Morx έγραψε:Βγαλε μια φωτο οπως καθεσαι επανω με τη δεσμη τους (σε ενα παρκινγκ πχ ή μεγαλη ευθεια) τοσο δε δυνατη σκαλα αλλα και πορειας.
κάτσε ρε να σκοτεινιάσει λιγο
send from my cave using smoke signals
Morx έγραψε:Βγαλε μια φωτο οπως καθεσαι επανω με τη δεσμη τους (σε ενα παρκινγκ πχ ή μεγαλη ευθεια) τοσο δε δυνατη σκαλα αλλα και πορειας.
bujinkan έγραψε:Morx έγραψε:Βγαλε μια φωτο οπως καθεσαι επανω με τη δεσμη τους (σε ενα παρκινγκ πχ ή μεγαλη ευθεια) τοσο δε δυνατη σκαλα αλλα και πορειας.
κάτσε ρε να σκοτεινιάσει λιγο![]()
Morx έγραψε:bujinkan έγραψε:Morx έγραψε:Βγαλε μια φωτο οπως καθεσαι επανω με τη δεσμη τους (σε ενα παρκινγκ πχ ή μεγαλη ευθεια) τοσο δε δυνατη σκαλα αλλα και πορειας.
κάτσε ρε να σκοτεινιάσει λιγο![]()
Στο δικο μου απο λαθος ρυθμιση (οπως το παρελαβα) η μεσαια σκαλα φαινοταν ΧΑΛΙΑ.
Ρυθμισα σε υψος αλλα και αριστερα-δεξια το κατοπτρο (OMG η TRIOM που εφτιαξε το φαναρι!!) και ειδα σοβαρη βελτιωση.
Morx έγραψε:Οποιοσδηποτε θα παρει ενα τετοιο μηχανακι βαρους σχεδον 200 κιλα γεματο +75 αναβατης για πρωτο θα πει ουαου εχει φρεναρες! Ναι εχει καλα φρενα για πρωτο πατημα. Θα μπλοκαρεις και τον πισω και τον μπροστα τροχο και θα σταματησεις εξαντλωντας την προσφυση σου. Και εγω κατα τη μεταβαση μου σε αυτο, στα πρωτα χιλιομετρα που εκανα, αυτο σκεφτηκα, μεχρι να αρχισω να το συνηθιζω και να το χρησιμοποιω σαν μοτο. ΔΕΝ ειναι! Τουλαχιστον δεν τις πλησιαζει καθολου, ακομα και μικρα 250άρια (Ninja κτλ) στα φρενα! Αυτο λογω βαρους.
) και άλλα παρτάλια που κάνεις τράμπα σε βόλτες από σπόντα δεν τα μετράω, γιατί δεν μπορείς να σχηματίσεις σωστή γνώμη από τόσο σύντομες εμπειρίες.
Πρέπει να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το πίσω ακόμα περισσότερο.
Floating caliper δεν έχει πίσω; Μήπως κολλάει το τακάκι περισσότερο στο δίσκο γιατί δεν κινείται ελεύθερα ο άξονας της γλίστρας;
D-Jet έγραψε:για τη λογική μου τουλάχιστον, δεν έχει και πολύ νοήμα σε ένα σκούτερ (στο pcx που είμαι σίγουρος ότι έχει χειρότερα φρένα δε με έχει απασχολήσει ποτέ σοβαρά γιατί δύσκολα θα το πλακώσω στα επαναλαμβανόμενα στροφιλίκια ωστε να μαζέψουν θερμότητα που να κάνει τα τακάκια να σαπουνιάσουν).
Morx έγραψε:Απο την τριβη των γραναζιων της δευτερευουσας μεταδοσης, ανετα η βαση της δισκοπλακας και η ιδια η δισκοπλακα λειτουργουν σαν "ψυκτρες".
Ζεσταινεται αρκετα και απο τον κινητηρα οπως εγραψα. Ειναι σημαντικη η διαφορα απο το πρωτο φρεναρισμα οταν θα βαλω μπρος το πρωι να φυγω που "δαγκωνει" πολυ καλα μεχρι τα επομενα 2-3 ... μετα απλα πιεζεις περισσοτερο και ειναι πολυ προοδευτικο αλλα αδυναμο.
Ο τροχος περιστρεφεται με ελαχιστη δυναμη στο διπλο σταντ και δε βρισκει η δισκοπλακα καθολου. Η δαγκανα ειναι πλευστη αν προσεξα καλα ακομα και πισω... εκει μονο στο πλυσιμο στο χερι ριχνω μια ματια![]()
Ειναι το δευτερο πλυσιμο που κανω
(
37 είμαι, ρε συ! )
bujinkan έγραψε:.τα φώτα σας ( κυριολεκτικά χα χα χα )
έκανα μια βραδυνή εξόρμηση στο Ναύπλιο πριν λίγες μέρες. Σε επαρχιακό δρόμο άνευ φωτισμού βρήκα ένα μείον στη μπέμπα μου. τα φώτα είναι τραγικά ανεπαρκή. η μεγάλη σκάλα που σπάνια χρησιμοποιώ είναι ψιλό οκ. Τα φώτα πορείας ανεπαρκή. Τη λάμπα μου προτείνετε?
Στα υπόψιν δεν ενδιαφέρομαι για ξένον κιτ η τύπου ξένον λαμπτήρες
Θέλω μια λάμπα που να.βγάζει λευκό φως
Mad_Max_Geo έγραψε:bujinkan έγραψε:.τα φώτα σας ( κυριολεκτικά χα χα χα )
έκανα μια βραδυνή εξόρμηση στο Ναύπλιο πριν λίγες μέρες. Σε επαρχιακό δρόμο άνευ φωτισμού βρήκα ένα μείον στη μπέμπα μου. τα φώτα είναι τραγικά ανεπαρκή. η μεγάλη σκάλα που σπάνια χρησιμοποιώ είναι ψιλό οκ. Τα φώτα πορείας ανεπαρκή. Τη λάμπα μου προτείνετε?
Τι λάμπα έχεις ξέρεις?
< μου

)
bujinkan έγραψε:Mad_Max_Geo έγραψε:bujinkan έγραψε:.τα φώτα σας ( κυριολεκτικά χα χα χα )
Τι λάμπα έχεις ξέρεις?
< μου
Η7
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]