Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
D-Jet έγραψε:Ζορζ, δεν ξέρω ποιος είναι ο χειρότερος από τους δύο προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που μου προσάπτεις, το μεγάλος ή το σοβαρός! :s_mad ( :lol: 37 είμαι, ρε συ! )

Να πω την αμαρτία μου, σε είχα για αρκετά μεγαλύτερο. :hmmm: Ίσως λόγω της γνωστής σκουριολαγνείας που σε διακατέχει; :lol:

Morx έγραψε:Τα ρυθμισα σωστα και στο τελος μου γεννηθηκε η απορια.
Ρε γαμωτο, μηπως να στενεψω τη μεσαια σκαλα; Εφεγγε αρκετα στα πλαγια του δρομου.
Ε, το εκανα ... πολυ καλυτερη φωτεινοτητα απο πριν!

Σκοπός της μεσαίας σκάλας είναι να έχει ευρεία δέσμη, για να έχεις καλή περιφερειακή ορατότητα. Πινακίδες, πεζούς στο πλάι του δρόμου κλπ.

(edit: 14.4V ρελαντι με 2 σκαλες αναμενες και πατημενο φρενο!! Ιταλικα ηλεκτρικα ρε μουνια !!! :lol: )

Γιατί έχει την ανάγκη να βάλουν βολτόμετρο και τόσο μεγάλο μάλιστα; :shifty:

bujinkan έγραψε:Για πες τη γνώμη σου γιατί φαίνεται να σκαμπαζεις το κάτωθι είναι μια καλη λύση η θα μου γαμησει το can bus?
http://pages.ebay.com/motors/link/?nav= ... 17&alt=web

Είναι αρκετά πιθανό, γιατί αν έμπαιναν στον κόπο να το κάνουν συμβατό (για να βλέπει το canbus την αναμενόμενη αντίσταση), θα το έγραφε ρητά. :hmmm:
Αν δεν είσαι ικανοποιημένος από τα φώτα του (και αν είναι ρυθμισμένα σωστά), τότε μπορείς να αντικαταστήσεις τις λάμπες με υψηλότερης έντασης στα ίδια Watt. λχ:
http://www.philips.co.uk/e/motorbike-li ... ights.html
Μη μπλέκεις με κινεζοκαγκουριές (έμφαση στο καγκουριές). :protest:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#127906 Βολτομετρο εβαλαν σαν feature για τα τριπ γκομπιουτερζ και τα συναφη !! :rtfm:
Το μεγεθος μετραει επισης !! :rtfm:
Μου φαινεται χρησιμο και θα φανει οταν ερθει ο χειμωνας! :lol: Ειδικα με την πριζα που εχει και φορτιζω κινητο, ταμπλετ

Η δεσμη ηταν αρκετα πιο απλωμενη απ'οτι επρεπε. Να το κανω τι, αν βλεπω στα 3 μετρα το πεζοδρομιο και την απεναντι λωριδα οταν κινουμαι με 40χλμ/ω ας πουμε.. ;;

Τη μαζεψα και την εφερα οπως βλεπεις στις φωτογραφιες. Καλα δεν ειναι; Δρομος 1μιση λωριδας :)
Άβαταρ μέλους
By Govus
#127921 2η φορά ΚΤΕΟ σήμερα ο δικός μου αρκουδάκης :inlove: ...

Εκπομπές CO στο ρελαντί 0,31 (πείτε μου εσείς τι σημαίνει αυτό :s_sorry ...), συνολική πέδη 74,93 %, οπίσθιου τροχού 37,90 και 84 db στις 4.000 στροφές. Αυτά μετράνε τα ΙΚΤΕΟ με το 10ρικάκι που τους δίνεις...

Η πτώση στο φρενάρισμα πολύ μικρή μετά από τα 2 χρόνια του πρώτου ελέγχου (78,87% και 39,70% τότε), οι ρύποι κάπως ανεβασμένοι (0,208) και ο θόρυβος ...κατά τι μειωμένος (85 db προ διετίας). Άντε βγάλε άκρη με τα μηχανήματά τους :ninja: ...

@ Morx : τα City Grip όσο στρώνονται, γίνονται ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στα πάντα !!
Άβαταρ μέλους
By Morx
#127924 Mη δινεις σημασια στα ΚΤΕΟ και τοσο πολυ.
Στο αυτοκινητο σε διαστημα 3 τελευταιων ελεγχων ΚΤΕΟ ... τα αμορτισερ επαιρναν τα πανω τους !! :lol:
Ωριμαζουν σαν το κρασι φαινεται :svivhaha:

Ατακα τεχνικου στο ΚΤΕΟ:
-Το πισω φρενο θελει μαζεμα.
-Οριστε;;
-Το πισω φρενο, δεν πιανει καλα, θελει μαζεμα, περναει αλλα να το κοιταξεις

... αυτα σε μηχανη ετσι;;
Που πισω τροχο μπλοκαρα αν ηθελα για πλακα με το ποδολεβιε.
Δεν ειπα τιποτα ... μην τον εκθεσω αν ρωτησω πως μαζευεται το φρενο σε υδραυλικη δαγκανα! :lol:

Αφου περασες, πουτσο σου! Για οτι σε απασχολει βαζεις προσωπικη εργασια η ρωτας ενα εμπιστο συνεργειο και αστους να λενε.
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
Morx έγραψε:55watt ειναι οι Η7

Α νομιζα πως ηταν 35w οπως εχει το δικο μου πολυ μικρο αρκουδακι μια hs1. Τη ξυλωσα και εβαλα μια H4 και βρηκα το φως μου.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#128307 ...και χάσαν οι απέναντι το δικό τους. :lipsealed:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
Zorz έγραψε:...και χάσαν οι απέναντι το δικό τους. :lipsealed:

Εικόνα

Με 55w λαμπα? Οπως εχουν τα αυτοκινητα?
Άβαταρ μέλους
By Morx
#128415 Τα οποια ειναι με 2Χ55w μην ξεχνιομαστε...

