αναλήψεων από την πρώτη στιγμή που παρατηρήθηκαν τέτοια φαινόμενα εκροών απ τα ΑΤΜ.
Οχι, αποκαλεσες ζωα αυτους που ειχαν στηθει στην ουρα για να πανε να παρουν τα λεφτα τους. Εβαλες και φωτο μαλιστα (οταν ηρεμα και προσεκτικα σε ρωτησα, για να σιγουρεψω τι λες).
Οποτε ο χαρακτηρισμος θα μεινει, γιατι αποκαλεσες ζωα και τους γονεις μου που το μοναδικο τους εισοδημα ειναι η συνταξη τους, και μαζι με τις μοναδικες τους οικονομιες βρισκονται στη τραπεζα. Και αυριο θα πρεπει να πληρωσουν το νοικι τους, να αγορασουν φαγητο κλπ.
Deleted User 1 έγραψε:kacey έγραψε:β) τι θα σου κανει δηλαδη? θα σου πει "ακυρωνω το γαμο" μολις του πεις "παρε τα αρχιδια μου"? η προπληρωνεις για να εκκινησει το μυστηριο?
ειμαστε τοσο γελοιοι ρε πστ μου...ο ιερεας της εκκλησιας της πιστης που ο πιστος επιλεγει να ακολουθει και εκτελων το μυστηριο της θρησκειας αυτης, τον χρεωνει για να του κανει το μυστηριο, μαυρα και με το ζορι, γιατι ετσι.
Εφόσον στα χει ζητήσει φατσα φόρα από την πρώτη συνάντηση και έχετε δώσει χέρια γιατί απλά δεν γίνεται αλλιώς (για να κάνεις το γάμο που θες, όχι γενικά), τι θα του πεις όταν τελειώσει το μυστήριο και έχετε μείνει μόνο οι οικογένειες και ο τράγος και σε κοιτάει στις τσέπες?? Αχαχα σου την έσκασα, τους πάντρεψες και τώρα πάρτ' @@ μου?
α) δηλαδη στη πρωτη συναντηση, σου ειπε "δεν σου κανω το γαμο αν δεν τα δωσεις"?
β) αν ναι, ακριβως αυτο επρεπε να του πεις μετα το γαμο. εγω θα το ελεγα και απο το μικροφωνο του το ιδιο.