Το μοναδικο φαναρι που δε φεγγει καλα, ειναι το ξερυθμιστο κατα την αποψη μου.
Οκ καποια, εκ του εργοστασιου δεν εχουν καλη δεσμη, η καλο κατοπτρο για να αποδωσει τα μεγιστα... αλλα oh well ... αποδεκτο ειναι και παλι!

Ενα φαναρι με λαμπα 35w μπορει να φεγγει καλυτερα απο ενα με 55 αν εχει καλυτερη δεσμη και κατοπτρο.
Ενα projectorάκι εργοστασιακο στα 35w με μεταλλικο μεγαλο "θολο" και γυαλινο φακο ... αποδιδει ασυγκριτα καλα σε σχεση με ενα κατοπτρο + 55w ας πουμε και παει λεγοντας.

Απο τα 35 στα 55 watt δε θα στραβωσεις τους απεναντι, ουτε αξιζει το ρισκο να λιωσεις τιποτα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#128435 Ακόμα δεν έχω "χωνέψει" τις 130αρες σου σε βρεγμένο δρόμο...

Αν βάλω και στην πρόταση τη λέξη "ελληνικό", δε θα τη χωνέψω ούτε με 130 μααλοξ :s_scratchhead
Άβαταρ μέλους
By JBT
#128438 Επίσης Μια ερώτηση στον μαδ-μαξ-ταδε:

Υπάρχει όχημα ή οτιδήποτε που να πιάνεις στα χέρια σου και να μην τού έχεις γμησει τα μπρεκια;
Άβαταρ μέλους
By Morx
CARυοθραύστης έγραψε:Ακόμα δεν έχω "χωνέψει" τις 130αρες σου σε βρεγμένο δρόμο...

Αν βάλω και στην πρόταση τη λέξη "ελληνικό", δε θα τη χωνέψω ούτε με 130 μααλοξ :s_scratchhead

Που ειναι το περιεργο να πηγαινεις με 130 σε βρεγμενο ισιο "αυτοκινητοδρομο" με σχεδον 3 λωριδες ανα κατευθυνση;;
(Σημειο εξω απο Σουρπη) Μια χαρα ασφαλτο εχει!

Υπαρχει κοσμος που παρακαμπτει διοδια των 2€ (π.χ. Πυργετος) για να ακολουθησει ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ παραδρομους των +7km με στροφες, οπου μπορει να πεταχτει:
Γατα, σκυλος, γκοτζιλα, υποβρυχιο, ιπταμενος δονητης, πεθερα ... απο αριστερα απο δεξια απο το αντιθετο ρευμα απο παντου μεσα στα σκοταδια, τις λακουβες και την ανυπαρκτη ορατοτητα!!

Okay ... το να πηγαινω με 130 σε βρεγμενο δρομο που τον ξεπλυνε καταιγιδα, ειναι επικινδυνο! :dizzy:

Ελα τωρα ... :)
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
Morx έγραψε:Τα οποια ειναι με 2Χ55w μην ξεχνιομαστε...

Το μοναδικο φαναρι που δε φεγγει καλα, ειναι το ξερυθμιστο κατα την αποψη μου.
Οκ καποια, εκ του εργοστασιου δεν εχουν καλη δεσμη, η καλο κατοπτρο για να αποδωσει τα μεγιστα... αλλα oh well ... αποδεκτο ειναι και παλι!

Ενα φαναρι με λαμπα 35w μπορει να φεγγει καλυτερα απο ενα με 55 αν εχει καλυτερη δεσμη και κατοπτρο.
Ενα projectorάκι εργοστασιακο στα 35w με μεταλλικο μεγαλο "θολο" και γυαλινο φακο ... αποδιδει ασυγκριτα καλα σε σχεση με ενα κατοπτρο + 55w ας πουμε και παει λεγοντας.

Απο τα 35 στα 55 watt δε θα στραβωσεις τους απεναντι, ουτε αξιζει το ρισκο να λιωσεις τιποτα.

Δύο χρόνια δεν έχει πάθει κάτι. Το έχω από κοντά με τα καλώδια δε "καινε".

Όσο για τα χλμ, ρολλαρω εγώ με το καρουτι μου 80-100χλμ στους επαρχιακούς, τα μεγαλύτερα σκούτερ άνετα τα πας τόσα.

< μου
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#128866 ευγενικό δώρο από φίλο με κατάστημα εξοπλισμού αυτοκινήτων
είναι 4300k λογικά ξεφεύγει από την κιτρινιλα και κινείται στο λευκό προς ελαφρύ γαλάζιο φάσμα
Εικόνα

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:Intense white xenon effect +2x w5w μπλε λαμπιονια δωρο! :metalo:

... heavy breathing intensifies

Κάγκουρας detected

Ε όχι και καγκουρας...πίστεψε με αν Όταν τα βάλω μου βγάλουν καγκουρια ,αμέσως θα ξηλωθούν .
Υγ: έχω καλούς φίλους εγώ

send from my cave using smoke signals